kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
θέλω αύριο να πας στο σπίτι του βαρούλη για καφέ -και καλά- και ν'ανατιναχτείς στο σαλόνι τουΈρχονται οι Κοσμαχεντίν![]()
![]()
![]()
θέλω αύριο να πας στο σπίτι του βαρούλη για καφέ -και καλά- και ν'ανατιναχτείς στο σαλόνι τουΈρχονται οι Κοσμαχεντίν![]()
![]()
![]()
φυγε μωρη κουνουπιεραθέλω αύριο να πας στο σπίτι του βαρούλη για καφέ -και καλά- και ν'ανατιναχτείς στο σαλόνι του![]()
αύριο εσύ και το μπος θα πάτε παντούφυγε μωρη κουνουπιερα![]()
αύριο εσύ και το μπος θα πάτε παντού![]()
παντού?ξερεις π πηγε η μικρη αννουλα οταν πατησε την ναρκη?
παντού?
*έψαχνα κάτι σε παλιότερα πμ και είδα ένα του σφε που είχε πάρει κρανίο επειδή του σβήναν τα ποστ και έγραφε ότι αυτός θα είναι ο λόγος αν αποχωρήσει ξαφνικά, ισχύει?![]()
όχι του σφετα δικα μου τα πμ εψαχνες?
όχι του σφεή μήπως είναι το ίδιο
![]()
![]()
ανοινγκ οραντζ ειμαι ;)
βρήκα ποιό ήταν το πρώτο μου άβαταρ![]()
γάτα πειρατής?δεν ηταν η γατα πειρατης?
γτ εβαζες ολο γατες?ποσα συμπλεγματα κουβαλαει το κεφαλι σου ο γκοντ ο μοντιε
α μάλλον εννοείς τον μιάουδεν ηταν η γατα πειρατης?
γτ εβαζες ολο γατες?ποσα συμπλεγματα κουβαλαει το κεφαλι σου ο γκοντ ο μοντιε
ανεκαθεν μαλακας δλδςγάτα πειρατής?δεν θυμάμαι άλλη γάτα, τότε τσακωνόμουν με τον σούπερμαους γι'αυτό
![]()
γάτα πειρατής?δεν θυμάμαι άλλη γάτα, τότε τσακωνόμουν με τον σούπερμαους γι'αυτό
![]()
όταν κατακτήσεις τον κόσμο θα μου δώσεις ένα τάνκερ να παίζωανεκαθεν μαλακας δλδς![]()
α μάλλον εννοείς τον μιάου![]()
όχι δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιοπου κουναγε το χερι κ ειχε καλλυμενο το ενα ματι
ωωω ρε φιλε παλι με τα πουστικα αρχισεςόταν κατακτήσεις τον κόσμο θα μου δώσεις ένατάνκερπουλι να παίζω![]()
δες και ένα επίσης παλιό άβαταρ από τα πρώτα που είχαωωω ρε φιλε παλι με τα πουστικα αρχισες![]()