διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Mε τί σας αρέσει να τα συνοδεύεται,πατάτες τηγανιτές φούρνου ρύζι μακαρόνια;μπιφτεκια![]()
Mε τί σας αρέσει να τα συνοδεύεται,πατάτες τηγανιτές φούρνου ρύζι μακαρόνια;μπιφτεκια![]()
οχι ρε ηδη νιωθω ανεταθες να φωναξω κανα φιλο να σε περιποιηθει για να νιωσεις ανετα?![]()
με πατατες ρε εννοειτεMε τί σας αρέσει να τα συνοδεύεται,πατάτες τηγανιτές φούρνου ρύζι μακαρόνια;
ου ου γιουχουυυ![]()
Πλάκα πλάκα αλλά τα έχουμε γαμήσει όλα σε αυτήν την χώρα.Ποιοs σε ε-τσατ-ισε??
Mε τί σας αρέσει να τα συνοδεύεται,πατάτες τηγανιτές φούρνου ρύζι μακαρόνια;
Ειναι ντουκι ο φιλος σου;θες να φωναξω κανα φιλο να σε περιποιηθει για να νιωσεις ανετα?![]()
Σιγά μωρέ όλοι αρπάζεστε με τις χριστοπαναγίες ..
εριιιι![]()
![]()
Υπογλωσσια για οποτε παιζει η ΑΕΚ;Πλάκα πλάκα αλλά τα έχουμε γαμήσει όλα σε αυτήν την χώρα.
5/7/2012 μου γράφει ο γιατρός μου μια τρίμηνη συνταγή.
Ξέρεις οτι μόνο για εναν μήνα τα πήρα με τον Εοπυ και τους άλλους μήνες τα πλήρωσα απο την τσέπη μου.
δεν ειναι ωραιο ρε μπειμπυ τετοιο βρισιμο.. τεσπα
τι καμεις εσυ;
ενταξει μαν.....δεν θα περασεις απο τις συλλογες καμια φορα να σπαμαρεις;θα σε περιμενωτι νομιζες ? ετσι τα δινω στο κοσμάκη?
τα δοκιμάζω πρώτα να δω αν είναι φρέσκα....
παντως παίρνουν οι γέροι στα χωρια....κάργα απο αυτα...
ας όψονται οι Βουλγάρες....
τσεκαρισμένο... ;)
στο γαμησι υπαρχει λογος και αιτια μηπως?γενικα δεν ειναι ωραιο το βρισιμο...ειδικα ανευ λογου και αιτιας...
Πλάκα πλάκα αλλά τα έχουμε γαμήσει όλα σε αυτήν την χώρα.
5/7/2012 μου γράφει ο γιατρός μου μια τρίμηνη συνταγή.
Ξέρεις οτι μόνο για εναν μήνα τα πήρα με τον Εοπυ και τους άλλους μήνες τα πλήρωσα απο την τσέπη μου.
Τώρα τα υπογλώσσια; περάσαμε στα ενέσιμαΥπογλωσσια για οποτε παιζει η ΑΕΚ;![]()
κανετε αλλαξοκωλιδια τα παππουδια στο χωριο μαν?ενταξει μαν.....δεν θα περασεις απο τις συλλογες καμια φορα να σπαμαρεις;θα σε περιμενω![]()
Κανεις δεν αρπαζεται. Ολοι καταλαβαινουν την μαλακια τους.Σιγά μωρέ όλοι αρπάζεστε με τις χριστοπαναγίες ..
στο γαμησι υπαρχει λογος και αιτια μηπως?![]()
και γω τί φταίω ρε;Σε λιγο θα πληρωνουμε και τον γιατρο με μετρητα......Δεν υπαρχουν λεφτα