TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
κανε λογκ αουτ απο εδω και απαντααυτό το μουνί του είχα ζητήσει με πμ να μου διασταυρώσει μια υποψία που είχα για μια μασατζού και δεν μου απάντησε ποτέ![]()

κανε λογκ αουτ απο εδω και απαντααυτό το μουνί του είχα ζητήσει με πμ να μου διασταυρώσει μια υποψία που είχα για μια μασατζού και δεν μου απάντησε ποτέ![]()
κανε λογκ αουτ απο εδω και απαντα![]()
Σε αυτό θα συμφωνήσω
σε τι σημεία ηθικής σήψης έχουμε φτάσει όμως που πηγαίνει ο άλλος σε μασατζίδικο κι επειδή δεν του τον παίζουν απειλεί ότι θα πεινάσουνδηλ. το δίλημμα πλέον θα είναι ή πουτάνα ή πείνα
![]()
σταμάτα να συμφωνείςΣε αυτό θα συμφωνήσω
αυτό το μουνί του είχα ζητήσει με πμ να μου διασταυρώσει μια υποψία που είχα για μια μασατζού και δεν μου απάντησε ποτέ![]()
Τα ετερώνυμα έλκονται ε? ;)σταμάτα να συμφωνείς![]()
ειναι τα πρωτα σημαδια της αβελτηριας στην οποια εχουμε περιελθει ολοι μας και δη οι κτητορες αυτου του σαιτ και οι τιμημενοι μοντερειτορς.....γιαυτο
σε τι σημεία ηθικής σήψης έχουμε φτάσει όμως που πηγαίνει ο άλλος σε μασατζίδικο κι επειδή δεν του τον παίζουν απειλεί ότι θα πεινάσουνδηλ. το δίλημμα πλέον θα είναι ή πουτάνα ή πείνα
![]()
τι εχεις να πεις για τα λεφτα που μας εδωσαν το πρωι μποση?ειναι τα πρωτα σημαδια της αβελτηριας στην οποια εχουμε περιελθει ολοι μας και δη οι κτητορες αυτου του σαιτ και οι τιμημενοι μοντερειτορς.....γιαυτο
τι εχεις να πεις για τα λεφτα που μας εδωσαν το πρωι μποση?
τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις μια μαν;τι εχεις να πεις για τα λεφτα που μας εδωσαν το πρωι μποση?
πώς φαίνονται οι λεφτάδεςΣήμερα ανάψαμε καλοριφέρ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βρε βρεπώς φαίνονται οι λεφτάδες![]()
μονο ο λιλας μαν αναβει τζακι με κουτσουρο.....παραδοσιακα.....Σήμερα ανάψαμε καλοριφέρ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()