Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Που στ διάολο μένετε ρε :- :S
:S Δεν μπλέκει κανείς αλήθεια είναι αυτό που λες.εχω δει τετοιο περιστατικο στην παραλιακη με αυτοκινητο σταματημενο και τον τυπο να την εχει βγαλει απ' εξω και να την κοπαναει πανω στο αμαξι και αυτη να ουρλιαζει βοηθεια και να μη σταματαει κανεις....
Στην Αθήνα του 2012.Που στ διάολο μένετε ρε :- :S
εχω δει τετοιο περιστατικο στην παραλιακη με αυτοκινητο σταματημενο και τον τυπο να την εχει βγαλει απ' εξω και να την κοπαναει πανω στο αμαξι και αυτη να ουρλιαζει βοηθεια και να μη σταματαει κανεις....
:S Δεν μπλέκει κανείς αλήθεια είναι αυτό που λες.
:|
Eσείς σταματήσατε? Τι έγινε?
Το ίδιο σκέφτηκα κι υποτίθεται μένω σε κακή περιοχή.
Μπορεί να γίνει εύκολα σημάδι στην λαμαρίνα όμως, οπότε αν είναι δικό σου το αυτοκίνητο επεμβαίνεις.
Στην Αθήνα του 2012.
Το ίδιο σκέφτηκα κι υποτίθεται μένω σε κακή περιοχή.
ε και μεις φοβηθηκαμε....βγαιναμε απο ενα στενο απο τον παραδρομο στο υψος της γλυφαδας και απλα αρχισαμε να κορναρουμε σαν παλαβοι...τι αλλο να κανεις να βγεις να πας να του ζητησεις τα ρεστα?
Το "ροπαλο ομαδας" τι ακριβως ειναι?Δεν ξέρω, είμαι λίγο παρορμητική σε αυτά.
Έχω τσακωθεί με έναν επειδή έβριζε την γκόμενά του στο δρόμο πολύ άσχημα.
Έχω κατέβει με τον τότε φίλο μου 2 η ώρα το βράδυ πλατεία Αττικής, καλοκαίρι, επειδή ακούγαμε μία να φωνάζει βοήθεια, με ένα ρόπαλο ομάδας. Δεν την βρήκαμε ποτέ.
Τέσπα, δεν ξέρω.
Το "ροπαλο ομαδας" τι ακριβως ειναι?
Δεν ξέρω, είμαι λίγο παρορμητική σε αυτά.
Έχω τσακωθεί με έναν επειδή έβριζε την γκόμενά του στο δρόμο πολύ άσχημα.
Έχω κατέβει με τον τότε φίλο μου 2 η ώρα το βράδυ πλατεία Αττικής, καλοκαίρι, επειδή ακούγαμε μία να φωνάζει βοήθεια, με ένα ρόπαλο ομάδας. Δεν την βρήκαμε ποτέ.
Τέσπα, δεν ξέρω.
Εισαι για τα πανηγυριαΕ είναι βράδυ και τα γράφω περιληπτικά χαχα
Ρόπαλο μπέιζμπολ από αυτά που πουλάνε στα πανηγύρια με το λογότυπο του οσφπ χαχαχα
να προσεχεις ο παρορμητισμος μερικες φορες δεν βοηθα ουτε εσενα ουτε το θυμα.δεν μου χει τυχει κατι τοσο ακραιο . ζορι..
Εισαι για τα πανηγυρια
να προσεχεις ο παρορμητισμος μερικες φορες δεν βοηθα ουτε εσενα ουτε το θυμα.δεν μου χει τυχει κατι τοσο ακραιο . ζορι..
Γιατί ρε? Το πολύ πολύ να είχε και ένα σύνδεσμο του ΠΑΟ απέναντι και να έβγαζαν και αυτοί τα ρόπαλα ομάδας.
δεν ξερω εγω δεν θα κατεβαινα με ροπαλο οσφπ- αν ειχα ροπαλο παοκ οκ αλλα με οσφπ ρε φιλε; να σου συμβει και κατι να μεινεις στον τοπο με το ροπαλο οσφπ; ντροπης πραγματα
Γάμησέ τα με τους πουλημένους. Θα αρνιόταν να με αναγνωρίσει ο πατέρας μου μετά.