apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο σταμ κατι θα ξερει για να το λεειδεν ειναι τυπε
τυπε ο σταμ κατι θα ξερει για να το λεειδεν ειναι τυπε
ασεε βρηκα.... παρτα χυσια μου τωρα
μεσω προσωπικου πμ εμαθα οτι ο χαστουρας ειναι ο αβραμηςτυπε ο σταμ κατι θα ξερει για να το λεει
απο ρουφιανια δηλαδη το εμαθες τυπεμεσω προσωπικου πμ εμαθα οτι ο χαστουρας ειναι ο αβραμης![]()
θα σε εξαυλωσω μικρε χεστημεσω προσωπικου πμ εμαθα οτι ο χαστουρας ειναι ο αβραμης![]()
α ρε μαλακα.. ετσι και σε πετυχω φυλης θα σου κανω τον κωλο πηγαδι του σουεζθα σε εξαυλωσω μικρε χεστη
διωρυγα το λενε πιτζαμουληα ρε μαλακα.. ετσι και σε πετυχω φυλης θα σου κανω τον κωλο πηγαδι του σουεζ![]()
θα μου μαθεις και γεωγραφια?διωρυγα το λενε πιτζαμουλη
σταματα να κρυβεσαιθα μου μαθεις και γεωγραφια?
μωρε πηγαδι ειναι κατι ξερω γω![]()
γιατι ποιος το λεει? τι θα παθω δηλαδη? θα με πιασετε σε καμια γωνια ?σταματα να κρυβεσαι
επιβαρυνεις τη θεση σου
ναι και δε σε σωζει τιποτα σοκολατενιε μπουληγιατι ποιος το λεει? τι θα παθω δηλαδη? θα με πιασετε σε καμια γωνια ?![]()
της εκοψα... παχαινουν και χαλανε τα δοντια..ναι και δε σε σωζει τιποτα σοκολατενιε μπουλη
να τα προσεχεις αυτα τα που και που...της εκοψα... παχαινουν και χαλανε τα δοντια..
καμια υγειας παυλιδη που και που![]()
πιτζαμουλη οταν παρουσιαστεις φανταρος ,θα ναι η καλυτερη μερα της ζωης μου![]()
πιτζαμουλη οταν παρουσιαστεις φανταρος ,θα ναι η καλυτερη μερα της ζωης μου![]()
σιγουραλες το βραδυ να βγαζει τα χακι κ να βαζει τις πιτζαμες του να κοιηθει στον θαλαμο?κ να λεει οτι θελει κ φωτακι αναμενο?