Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οι πεζικάριοι ;)

ο καζαντζάκης :P κι εσύ ενδεχομένως για όσους θυμούνται την παραλλαγή που έκανες :P
α ναι,ετσι τους λενε οι μαυροσκουφηδες

μαζευτηκες βλεπω ομως

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΑΡΝΗΣΗ
Στο περιγιάλι το κρυφό
κι άσπρο σαν περιστέρι
διψάσαμε το μεσημέρι·
μα το νερό γλυφό.

Πάνω στην άμμο την ξανθή
γράψαμε τ' όνομά της·
ωραία που φύσηξεν ο μπάτης
και σβήστηκε η γραφή.

Mε τι καρδιά, με τι πνοή,
τι πόθους και τι πάθος,
πήραμε τη ζωή μας· λάθος!
κι αλλάξαμε ζωή.

τελευταία κάπου άκουσα στην τηλεόραση να λέει κάποιος για το παραπάνω ποίημα-τραγούδι ότι θα πρέπει να έχουμε υπ'όψιν ότι πριν από την λέξη "λάθος" υπάρχει άνω τελεία και αν δεν υπήρχε θα άλλαζε εντελώς το νόημα

εμένα γιατί μου φαίνεται ότι νοηματικά δεν θα άλλαζε τίποτα; :<

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βρίσκεις να υφίσταται η ανάγκη διαίωνισης λίγο πριν το τέλος του κόσμου :think:

αντανακλαστικη αντιδραση ειναι, οχι λογικη. εξου και εχει παρατηρηθει οτι μετα απο κηδειες γινεται συχνα σεξ, ιφ γιου νοου γουατ αι μιν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.791
Πόντοι
25.467
αντανακλαστικη αντιδραση ειναι, οχι λογικη. εξου και εχει παρατηρηθει οτι μετα απο κηδειες γινεται συχνα σεξ, ιφ γιου νοου γουατ αι μιν

Τώρα θα σας γράψει ότι έχει καταφέρει να κατευνάσει τα χαμερπή ζωώδη ένστικτά του.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
προσωπικά έχω καταφέρει να κατευνάσω τα χαμερπή ζωώδη ένστικτά μου ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
προσωπικά έχω καταφέρει να κατευνάσω τα χαμερπή ζωώδη ένστικτά μου ;)

το σεξ ειναι ενστικτο επιβιωσης δεν ειναι χαμερπες ενστικτο -το να βλεπεις τηλεοραση παλι, ειναι χαμερπες και γλισχρο ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το σεξ ειναι ενστικτο επιβιωσης δεν ειναι χαμερπες ενστικτο -το να βλεπεις τηλεοραση παλι, ειναι χαμερπες και γλισχρο ;)
προχθές που γαμιόσουν εγώ έβλεπα μια εκπομπή στην τιβί για την αρχαία τραγωδία :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δηλαδη παραιτεισαι των ευεργετηματων του νωντισμου? αυτοματως παυεις να θεωρεισαι νωντοτυπος και θα συνεχισουμε να σε πηγαινουμε μαρουλι...αυτο θες? οκ  :) θα τα πουμε σταματακη....  ;)
οχι δεν με καταλαβες  :birdman: εγω μπηκα στην νωντοομαδα επειδη θεωρω οτι ειμαι ανωτερος απο εσας.. εγω ρε ερχομαι απο την wall street δεν ειμαι τυχαιος.. γιαυτο πρεπει να μου δωσετε ηγετικη θεση  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οχι δεν με καταλαβες  :birdman: εγω μπηκα στην νωντοομαδα επειδη θεωρω οτι ειμαι ανωτερος απο εσας.. εγω ρε ερχομαι απο την wall street δεν ειμαι τυχαιος.. γιαυτο πρεπει να μου δωσετε ηγετικη θεση  :birdman:
τι θες να σε κανουμε? νωντα στη θεση του νωντα??????? αυτο ειναι βλασφημια  :S  και στο κατω κατωψ ο νωντισμος λειτουργει με δημοκρατικες διαδικασιες, αμα δε σε δουμε τι ψαρια πιανεις πως θα σε κανουμε ανωτερο στελεχος?  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι θες να σε κανουμε? νωντα στη θεση του νωντα??????? αυτο ειναι βλασφημια  :S  και στο κατω κατωψ ο νωντισμος λειτουργει με δημοκρατικες διαδικασιες, αμα δε σε δουμε τι ψαρια πιανεις πως θα σε κανουμε ανωτερο στελεχος?  :birdman:
αμα επιανα ψαρια θα τα πουλαγα στην λαικη μαν και θα κονομαγα, οχι ντονατσ και αναπτηρες που λεει ποδολαγνος και ματζεστικ.. :birdman:

τελοσπαντων.. δεν ειναι δημοκρατικη η νωντοσια καθολου.. το δογμα της ειναι καθαρα αριστερο  :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
URL]]

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αμα επιανα ψαρια θα τα πουλαγα στην λαικη μαν και θα κονομαγα, οχι ντονατσ και αναπτηρες που λεει ποδολαγνος και ματζεστικ.. :birdman:

τελοσπαντων.. δεν ειναι δημοκρατικη η νωντοσια καθολου.. το δογμα της ειναι καθαρα αριστερο  :birdman:
stock-photo-4280887-young-man-hiding-in-garbage-dumpster-and-looking-out.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom