TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
θελω και εγω κλωνο αλλα δεν ξερω να φτιαχνω.εχω και το νιο σκετο.
θελω και εγω κλωνο αλλα δεν ξερω να φτιαχνω.εχω και το νιο σκετο.
θα ανοιξει θεμα ο γλου μαν μην σκας.θελω και εγω κλωνο αλλα δεν ξερω να φτιαχνω.
πες τον ισιδερατο να σου δωσει κανενανθελω και εγω κλωνο αλλα δεν ξερω να φτιαχνω.
θελω και εγω κλωνο αλλα δεν ξερω να φτιαχνω.
εσυ πισω στην δουλεια που εκανεςκαι μην μιλας
μάλλον υπήρχε και πριν τον χάρυ κλυν αλλά εγώ το έμαθα από τον απόλυτοστο χω ξαναπει το προυσαλιο ειναι του χαρρυ κλυνν ,
δεν σε παει σημερα δεν πας να κανεις κανα τηγανατο τοστακι![]()
σ αυτο με τον παστιτσιοΣε λιγο θα ξαναπαω...Τωρα πειτε μου σε ποιο θεμα ειναι...
παρεπιπτοντως ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ =χρηστος10 για οσους τυχον δεν το καταλαβαν![]()
![]()
χάρυ κλυν
παστιτσιο ή μουσακα μαν?μάλλον υπήρχε και πριν τον χάρυ κλυν αλλά εγώ το έμαθα από τον απόλυτο
αλλά δεν το βάζουμε ποτέ στο στόμα μας![]()
παστιτσιο ή μουσακα μαν?![]()
η ορθογραφία είναι του ιδίου να φανταστώ
μαν αυτο το ορθογραφικο θα μεινει να ξερεις...
παστίτσιοπαστιτσιο ή μουσακα μαν?![]()
μαν εχω δει πολλα τωρα που βλεπω και τις αιπι σας.....εχω πολλες κλωνοαποκαλυψεις να κανω οπως τοτε που σας ελεγα οτι ο κοσμας ειναι ο πηγασος και δεν με πιστευατεΡε τον χρηστο καρφωθηκε
Και τουπα οχι ΓΙΑΝΝΗΣ αλλα ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ αλλα δεν μ ακουσε![]()
![]()
τσο και λοη ορθογραφία είναι του ιδίου να φανταστώ
παστίτσιο
πούτσα ή ξύλο μαν?![]()
για πες καλε μου αρτεμημαν εχω δει πολλα τωρα που βλεπω και τις αιπι σας.....εχω πολλες κλωνοαποκαλυψεις να κανω οπως τοτε που σας ελεγα οτι ο κοσμας ειναι ο πηγασος και δεν με πιστευατε
μαν εχω δει πολλα τωρα που βλεπω και τις αιπι σας.....εχω πολλες κλωνοαποκαλυψεις να κανω οπως τοτε που σας ελεγα οτι ο κοσμας ειναι ο πηγασιος και δεν με πιστευατε
ε πουτσα ρε μαν .....το ξυλο δεν το αντεχει.....πούτσα ή ξύλο μαν?![]()
μαν εχω δει πολλα τωρα που βλεπω και τις αιπι σας.....εχω πολλες κλωνοαποκαλυψεις να κανω οπως τοτε που σας ελεγα οτι ο κοσμας ειναι ο πηγασος και δεν με πιστευατε