life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
και η Ήπειρος μια χαρά μου φαίνεται![]()
Δλδ για την Παρνασσου ουτε κουβεντα ε??
και η Ήπειρος μια χαρά μου φαίνεται![]()
καλα ότι ναναι...
ντερλικώνετε απο τα βρώμικα τα διπλα πιτόγυρα και τις πιτσες... και σας μαρανε η φετα αν είναι Δωδώνης /...
εχετε κανει κατι σαπιοκοιλιες δε βρίσκετε το τσουτσουνι σας και δας εφταιξε η φετα..
βόδια..
έκαστος στο είδος του και η ήπειρος στην φέταΔλδ για την Παρνασσου ουτε κουβεντα ε??
πάουερ οφ δάι σορντ![]()
Οτιδηποτε με σκορδο ή κρεμμυδι, παει ταμαμ στο κοκκινο κρεας.ΥΓ Το τζατζικι συμβαλλει θετικα η αρνητικα?? Εχω επιφυλαξειs![]()
![]()
έκαστος στο είδος του και η ήπειροςστην φέταστις πιτες![]()
Δυο φορες την αγορασα (μηπως και πετυχα μαπα την πρωτη).και η Ήπειρος μια χαρά μου φαίνεται![]()
είναι και θέμα ωρίμανσης πάντως ;)Δυο φορες την αγορασα (μηπως και πετυχα μαπα την πρωτη).
Δε μου αρεσε... και παλι γουστα ειναι στη φετα.
Ναι ρε συ. Ειναι αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο.είναι και θέμα ωρίμανσης πάντως ;)
πχ εγώ που συνήθως κατεβάζω δοχείο από τυροκομείο της ηπείρου μικρής κλίμακας, δεν έχει πάντα την ίδια γεύση ενώ κάποιες φορές βελτιώνεται στην πορεία![]()
που σαι ρε σαρουλι;καλα ότι ναναι...
ντερλικώνετε απο τα βρώμικα τα διπλα πιτόγυρα και τις πιτσες... και σας μαρανε η φετα αν είναι Δωδώνης /...
εχετε κανει κατι σαπιοκοιλιες δε βρίσκετε το τσουτσουνι σας και σας εφταιξε η φετα..
βόδια..
Ηρθε ο ειδικος γευσιγνωστης κατσικοτυριων.που σαι ρε σαρουλι;![]()
μαν η φέτα είναι μακράν το καλύτερο τυρί τα υπόλοιπα είναι σούπεςΝαι ρε συ. Ειναι αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο.
Μετα ειναι και τι γαλα και ποσο περιεχει η καθε φετα. Ειναι πολλα.
Γι'αυτο δε θα κατσω να τσακωθω για το ποια ειναι η καλυτερη.
Οτι γευση γουσταρει ο καθενας... αρκει να ειναι φετα και οχι λευκο τυρι![]()
όσες φορές έχω δοκιμάσει φέτα από κατσικίσιο γάλα (συνήθως από τσοπάνη όχι από τυροκομείο) ήταν μπαρούτι, υπερβολικά έντονη γεύση και πολύ σκληρή στην υφή, αλλά όπως μάθει ο καθένας, στους παλιότερους πχ αρέσει αυτό το είδος γιατί το έτρωγαν παλιότεραεγώ βολεύομαι με ένα ντενεκέ ημίχλωρο κατσικίσιο δικιάς μας παραγωγής.αυτό θεωρείται φέτα ή απλά λευκό τυρί, γιατί η φέτα έχει αιγοπρόβιο.
από τότε που γεύομαι ντόπια προιόντα έκοψα τα αγοραστά.
Για τους Κινεζους δε το ηξερα, ομως ηξερα οτι οι μαυροι αφρο και αμερικανοι),μαν η φέτα είναι μακράν το καλύτερο τυρί τα υπόλοιπα είναι σούπες
νομίζω οι κινέζοι έχουν δυσανεξία στην λακτόζη, αυτοί χάνουν γιατί με τόσο ρύζι που τρώνε (που με φέτα γαμάει) αν κάναμε εξαγωγή στην κίνα θα είχαμε λύση το οικονομικό μας πρόβλημα![]()
και οι ολλανδοί μαν?Για μενα φετα και μετσοβονε, και να πανε οι υπολοιποι να γαμηθουνε![]()
ανάλογα την ωρίμανση του τυριού. το τυρί όταν είναι χλωρό, δηλαδή δεν έχει περάσει ένα τρίμηνο από την μέρα πήξης τότε είναι μαλακό και χωρίς έντονη μυρωδιά.όσες φορές έχω δοκιμάσει φέτα από κατσικίσιο γάλα (συνήθως από τσοπάνη όχι από τυροκομείο) ήταν μπαρούτι, υπερβολικά έντονη γεύση και πολύ σκληρή στην υφή, αλλά όπως μάθει ο καθένας, στους παλιότερους πχ αρέσει αυτό το είδος γιατί το έτρωγαν παλιότερα![]()