TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
δεν υπαρχει αθανασιαδες την ουσία![]()

δεν υπαρχει αθανασιαδες την ουσία![]()
βατραχε μολις ειδα οτι εχεις φτασει 30000 ποστς!δες την ουσία![]()
γαμούσαν αυτοί όπως και οι μπόιζοουν και οι ιστ-17γουεστλαιφ
κι οι ν-σινκ?γαμούσαν αυτοί όπως και οι μπόιζοουν και οι ιστ-17![]()
ρε!βατραχε μολις ειδα οτι εχεις φτασει 30000 ποστς!![]()
ωρες ωρες καρφωνεσαι πολυ οτι εισαι η μποομπ ;)γαμούσαν αυτοί όπως και οι μπόιζοουν και οι ιστ-17![]()
και οι ν συνκ είχαν βγάλει ένα καλό κομμάτι όταν πρωτοέγιναν γνωστοί θα ψάξω να το βρωκι οι ν-σινκ?
αυτη η κουκλα στο αβαταρ σου ειναι οντως βατραχος?
εχει και φεισμπουκ και μου λεει να φτιαξω κι εγω
ηθελε ν αγορασει και λαπτοπ
κι απο μουσικη ξερει...
αλλα οταν κατεβαιναμε με το ασανσερ στο χοτελ μια φορα επαιζε μπομπ μαρλει και μου λεει μ αρεσει πολυ αυτος και δεν ηξερε πως τον λενε :S και ξερει τη σελιν ντιον και τους γουεστλαιφ
θέλει δουλειά πολλήφτανω 20![]()
![]()
νομιζε οτι ηταν σαυρα και το λεγαμε για πλακα βατραχοκαι οι ν συνκ είχαν βγάλει ένα καλό κομμάτι όταν πρωτοέγιναν γνωστοί θα ψάξω να το βρω
σου μοιάζει για κάλτσα ας πούμε![]()
θέλει δουλειά πολλή![]()
χαβούζα λέγαν την μάγισσα στον ρομπέν των δασών οι ήρωες με τα κολάντις βουζες τις ξερεις?![]()
θα δοκιμάσω να τον πείσω με τον κλώνο -κάλυψη που έχω για τα τραβελοθρέντ ;)αν μπορεσεις να φερεις τον κοσμικοεξελ στο θρεντ να μιλαμε θα σου δωσω 50 ευρω
εγω γουσταρα τον αψουχαβούζα λέγαν την μάγισσα στον ρομπέν των δασών οι ήρωες με τα κολάν![]()
εγώ τον σνιζ τον πατέρα τουεγω γουσταρα τον αψου![]()
http://[URL unfurl="true"]www.herpetofauna.gr/gallery/image/B.bufo/BufoAndrMeyer01.jpg[/img[/URL]]χαβούζα λέγαν την μάγισσα στον ρομπέν των δασών οι ήρωες με τα κολάν![]()
εγω τον καθυστερημενο που φωναζε χει αμποτεγώ τον σνιζ τον πατέρα του![]()
στον εβρο ειχε κατι τετοια σα σκατζοχοιρους σε μεγεθος
και σε φτυνουν αυτα αμα τα πειραξεις και τσουζει![]()
http://[URL unfurl="true"]www.herpetofauna.gr/gallery/image/B.bufo/BufoAndrMeyer01.jpg[/img[/URL]]
στον εβρο ειχε κατι τετοια σα σκατζοχοιρους σε μεγεθος
και σε φτυνουν αυτα αμα τα πειραξεις και τσουζει :zfuck:
[/quote]
εσενα σε φτυσανε?