memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
στα σουβλακια ομως δεν ειπε τελος ;) εσυ ομως ακομα και αυτα φοβασαι... :-και ο λαστ συνεχιζει της πουτανες απο οτι βλεπω..
στα σουβλακια ομως δεν ειπε τελος ;) εσυ ομως ακομα και αυτα φοβασαι... :-και ο λαστ συνεχιζει της πουτανες απο οτι βλεπω..
υποθέτω ότι όταν σε πάνε για εκτέλεση δεν σου σηκώνεται από το άγχος
κακη διατροφη κανεις
τελικά γι'αυτήν την φράση θα μείνει ευρέως γνωστόςστη σκοπια ξερεις τι ειχα γραψει?
δε φοβαμαι την εμπλοκη,δεν ελπιζω σε αδεια απολυσεως,ειμαι λελέφτερος
ειχε κανει παταγο
βατραχε δε σ αρεσε?δε θα μου πεις μπραβο?θα σε λιωσω
σε αλλους σηκωνεται γιατι υπερισχυει η υψιστη αναγκη διαιωνισης
καθε ποστ του ΝΩΝΤΑ ειναι ενα μνημειο ατακας για ολη την ανθρωποτητατελικά γι'αυτήν την φράση θα μείνει ευρέως γνωστός
καλό ήταν για τζιτζίκια θα το αποθέωσαν ;)δεν του αρεσε ειδες τι απαντησε κ καλα να κρατησει τις ισορροπιες στο φορουμ για να σε εχει συμμαχο
στα σουβλακια ομως δεν ειπε τελος ;) εσυ ομως ακομα και αυτα φοβασαι... :-
ποια ειναι τα τζιτζικια?μην ειρωνευεσαι ,θα σε λιανισωκαλό ήταν για τζιτζίκια θα το αποθέωσαν ;)
ποιος?τελικά γι'αυτήν την φράση θα μείνει ευρέως γνωστός
νωντοχαγκ
νωντοχαγκ ;)
βρίσκεις να υφίσταται η ανάγκη διαίωνισης λίγο πριν το τέλος του κόσμουΜην ασχολείστε. Δικαιολογίες για την στυτική δυσλειτουργία του ψάχνει...
δεν φοβαμαι τιποτα.. απλα ειμαι ανωτερος απο εσας και δεν αξιζει να βγω με εσας..στα σουβλακια ομως δεν ειπε τελος ;) εσυ ομως ακομα και αυτα φοβασαι... :-
ποια ειναι τα τζιτζικια?μην ειρωνευεσαι ,θα σε λιανισωποιος?
οι πεζικάριοι ;)ποια ειναι τα τζιτζικια?μην ειρωνευεσαι ,θα σε λιανισω
ποιος?
δεν φοβαμαι τιποτα.. απλα ειμαι ανωτερος απο εσας και δεν αξιζει να βγω με εσας..
ειμαστε στα ιχνη σου σταματακη,θα πεσουν κεφαλιαδεν φοβαμαι τιποτα.. απλα ειμαι ανωτερος απο εσας και δεν αξιζει να βγω με εσας..
βρίσκεις να υφίσταται η ανάγκη διαίωνισης λίγο πριν το τέλος του κόσμου
δηλαδη παραιτεισαι των ευεργετηματων του νωντισμου? αυτοματως παυεις να θεωρεισαι νωντοτυπος και θα συνεχισουμε να σε πηγαινουμε μαρουλι...αυτο θες? οκ θα τα πουμε σταματακη.... ;)δεν φοβαμαι τιποτα.. απλα ειμαι ανωτερος απο εσας και δεν αξιζει να βγω με εσας..