διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Μήπως του έχεις βάλει δάχτυλο για τον προστάτημηπως σου έχω βάλει ουροκαθετήρα μαν?
Μήπως του έχεις βάλει δάχτυλο για τον προστάτημηπως σου έχω βάλει ουροκαθετήρα μαν?
Ελβετός παρακαλώ.
κατεβασε και ενα τραπεζακι...αυτα τα μεταλλικα καφενειου αν εχεις
και θα έρθουν τρέχονταςΕεεεεεεεεετσι........Φτανει να τραγουδαει μεχρι την ωρα που θα παμε για υπνο...Αν συνεχισει , τοτε αυτοs γινεται υπερβολικοs οποτε θα παρειs το ..
τετοια εχω στο μπαλκονι. του φωναξαν απο διπλα και χαμηλωσε.. για ποια εχει ερθει ομως δεν ξερουμε
Μήπως του έχεις βάλει δάχτυλο για τον προστάτη
ενα τιμαν μου βαλες μαν περσι που δεν μπορουσα να σε κατουρησω......απο τοτε σε κατουραω ανεταμηπως σου έχω βάλει ουροκαθετήρα μαν?
και θα έρθουν τρέχοντας
Λες ? ( δηλαδη τζαμπα σου εξηγουσα..)
Αυτα.
μ' αρεσουν αυτα τα τραπεζακια
εμας εδω μονο πλακωνονται...τις προαλλες ηταν ενας ειχε βγαλει μια τυπισσα εξω απο το αμαξι και της εχωνε σφαλιαρες της ειχε γυρισει το κεφαλι σβουρες....
Σαν τέτοια στην γειτονιά μου πολλά τα θεάματα,μ' αρεσουν αυτα τα τραπεζακια
εμας εδω μονο πλακωνονται...τις προαλλες ηταν ενας ειχε βγαλει μια τυπισσα εξω απο το αμαξι και της εχωνε σφαλιαρες της ειχε γυρισει το κεφαλι σβουρες....
Nαι.Καλλιθεα?
Σαν τέτοια στην γειτονιά μου πολλά τα θεάματα,
αλλά δεν καταλαβαίνω και τί λένε ρώσικα είναι αλβανικά βουλγάρικα ρουμάνικα
Σ΄ένα σκηνικό της χτύπαγε ο μαλάκας το κεφάλι στο καπό ενός αυτοκινήτου, άρχισαν τα αίματα να ξεπηδάνε σαν συντριβάνη απο το κεφάλι της μέχρι που ανέλαβε δράση ο demon, ο χέστης ακόμα τρέχειi thought so
Σ΄ένα σκηνικό της χτύπαγε ο μαλάκας το κεφάλι στο καπό ενός αυτοκινήτου, άρχισαν τα αίματα να ξεπηδάνε σαν συντριβάνη απο το κεφάλι της μέχρι που ανέλαβε δράση ο demon, ο χέστης ακόμα τρέχει
Εεεεεεεεεετσι........Φτανει να τραγουδαει μεχρι την ωρα που θα παμε για υπνο...Αν συνεχισει , τοτε αυτοs γινεται υπερβολικοs οποτε θα παρειs το ..
και θα έρθουν τρέχοντας
Βίιιλμα!
Σ΄ένα σκηνικό της χτύπαγε ο μαλάκας το κεφάλι στο καπό ενός αυτοκινήτου, άρχισαν τα αίματα να ξεπηδάνε σαν συντριβάνη απο το κεφάλι της μέχρι που ανέλαβε δράση ο demon, ο χέστης ακόμα τρέχει