sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Αδερφε, εισαι γυμναστηριακος;Που και που χρειαζεται.......Ολο κρεαs κρεαs δεν κανει καλο
Και με τιs γυναικεs το ιδιο....Ολο την ιδια την ιδια...Νυσαφι ;)
Αδερφε, εισαι γυμναστηριακος;Που και που χρειαζεται.......Ολο κρεαs κρεαs δεν κανει καλο
Και με τιs γυναικεs το ιδιο....Ολο την ιδια την ιδια...Νυσαφι ;)
Αδερφε, εισαι γυμναστηριακος;
αμα ξες να μαγειρευεις..ο κατεψυγμένος είναι άθλιος, είναι σαν να σπας μπιμπίκια με το στόμα.
αμα δεν παρεις φετα απο κανα χωριο κλπ απο το μαρκετ ειναι σκονη σαν ασβεστηςΓουστα ειναι αυτα...![]()
Ειμαι υπερ τηs υγιεινηs ζωηs και διατροφηs........![]()
του μπουρδελιαρη![]()
Ποιος σε ειπε λοιπον οτι το κρεας ειναι καλο και τα λαδερα μια στο τοσο;Ειμαι υπερ τηs υγιεινηs ζωηs και διατροφηs........![]()
του μπουρδελιαρη![]()
αμα δεν παρεις φετα απο κανα χωριο κλπ απο το μαρκετ ειναι σκονη σαν ασβεστης
Παρε Δωδωνη, αν δε βρεις φετα Ελατης.αμα δεν παρεις φετα απο κανα χωριο κλπ απο το μαρκετ ειναι σκονη σαν ασβεστης
εχω κοψει φετες απο μαρκετ εχουμε γιδοβοσκο κονεεχεις φαει λευκο τυρι απ τα λιντλ τυπε? :S
ξερεις ποσο εχει το κιλο?Παρε Δωδωνη, αν δε βρεις φετα Ελατης.
Παλευεται η Δωδωνη.
Ποιος σε ειπε λοιπον οτι το κρεας ειναι καλο και τα λαδερα μια στο τοσο;
Αυτο καταλαβα δηλαδη, οτι που και που κανα λαδερο για να σπαει η κρεατιλα.
Την Ελατης (βαρελισια) την επερνα περυσι απο τον Σκλαβενιτη.ξερεις ποσο εχει το κιλο?
Νηστεια και εγκρατεια, για να μη φορτωνουμε το σπερμα μας με τοξινες... 0Ναι ισωs δεν ημουν αρκετα σαφηs....και ειναι περιεργο γιατι εγω εμενα με καταλαβαινω
Απλα χρειαζεται σε ολα μετρο.........Το κρεαs το πολυ 2 φορεs την εβδομαδα
μισοκιλο ρε φτανει για μια μερα αν εισται δυο ατομα ...Την Ελατης (βαρελισια) την επερνα περυσι απο τον Σκλαβενιτη.
Επειδη αλλαξα σουπερ μαρκετ και πηγα ΑΒ, συμβιβαζομαι με το μισοκιλο Δωδωνη, 10 ευρω και κατι.
Ποτε εκπτωσεις στη φεταμισοκιλο ρε φτανει για μια μερα αν εισται δυο ατομα ...
εγω παλια ετρωγα απιστευτες ποσοτητες ,τωρα λογο κρισης επρεπε να παιρνω λιγη οποτε λεω καλυτερα καθολου παρα λιγο μην μενω με την καβλα
Ετσι..........Προσεχουμε τι δινουμε στα θηλεα.........Αποσταγμα !!!!Νηστεια και εγκρατεια, για να μη φορτωνουμε το σπερμα μας με τοξινες... 0![]()
Οχι ρε για τις σαπιες. Αυτες ετσι κι αλλιως θα τα καταπιουν οτι και να ντιρλικωσεις...Ετσι..........Προσεχουμε τι δινουμε στα θηλεα.........Αποσταγμα !!!!
Ναι αλλα η ποιοτητα δεν χτιζεται απο την μια μερα στην αλλη....Οχι ρε για τις σαπιες. Αυτες ετσι κι αλλιως θα τα καταπιουν οτι και να ντιρλικωσεις...
Για την ποιοτητα το σπερματος το κανουμε...![]()
και η Ήπειρος μια χαρά μου φαίνεταιΠαρε Δωδωνη, αν δε βρεις φετα Ελατης.
Παλευεται η Δωδωνη.