lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
την ειδα βεντεταβρε βρε
την ειδα βεντεταβρε βρε
την ειδα βεντετα
του την φύλαγες καιρό έτσι δεν είναι? ;) ;)δεν ειναι αστειο
του την φύλαγες καιρό έτσι δεν είναι? ;) ;)
!του την φύλαγες καιρό έτσι δεν είναι? ;) ;)
ή εσύ ή ο ξάδερφός σου, ένας από τους δύο, δεν θυμάμαιωπ ναι κατι μου θυμιζε η ατακα εγω δεν του την ειχα πει παλια?
γιατί δεν βάζεις άβαταρ μαν μήπως επειδή ο χαστούρας δεν έχει ανάγκη από άβαταρ
Απορια για δυτες.
Μετα απο καμια ωρα στο νερο, σκαω για να κατουρησω... σε σημειο που αρχιζω να ποναω.
Α) Γιατι παρατηρειται αυτο; Επειδη μεσα στη θαλασσα δεν ιδρωνουμε και μονη διεξοδος ειναι η κυστη μας;
Β) Υπαρχει τροπος να μειωσω τη φουσκα;
Γ) Ενας φιλος μου ειπε να κατουρησω μεσα με τη στολη, υπαρχει κινδυνος να αχρηστευτει μετα απο λιγο καιρο η στολη;
Πλενω τα νεοπρεν αμεσως μολις φτανω σπιτι, στους 15βαθμους με απορρυπαντικο.
γτ μου πες ψεματα οτι θα πας για σκουοτ?ωπ ναι κατι μου θυμιζε η ατακα εγω δεν του την ειχα πει παλια?
γτ μου πες ψεματα οτι θα πας για σκουοτ?
Α) κατουριεσαι επειδη κρυωνει σιγα σιγα η κοιλιτσα σου και επειδη ασκειται πιεση στη κυστη σου οπως και σε ολο το σωμα. η πιεση στην επιφανεια ειναι 1ατμ και καθε δεκα μετρα αυξανεται 1ατμ..
Β) τι εννοεις να μειωσεις τη φουσκα? μονο να την αυξησεις πρεπει, δηλαδη να κατουριεσαι περισσοτερο γιατι πρεπει να πινεις πολλα νερα αν ασχολεισαι με καταδυσεις.
Γ) οι παντες κατουραμε μεσα στη στολη, αναγκαιο κακο. το μονο που επηρρεαζει αρνητικα ειναι η θερμομονωση μετα απο καποια ωρα, η στολη δε παθαινει τιποτα.
πλεον υπαρχουν και συστηματα διουρησης σε καποιες στολες, με ανταλλακτικη καποτα που βαζεις το τσουτσουνινο σου μεσα και φευγουν τα ουρα εκτος της στολης.
τα νεοπρεν δεν εχουν καμια δουλεια με απορρυπαντικα ουτε χρειαζονται πλυντηριο και βαθμους. σε μια λεκανη με νερο και με ενα σκουπ ντετολ και τιποτα αλλο.
As you can see, Aleks has many tattoos. Some of the more significant are as follows:
On the front of his shoulders and on his knees he has stars. These are the classic symbol of the Vor v Zakone (“Thieves in Law”), a Russian criminal fraternity with a strict code of ethics and behaviour.
The stars on the knees mean the wearer will never kneel to "musor" (“pigs”), or more precisely that the wearer will never under any circumstances cooperate with police or government officials.
On his right arm, he has a cathedral with five domes. Each dome symbolises one year of imprisonment.
On his right shoulder, he has a spider’s web. This particular tattoo can have several different meanings - If there is a spider going up the web, it means you are a professional thief. If the spider is going down, the wearer is saying he is done with the criminal world. However, in some circumstances the spider’s web can also denote a drug addiction.
On his left arm, he has a tattoo that is half cat's head, half skull, with the legend "Homo homini lupus est."
This translates as “Man is a wolf to his fellow man” and is used to indicate a very vicious and dangerous prisoner.
On his back, he has a grim reaper holding a baby, underneath the German phrase "Gott Mit Uns", meaning "God is with us".
πιτζαμουλη...ρε τον βαρουλη..
το πρωι δασκαλος και το βραδι
τι?πιτζαμουλη...
πιτζαμουλη...ρε τον βαρουλη..
το πρωι δασκαλος και το βραδι
ξερεις...
πιτζαμουλη...