treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κρυφτηκε παλι ο σταματης
ως συνηθως
ως συνηθως
ρε παιδιά εγώ warned τον βλέπωπαει κ ο πουσταλεκος
θα φοραει τις μπλουζες μποντυμπιλντινγκ με το εξ πισω παρολο που ειναι χτυκιαρης 75 κιλα κ θα κανει βολτα στις καφετεριες αντι να μπαινει εδωμεσα
ρε παιδιά εγώ warned τον βλέπω
Μόνο σε εμένα στέκονται σούζα όλοι!!!!ρε παιδιά εγώ warned τον βλέπω
μπορεί να έλαβαν υπ'όψιν την χθεσινή μου πρόταση να δίνει το σάιτ δεύτερες ευκαιρίεςαναστηθηκε
ρε παιδιά εγώ warned τον βλέπω
μπορεί να έλαβαν υπ'όψιν την χθεσινή μου πρόταση να δίνει το σάιτ δεύτερες ευκαιρίες
Μόνο σε εμένα στέκονται σούζα όλοι!!!!
όταν βλέπεις τους άντρες να μιλάνε θα το βουλώνεις το 'πιασες?Πριν λιγο ηταν κοκκινος....
μπορεί να έλαβαν υπ'όψιν την χθεσινή μου πρόταση να δίνει το σάιτ δεύτερες ευκαιρίες
έτσι
όταν βλέπεις τους άντρες να μιλάνε θα το βουλώνεις το 'πιασες?
δύσκολο μαν αυτή έβρισε τον άντμιν και του έκανε ευθεία υπόδειξη για τον τρόπο που δουλεύει το μαγαζί του, στην θέση του θα είχα κάνει το ίδιοαρα να περιμενουμε κ ανασταση της βελβυ αποψε?
ειναι η νυχτα των ζωντανων νεκρων
κάνε μαλακίες έχουν αλλάξει τα κόζα σε βλέπω άστεγη εσένα τράβα γράψου στο κόσμο καλού κακού ;)
τι ειπε δηλαδη?δύσκολο μαν αυτή έβρισε τον άντμιν και του έκανε ευθεία υπόδειξη για τον τρόπο που δουλεύει το μαγαζί του, στην θέση του θα είχα κάνει το ίδιο
δύσκολο μαν αυτή έβρισε τον άντμιν και του έκανε ευθεία υπόδειξη για τον τρόπο που δουλεύει το μαγαζί του, στην θέση του θα είχα κάνει το ίδιο
τα είπα χθες ρε δεν τα θυμάμαι ακριβώς, απλώς όταν το διάβαζα κατάλαβα ότι ήταν ποστ ηρωικής εξόδου-αυτοκτονίατι ειπε δηλαδη?
εσύ πούστη σκάσεΠολλα ξερεις εσυ.....
κάνε μαλακίες έχουν αλλάξει τα κόζα σε βλέπω άστεγη εσένα τράβα γράψου στο κόσμο καλού κακού ;)
μπα.περιοδο θα χετα είπα χθες ρε δεν τα θυμάμαι ακριβώς, απλώς όταν το διάβαζα κατάλαβα ότι ήταν ποστ ηρωικής εξόδου-αυτοκτονία