sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Μιλαω για τα τυρια που μπορω να τα φαω σκετα (ουτε ψημενα) με μιση φρατζολα ψωμι...και οι ολλανδοί μαν?τι θα βάζουμε στα τοστ
![]()
Μιλαω για τα τυρια που μπορω να τα φαω σκετα (ουτε ψημενα) με μιση φρατζολα ψωμι...και οι ολλανδοί μαν?τι θα βάζουμε στα τοστ
![]()
τα χω γραψει αυτα μαν στο συγγραμα μου περι τυρου και εδωδιμων.....μια αναθεωρητικη προσεγγιση.....Ηρθε ο ειδικος γευσιγνωστης κατσικοτυριων.
Τα φωτα σας παρακαλω.
eλα μλκ αναλυουν ενα θεμα που εισαι διδακτοραςπου σαι ρε σαρουλι;![]()
Κυκλοφορει απο τις Εκδοσεις Λιβανη σε ολα τα καλα βιβλιοπωλεια.τα χω γραψει αυτα μαν στο συγγραμα μου περι τυρου και εδωδιμων.....μια αναθεωρητικη προσεγγιση.....
Προλογιζει ο κοσμας και εγραψε και το κεφαλαιο απο την ζαμπονοτυροπιτα στην ζαμπονοκασεροπιτα :μια τυρο~κωμικη προσεγγιση της κοντρας αθηνας θεσσαλονικης στην καθ ημερα πραξη
γι'αυτο εισαι μπουλης σα το νωνταΜιλαω για τα τυρια που μπορω να τα φαω σκετα (ουτε ψημενα) με μιση φρατζολα ψωμι...![]()
Ερχεται η σειρα σου και σενα.γι'αυτο εισαι μπουλης σα το νωντα![]()
πρέπει να χέστηκες στο τάλιρο μαν φοβερή σύλληψη αυτό το βιβλίοτα χω γραψει αυτα μαν στο συγγραμα μου περι τυρου και εδωδιμων.....μια αναθεωρητικη προσεγγιση.....
Προλογιζει ο κοσμας και εγραψε και το κεφαλαιο απο την ζαμπονοτυροπιτα στην ζαμπονοκασεροπιτα :μια τυρο~κωμικη προσεγγιση της κοντρας αθηνας θεσσαλονικης στην καθ ημερα πραξη
καλα τσακιστε απο ενα βαρελι ελατης ο καθενας και μετα κλαστε μου τ'αρχιδιαΕρχεται η σειρα σου και σενα.
Οποιος τα βαζει με την Νωντοοικογενεια το τρωεει το μαυρο σκοταδι...
πρέπει να χέστηκες στο τάλιρο μαν φοβερή σύλληψη αυτό το βιβλίο![]()
Ισα ρε πρωτευουσιανε.καλα τσακιστε απο ενα βαρελι ελατης ο καθενας και μετα κλαστε μου τ'αρχιδια![]()
διανεμεται και δωρο με την δημοκρατια της κυριακης μαζι με λογους και διδαχες του γεροντα πηγασιουΚυκλοφορει απο τις Εκδοσεις Λιβανη σε ολα τα καλα βιβλιοπωλεια.
ρε μαν μηπως τρως και ροκφορ και μπλου τσιζΙσα ρε πρωτευουσιανε.
Εσυ τι σε δινανε μικρο; Φορμαζ και προβολονε;
Τελικα ειναι γεροντας ή πατερ Πηγασιος;διανεμεται και δωρο με την δημοκρατια της κυριακης μαζι με λογους και διδαχες του γεροντα πηγασιου
βρήκε κανείς κάποιο καλό λινκ για γαύρο![]()
Υπερβολεs του ληξιαρχειου αζ γιουζουαλΤελικα ειναι γεροντας ή πατερ Πηγασιος;
Είναι αλήθεια μόνο γι'αυτό έκανε.Κι αυτος ξερει απο φαι...
![]()