χαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα ρε τον αντμινιστρειτορ, είναι και χιουμορίσταςευχαριστουμε αντισθενη για την πληροφορηση. Αλλα σπαμαρεις στο θρεντ της βελβυς που ειναι ξινη οποτε θα τα παρει, ααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα ρε τον αντμινιστρειτορ, είναι και χιουμορίστας
γουσταρει τζερτζελο το μαναρι μου..
απορώ όμως ρεγουσταρει τζερτζελο το μαναρι μου..
πάει καλά από επισκεψιμότητα αφού, τι τις θέλει τις μανούρες?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτελοιπόν ...έχω την εξής απορία .
Αυτοί που μπανάρουν δεν θα έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να αιτιολογούν τον λόγο σε ανάλογο ίσως νήμα για να υπάρχει και δημοκρατία και σχετική διαφάνει /αιτιολόγηση st΄o κάτω κάτω όλοι κρινόμαστε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κι εγω εχω μια απορια....απο που κλανει ο λουτσος;λοιπόν ...έχω την εξής απορία .
Αυτοί που μπανάρουν δεν θα έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να αιτιολογούν τον λόγο σε ανάλογο ίσως νήμα για να υπάρχει και δημοκρατία και σχετική διαφάνει /αιτιολόγηση st΄o κάτω κάτω όλοι κρινόμαστε
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
απορώ όμως ρε
πάει καλά από επισκεψιμότητα αφού, τι τις θέλει τις μανούρες?
ειναι γκαβλιαρης ο αντι, θελει να δειχνει την εξουσια του στα γυναικακια εδω μεσα. Μην ξεχνας οτι ολα τα μελη θελουν να συμβει αυτο, ενδομυχα τους σηκωνεται η πουτσα οταν νοιωθουν την επιβολη στα γυναια. ειναι κατι σαν να παιρνεις κωλο βρε αδελφε. Οποτε μεσα απο την τιμωρια του αντι νοιωθουν γαμω τους αντρες και ανθιζει η αγορα. ολα αυτα ειναι μετρα για την αναπτυξη να μην εισαι κοντοφθαλμος
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τον εδωσες στεγνα τον αλλον τον γαλαζιο τον μοντ .....ξερουμε ολοι ποιον εννοεις....ειναι γκαβλιαρης ο αντι, θελει να δειχνει την εξουσια του στα γυναικακια εδω μεσα. Μην ξεχνας οτι ολα τα μελη θελουν να συμβει αυτο, ενδομυχα τους σηκωνεται η πουτσα οταν νοιωθουν την επιβολη στα γυναια. ειναι κατι σαν να παιρνεις κωλο βρε αδελφε. Οποτε μεσα απο την τιμωρια του αντι νοιωθουν γαμω τους αντρες και ανθιζει η αγορα. ολα αυτα ειναι μετρα για την αναπτυξη να μην εισαι κοντοφθαλμος
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κι οποιος εχει απορια να μου στειλει πμ.....εκτος απο τον ιδιον που ειναι αποκλεισμενοςτον εδωσες στεγνα τον αλλον τον γαλαζιο τον μοντ .....ξερουμε ολοι ποιον εννοεις....
νομίζω είσαι υπερβολικήειναι γκαβλιαρης ο αντι, θελει να δειχνει την εξουσια του στα γυναικακια εδω μεσα. Μην ξεχνας οτι ολα τα μελη θελουν να συμβει αυτο, ενδομυχα τους σηκωνεται η πουτσα οταν νοιωθουν την επιβολη στα γυναια. ειναι κατι σαν να παιρνεις κωλο βρε αδελφε. Οποτε μεσα απο την τιμωρια του αντι νοιωθουν γαμω τους αντρες και ανθιζει η αγορα. ολα αυτα ειναι μετρα για την αναπτυξη να μην εισαι κοντοφθαλμος
δεν νομίζω οτι όλοι είναι μικροτσούτσουνοι κομπλεξικοί εδω μέσα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ολοι ρε μαν....ειδες εμενα να ασχολουμαι με θηλεα μελη;νομίζω είσαι υπερβολική
δεν νομίζω οτι όλοι είναι μικροτσούτσουνοι κομπλεξικοί εδω μέσα
αυτό λέω ρε φιλόσοφεοχι ολοι ρε μαν....ειδες εμενα να ασχολουμαι με θηλεα μελη;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τον εδωσες στεγνα τον αλλον τον γαλαζιο τον μοντ .....ξερουμε ολοι ποιον εννοεις....
εννοω οτι το να εφαρμοζεις στην βελβυ δηθεν τους κανονες του σαιτ που δεν εφαρμοζεις ποτε η εφαρμοζεις οποτε εχεις γκαβλες, ειναι μαλακια. Αν δεν θελουν γυναικεια προφιλ να πουν απλως ξουτ και τελος. Θα κανουμε αντρικα αξιοπρεπεστατα νικς. Εξαλλου λειτουργουμε και ψυχοθεραπευτικα στο σαιτ. Εχει ο καθε πονεμενος τον καημο του μας βριζει και βγαινει στην κοινωνια πιο ηρεμος. Αν αυτο εκανε και ο λακης τον συγχωρω. αν ειναι να τα πλερω σε ψυχιατρο καλα εκανε το παιδι.
κι εγω εχω μια απορια....απο που κλανει ο λουτσος;
............α! ..ρε χρυσή αυγή που θέλετε όλοι σας . Θα τρίζουν τα κόκκαλα του <Δίκαιου> Περικλή .......
Λευτεριά στη Βέλβυ !
* ευτυχώς ..για σένα το scanner είναι σε εμφανές σημείο sto magaz΄i και έτσι ........γλύτωσες το .........θέαμα
Επισκέπτης
γάμησε πάλι ο Χαστούρας!!!
Επισκέπτης
τον λυπάμαι λέμε !!!ποτε θα μπαναρεις τον Αντισθενη μαν?
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36