kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν ξέρω μαν μετά βίας μπόρεσα να παρακολουθήσω το ποστ της μου φάνηκε χαοτικό *Pμαν γυρνα πισω γιατι η εριναλ σε εχει στριμωξει μου φαινεται.
δεν ξέρω μαν μετά βίας μπόρεσα να παρακολουθήσω το ποστ της μου φάνηκε χαοτικό *Pμαν γυρνα πισω γιατι η εριναλ σε εχει στριμωξει μου φαινεται.
μαν γυρνα πισω γιατι η εριναλ σε εχει στριμωξει μου φαινεται.
αφου τα διαβαζεις κιολας!δεν ξέρω μαν μετά βίας μπόρεσα να παρακολουθήσω το ποστ της μου φάνηκε χαοτικό *P
σιγα ρε μαν μην ειμαι και ο γιος του παγωτατζη.....γλου σημαινει γιος , ο γιος του κοσμα.
σε εχει στα σκοινια μαν και σε σφυροκοπαει αβερτα.....δεν ξέρω μαν μετά βίας μπόρεσα να παρακολουθήσω το ποστ της μου φάνηκε χαοτικό *P
είδες όμως ότι διατηρώ την ψυχραιμία μουαφου τα διαβαζεις κιολας!
μαν δεληολάνης=τρελό παιδίσιγα ρε μαν μην ειμαι και ο γιος του παγωτατζη.....![]()
μαν δεν μιλησα για σενα , πως να τολμησω :Sσιγα ρε μαν μην ειμαι και ο γιος του παγωτατζη.....![]()
μωρή λεζάντα
μαν νομιζω την πινει αυτη.δεν ξέρω μαν μετά βίας μπόρεσα να παρακολουθήσω το ποστ της μου φάνηκε χαοτικό *P
δεν ξέρω μαν μετά βίας μπόρεσα να παρακολουθήσω το ποστ της μου φάνηκε χαοτικό *P
καλα κανεις και εισαι προσεκτικος μαν....βροχη πεφτουν τα μπαν τελευταια.....μαν δεν μιλησα για σενα , πως να τολμησω :S
ντελι=τρελος.μαν δεληολάνης=τρελό παιδί![]()
κοιτα μλκ να σε δουμε στις ειδησειςσε εχει στα σκοινια μαν και σε σφυροκοπαει αβερτα.....
εσυ πισω στην δουλεια που εκανεςSe ποιο θεμα???
το προυσαλιό του απόλυτουμαν νομιζω την πινει αυτη.
έλα τιSe ποιο θεμα???
εχω και το νιο σκετο.καλα κανεις και εισαι προσεκτικος μαν....βροχη πεφτουν τα μπαν τελευταια.....
κανεις δεν θα σε καταλαβει ετσι μανεχω και το νιο σκετο.
στο χω ξαναπει το προυσαλιο ειναι του χαρρυ κλυνν ,το προυσαλιό του απόλυτου
έλα τι![]()
κανεις δεν θα σε καταλαβει ετσι μαν![]()