Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

  • Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

    Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

    Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

    Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

    Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

    Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

    Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

    Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

    Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

    Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

    Ψήφοι: 35 27,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.260
Like
20
Πόντοι
366
καλα ότι ναναι...

ντερλικώνετε απο τα βρώμικα τα διπλα πιτόγυρα και τις πιτσες... και σας μαρανε η φετα αν είναι Δωδώνης /...

εχετε κανει κατι σαπιοκοιλιες δε βρίσκετε το τσουτσουνι σας και δας εφταιξε η φετα..
βόδια..

πάουερ οφ δάι σορντ :birdman:
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.260
Like
20
Πόντοι
366
Δυο φορες την αγορασα (μηπως και πετυχα μαπα την πρωτη).
Δε μου αρεσε... και παλι γουστα ειναι στη φετα.
είναι και θέμα ωρίμανσης πάντως ;)

πχ εγώ που συνήθως κατεβάζω δοχείο από τυροκομείο της ηπείρου μικρής κλίμακας, δεν έχει πάντα την ίδια γεύση ενώ κάποιες φορές βελτιώνεται στην πορεία :)
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.260
Like
20
Πόντοι
366
στα κίτρινα τυριά γίνεται ακόμα πιο αισθητό το παραπάνω, αν δεν έχει κάτσει λίγο το τυρί βγάζει πολύ γαλατίλα προτιμώ να είναι λίγο πιο ψημένο :rockon:
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.010
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
είναι και θέμα ωρίμανσης πάντως ;)

πχ εγώ που συνήθως κατεβάζω δοχείο από τυροκομείο της ηπείρου μικρής κλίμακας, δεν έχει πάντα την ίδια γεύση ενώ κάποιες φορές βελτιώνεται στην πορεία :)
Ναι ρε συ. Ειναι αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο.
Μετα ειναι και τι γαλα και ποσο περιεχει η καθε φετα. Ειναι πολλα.

Γι'αυτο δε θα κατσω να τσακωθω για το ποια ειναι η καλυτερη.
Οτι γευση γουσταρει ο καθενας... αρκει να ειναι φετα και οχι λευκο τυρι :tickedoff:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλα ότι ναναι...

ντερλικώνετε απο τα βρώμικα τα διπλα πιτόγυρα και τις πιτσες... και σας μαρανε η φετα αν είναι Δωδώνης /...

εχετε κανει κατι σαπιοκοιλιες δε βρίσκετε το τσουτσουνι σας και σας εφταιξε η φετα..
βόδια..
που σαι ρε σαρουλι; :2on1:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.107
Like
28
Πόντοι
166
εγώ βολεύομαι με ένα ντενεκέ ημίχλωρο κατσικίσιο δικιάς μας παραγωγής.αυτό θεωρείται φέτα ή απλά λευκό τυρί, γιατί η φέτα έχει αιγοπρόβιο.
από τότε που γεύομαι ντόπια προιόντα έκοψα τα αγοραστά.
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.260
Like
20
Πόντοι
366
Ναι ρε συ. Ειναι αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο.
Μετα ειναι και τι γαλα και ποσο περιεχει η καθε φετα. Ειναι πολλα.

Γι'αυτο δε θα κατσω να τσακωθω για το ποια ειναι η καλυτερη.
Οτι γευση γουσταρει ο καθενας... αρκει να ειναι φετα και οχι λευκο τυρι :tickedoff:
μαν η φέτα είναι μακράν το καλύτερο τυρί τα υπόλοιπα είναι σούπες

νομίζω οι κινέζοι έχουν δυσανεξία στην λακτόζη, αυτοί χάνουν γιατί με τόσο ρύζι που τρώνε (που με φέτα γαμάει) αν κάναμε εξαγωγή στην κίνα θα είχαμε λύση το οικονομικό μας πρόβλημα :headbang:
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.260
Like
20
Πόντοι
366
εγώ βολεύομαι με ένα ντενεκέ ημίχλωρο κατσικίσιο δικιάς μας παραγωγής.αυτό θεωρείται φέτα ή απλά λευκό τυρί, γιατί η φέτα έχει αιγοπρόβιο.
από τότε που γεύομαι ντόπια προιόντα έκοψα τα αγοραστά.
όσες φορές έχω δοκιμάσει φέτα από κατσικίσιο γάλα (συνήθως από τσοπάνη όχι από τυροκομείο) ήταν μπαρούτι, υπερβολικά έντονη γεύση και πολύ σκληρή στην υφή, αλλά όπως μάθει ο καθένας, στους παλιότερους πχ αρέσει αυτό το είδος γιατί το έτρωγαν παλιότερα :think:
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.010
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
μαν η φέτα είναι μακράν το καλύτερο τυρί τα υπόλοιπα είναι σούπες

νομίζω οι κινέζοι έχουν δυσανεξία στην λακτόζη, αυτοί χάνουν γιατί με τόσο ρύζι που τρώνε (που με φέτα γαμάει) αν κάναμε εξαγωγή στην κίνα θα είχαμε λύση το οικονομικό μας πρόβλημα :headbang:
Για τους Κινεζους δε το ηξερα, ομως ηξερα οτι οι μαυροι αφρο και αμερικανοι),
εχουν προβλημα με το αγελαδινο γαλα, επειδη απλα δεν ειχαν αγελαδες να αρμεξουν παρα μονο γιδια, εδω και χιλιετιες...


Για μενα φετα και μετσοβονε, και να πανε οι υπολοιποι να γαμηθουνε :sunglasses:
 

Επισκέπτης
Η βελβυ γιατί μπαναριστικε;

Στη φέτα παίζουν πολλά ρόλο:
Τα κυριότερα είναι το μέρος που βοσκάνε τα ζώα, το κλίμα και ο τρόπος παρασκευής συντήρησης (αλατότητα, θερμοκρασία, χρόνοι ωρίμανσης)
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.107
Like
28
Πόντοι
166
όσες φορές έχω δοκιμάσει φέτα από κατσικίσιο γάλα (συνήθως από τσοπάνη όχι από τυροκομείο) ήταν μπαρούτι, υπερβολικά έντονη γεύση και πολύ σκληρή στην υφή, αλλά όπως μάθει ο καθένας, στους παλιότερους πχ αρέσει αυτό το είδος γιατί το έτρωγαν παλιότερα :think:
ανάλογα την ωρίμανση του τυριού. το τυρί όταν είναι χλωρό, δηλαδή δεν έχει περάσει ένα τρίμηνο από την μέρα πήξης τότε είναι μαλακό και χωρίς έντονη μυρωδιά.
το κατσικίσιο γάλα έχει λιγότερα λιπαρά από το πρόβειο και το γάλα του, όπως και το τυρί του είναι καλύτερα για την υγεία αλλά λιγότερο γευστικά από το πρόβειο. οι τσοπάνηδες που έχουν πρόβατα, κρατάνε στο κοπάδι πάντα 2-3 γίδες για το γάλα τους, επειδή όπως λένε το πρόβειο είναι βαρύ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom