memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
την εχει δει πολυ βεντετα ο αγαπουλης.....ξερεις...
Α) Ωστε λογω της πιεσης. Λογικο φαινεται.
Β) Πινω τουλαχιστον ενα λιτρο νερο με χυμο λεμονιου το δυωρο και αυτο χειροτερευει την κατασταση.
Επομενως δεν υπαρχει τροπος και δεν ειναι σωστο να μενω στεγνος απο υγρα.
Γ) Θα τα αμολαω κι εγω στη στολη... δεν παλευεται αλλιως.
θα τον λιωσωτην εχει δει πολυ βεντετα ο αγαπουλης.....
τον ξερουμε....θα τον λιωσω
ξερω ποιος ειναι
κρυφτηκε στο καβουκι του παλιτον ξερουμε....
εχουμε ντοκουμεντα
κοψε του τον βηχα![]()
Το ηξερα αυτο με το ανα 10 μετρα και μια ατμοσφαιρα,ετσι για παραδειγμα, σκεψου οτι στα 80 μετρα τα πνευμονια πιεζονται σε μεγεθος οπως η γροθια σου. φαντασου η κυστη πως γινεται
αμα δε θες να τα αμολας σου ειπα υπαρχουν στολες οπως οι mantaray και οι xxone που εχουν ηδη συστημα διουρησης. εναλλακτικα πηγαινε με τη στολη σου εκει που την αγορασες να σου ραψουν ενα συστημα της αγορας.
εγω το χρησιμοποιω μονο σε ειδικες περιπτωσεις γιατι βαριεμαι τη διαδικασια. στο τελειωμα βγαζω τη στολη και κανω και ενα μπλουμ στη θαλασσα να φυγει η κατουριλα.
το αλλο καλο με τα πολλα νερα ειναι οτι δε βρωμαει το κατουρο σου, αν δε πινεις νερα εχει μεγαλη μποχα το νεοπρεν με τα κατουρα.
θα κρυφτηκε παλι στην κωλαθρα της πιεξουλας.....κρυφτηκε στο καβουκι του παλι
δε μιλαει
φοβαται
τρεμει
Α) Ωστε λογω της πιεσης. Λογικο φαινεται.
Β) Πινω τουλαχιστον ενα λιτρο νερο με χυμο λεμονιου το δυωρο και αυτο χειροτερευει την κατασταση.
Επομενως δεν υπαρχει τροπος και δεν ειναι σωστο να μενω στεγνος απο υγρα.
Γ) Θα τα αμολαω κι εγω στη στολη... δεν παλευεται αλλιως.
θα τους συντριψουμε...Κανενα ελεος στους πιρφοροαγαπουληδες.
Τσο + Λο σ'αυτους,
και
Που + Ξυ στα σοκολατακια τους
Αν ηταν ετσι, καθε Κυριακη θα θρηνουσαμε κι απο ενα ψαροντουφεκα.προσεχε γιατι ετσι οπως θα αμολας τα κατρουλια στον πυθμενα μπορει να σε εντοπισει κανενας καρχαριας
το εχω δει στην τηλεοραση
Ρε φαπες σαν αυτες που ετρωγε ο Τζανετακος απο τον Κωνστανταρα...θα τους συντριψουμε...
θα τρωνε ξυλο σαν τους ΕΜΟ στα μακ ντοναλντς.....
Αν ηταν ετσι, καθε Κυριακη θα θρηνουσαμε κι απο ενα ψαροντουφεκα.
Τσεκαρε την ταινια που σε εβαλα στο τσατοθρεντ...
ta opoia ειναι πολυ αργα για να διορθωσει...ειναι καλο παιδι ο σταματης αλλα εκανε πολλα λαθη
εδω ειναι κολλητος με την πιεξουλαειναι καλο παιδι ο σταματης αλλα εκανε πολλα λαθη
ta opoia ειναι πολυ αργα για να διορθωσει...
ο σταματακης δε θα το εκανεγαμαει σαν συμβολισμος παντως να εχεις κατι στα γονατα
να λεει οτι δεν εισαι υποτακτικος κ δεν προσκυνας
παιζει να ειναι το μονο τατου που θα εκανα ποτε