Επισκέπτης
Και για στριπτιτζαδικο στην Κολωνια τον εβλεπα...εγώ και σε ντονεράδικο τον έβλεπα ;)
Και για στριπτιτζαδικο στην Κολωνια τον εβλεπα...εγώ και σε ντονεράδικο τον έβλεπα ;)
καλησπερα!!
αλλο πραμα δεν εχεις να κανεις απο το να ψαχνεις ολα τα φορουμ του κοσμου?
o φιλ μπαρονι ανοιξε θρεντ στο σερντογκ.ειναι η καλυτερη μερα της ζωης μου
εγω δε βλεπω στον υπνο μου νωντοτυπους να με σπανε στο ξυλο και να ξυπναω κλαιγοντας ;););););););););););););););););););););););););););););)αλλο πραμα δεν εχεις να κανεις απο το να ψαχνεις ολα τα φορουμ του κοσμου?
αλλο πραμα δεν εχεις να κανεις απο το να ψαχνεις ολα τα φορουμ του κοσμου?
οι νωντοτυποι ειστε σαν τον γκολουμ, μαγκακι με τα χομπιτ που ειναι 1 μετρο ανθρωποιεγω δε βλεπω στον υπνο μου νωντοτυπους να με σπανε στο ξυλο και να ξυπναω κλαιγοντας ;););););););););););););););););););););););););););););)
το ξεφτιλισες το κοτοχομπιτ
οι νωντοτυποι ειστε σαν τον γκολουμ, μαγκακι με τα χομπιτ που ειναι 1 μετρο ανθρωποι
και κοκοκο με τον αραγκορν η τον φαραμιρ... πραμα που ειμαι εγω.. .
;) ;) ;) ;) ;) ;)
φυσικα ... αλλα ποιο πολυ ο αραγκορν.. ο γιους του αραθορν..ο λεγκολας δεν σαρεσει?
φυσικα ... αλλα ποιο πολυ ο αραγκορν.. ο γιους του αραθορν..
ο χαμενος βασιλιας της γκοντορ, διαδοχος του ισιλντουρ..
εμενα μ αρεσει ο σουλτανος πουλμανακαρ που ηταν πιο κακος απ το μουροχαβλο το χαλιφη χαρουν ελ πατσαχφυσικα ... αλλα ποιο πολυ ο αραγκορν.. ο γιους του αραθορν..
ο χαμενος βασιλιας της γκοντορ, διαδοχος του ισιλντουρ..
xaxaxa χοντρουλη, κουνα και το αυτακι σου..
xaxaxa χοντρουλη, κουνα και το αυτακι σου..
θα σε πετυχω μπουλη σε τσαρκα που θα παει, ολο κατι πιτσιδες πετυχενω και προεδρους... που θα μου πας, θα σου ξεφουκωσω την κοιλια...
νομίζω ο άραγκορν δεν είχε συναντηθεί ποτέ με το γκόλουμοι νωντοτυποι ειστε σαν τον γκολουμ, μαγκακι με τα χομπιτ που ειναι 1 μετρο ανθρωποι
και κοκοκο με τον αραγκορν η τον φαραμιρ... πραμα που ειμαι εγω.. .
;) ;) ;) ;) ;) ;)
ο νωντας αν νευριασει γινεται ουρουκ χαι
η μαλλον εκεινοι οι γιγαντες στους ελεφαντες με τους τοξοτες
σε ξεφτυλισα παλι
ra divar, i na ranke, anurankο νωντας αν νευριασει γινεται ουρουκ χαι
η μαλλον εκεινοι οι γιγαντες στους ελεφαντες με τους τοξοτες
σε ξεφτυλισα παλι