kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν με ξέρεις καλά μου φαίνεταιπρεπει εγω να σε γραψω που ειμαι γραμμενος και μετα εσυ αν θες να γραψεις....μονο σου δεν γραφεσαι..
δεν με ξέρεις καλά μου φαίνεταιπρεπει εγω να σε γραψω που ειμαι γραμμενος και μετα εσυ αν θες να γραψεις....μονο σου δεν γραφεσαι..
πρεπει εγω να σε γραψω που ειμαι γραμμενος και μετα εσυ αν θες να γραψεις....μονο σου δεν γραφεσαι..
σαν την μαλακια αμα πετυχει δεν θα ηταν σιγουραΜπα σεξ καναμε...Καλο σεξ δεν καναμε...
Οκ τωρα???![]()
![]()
![]()
πρεπει εγω να σε γραψω που ειμαι γραμμενος και μετα εσυ αν θες να γραψεις....μονο σου δεν γραφεσαι..
δες πμ φιλεενδιαφερομαι
σαν την μαλακια αμα πετυχει δεν θα ηταν σιγουρα
ενδιαφερομαιΕτσι...αμα ηταν δεν θα ειχα νευρα....
Πρεπει να πηδηξω τον ΚΟσμα καποια στιγμη τωρα που το σκεφτομαι....Ειμαι σιγουρη οτι θα μου δωσει την ηδονη που δεν βρηκα χθες....![]()
δες πμ φιλε
ενδιαφερομαι
δες πμ φιλε
λοιπον οπως ειπα δεν χανετε κατι να σας εξηγησει το παιδι τα παντ...ενα τεταρτακι ειναι....σμρ ποιος μπορει κατα τις 2 συναντηση στον πυργο αθηνων??γραφτα εδω
ενδιαφερονται κ τα αλλα παιδια να γινουν πλουσιοι
Μπα σεξ καναμε...Καλο σεξ δεν καναμε...
Οκ τωρα???![]()
![]()
![]()
λοιπον οπως ειπα δεν χανετε κατι να σας εξηγησει το παιδι τα παντ...ενα τεταρτακι ειναι....σμρ ποιος μπορει κατα τις 2 συναντηση στον πυργο αθηνων??
συναντιόμαστε για αχαλίνωτο σεξφίλε αν μένουμε σαλόνικα τ κάνουμε ?
λοιπον οπως ειπα δεν χανετε κατι να σας εξηγησει το παιδι τα παντ...ενα τεταρτακι ειναι....σμρ ποιος μπορει κατα τις 2 συναντηση στον πυργο αθηνων??
Πες για αυτό ...
φίλε αν μένουμε σαλόνικα τ κάνουμε ?
δυστυχως πρεπει να στα πει απο κοντα γιατι αλλιως πως θα το καταλαβεις..Πες για αυτό ...
Πες για αυτό ...