treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κρυφτηκε παλι ο σταματης
ως συνηθως
ως συνηθως
ρε παιδιά εγώ warned τον βλέπωπαει κ ο πουσταλεκος
θα φοραει τις μπλουζες μποντυμπιλντινγκ με το εξ πισω παρολο που ειναι χτυκιαρης 75 κιλα κ θα κανει βολτα στις καφετεριες αντι να μπαινει εδωμεσα
ρε παιδιά εγώ warned τον βλέπω![]()
Μόνο σε εμένα στέκονται σούζα όλοι!!!!ρε παιδιά εγώ warned τον βλέπω![]()
μπορεί να έλαβαν υπ'όψιν την χθεσινή μου πρόταση να δίνει το σάιτ δεύτερες ευκαιρίεςαναστηθηκε
ρε παιδιά εγώ warned τον βλέπω![]()
μπορεί να έλαβαν υπ'όψιν την χθεσινή μου πρόταση να δίνει το σάιτ δεύτερες ευκαιρίες![]()
Μόνο σε εμένα στέκονται σούζα όλοι!!!!![]()
![]()
![]()
όταν βλέπεις τους άντρες να μιλάνε θα το βουλώνειςΠριν λιγο ηταν κοκκινος....
μπορεί να έλαβαν υπ'όψιν την χθεσινή μου πρόταση να δίνει το σάιτ δεύτερες ευκαιρίες![]()
έτσι
όταν βλέπεις τους άντρες να μιλάνε θα το βουλώνειςτο 'πιασες?
![]()
δύσκολο μαν αυτή έβρισε τον άντμιν και του έκανε ευθεία υπόδειξη για τον τρόπο που δουλεύει το μαγαζί του, στην θέση του θα είχα κάνει το ίδιοαρα να περιμενουμε κ ανασταση της βελβυ αποψε?
ειναι η νυχτα των ζωντανων νεκρων
κάνε μαλακίες έχουν αλλάξει τα κόζα σε βλέπω άστεγη εσένα τράβα γράψου στο κόσμο καλού κακού ;)
τι ειπε δηλαδη?δύσκολο μαν αυτή έβρισε τον άντμιν και του έκανε ευθεία υπόδειξη για τον τρόπο που δουλεύει το μαγαζί του, στην θέση του θα είχα κάνει το ίδιο![]()
δύσκολο μαν αυτή έβρισε τον άντμιν και του έκανε ευθεία υπόδειξη για τον τρόπο που δουλεύει το μαγαζί του, στην θέση του θα είχα κάνει το ίδιο![]()
τα είπα χθες ρε δεν τα θυμάμαι ακριβώς, απλώς όταν το διάβαζα κατάλαβα ότι ήταν ποστ ηρωικής εξόδου-αυτοκτονίατι ειπε δηλαδη?
εσύ πούστη σκάσεΠολλα ξερεις εσυ.....![]()
κάνε μαλακίες έχουν αλλάξει τα κόζα σε βλέπω άστεγη εσένα τράβα γράψου στο κόσμο καλού κακού ;)
μπα.περιοδο θα χετα είπα χθες ρε δεν τα θυμάμαι ακριβώς, απλώς όταν το διάβαζα κατάλαβα ότι ήταν ποστ ηρωικής εξόδου-αυτοκτονία![]()