lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κοιτα δεν θελω να αρχισω τα μπινελικια.. γιατι ειστε τρεις
δεν ειμαστε τρεις, ειμαστε χιλιαδες και ειμαστε παντου αρρωστακικοιτα δεν θελω να αρχισω τα μπινελικια.. γιατι ειστε τρεις
σφερδ, μεμας, και θεος νωντας,, οποτε... δεν με παιρνει.. εαν ξεμπουκωσουν τον πιεξ σας εχουμε χαλαρα οι δυο μας... μονος μου.. γιοκ![]()
δεν ειμαστε τρεις, ειμαστε χιλιαδες και ειμαστε παντου αρρωστακικοιτα δεν θελω να αρχισω τα μπινελικια.. γιατι ειστε τρεις
σφερδ, μεμας, και θεος νωντας,, οποτε... δεν με παιρνει.. εαν ξεμπουκωσουν τον πιεξ σας εχουμε χαλαρα οι δυο μας... μονος μου.. γιοκ![]()
καλα λενε οι μαλακες σε αυτην την χωρα ειναι περισσοτεροι απ τους ανεργουςδεν ειμαστε τρεις, ειμαστε χιλιαδες και ειμαστε παντου αρρωστακι![]()
οι περισσοτεροι ειναι οι πιρφοραγαπουληδεςκαλα λενε οι μαλακες σε αυτην την χωρα ειναι περισσοτεροι απ τους ανεργους![]()
υγ και δεν μου λες, περασατε απο το 104? σοκολατακια πηγατε?
ποια τυχερη γευτηκε τα προσοντα ενος θεου σημερα?![]()
που ειναι ρε ο πιεξ να σε παμε μαρουλιοι περισσοτεροι ειναι οι πιρφοραγαπουληδες
να ερχοσουνα να εβλεπες πως γαμανε οι θεοι αρρωστακι![]()
στη συγγρου θα ειναι και θα πιπωνει καμια διμοιρια πακηδεςπου ειναι ρε ο πιεξ να σε παμε μαρουλι![]()
Παρε σβαρνα τα παρκινγκ Αθηνων-Λαμιας.που ειναι ρε ο πιεξ να σε παμε μαρουλι![]()
τι κληρωνουν τυπε? μπινελικια απο τη δεσπω?ρε συ σταμ..θα έρθεις το άλλο Σαββατο στο πάρτυ του 104 για την κληρωση?
εγω θα πάω...
βλέπω και τον σφερδ να έρχεται..ολο στο thread του 104 γράφει...
τι κληρωνουν τυπε? μπινελικια απο τη δεσπω?![]()
![]()
![]()
δεν πρεπει καποιος να παει με καποια κοπελα πρωτα για να μπει στην κληρωση?ρε συ σταμ..θα έρθεις το άλλο Σαββατο στο πάρτυ του 104 για την κληρωση?
εγω θα πάω...
βλέπω και τον σφερδ να έρχεται..ολο στο thread του 104 γράφει...
ωραιο δωρο, αλλα αν κανεις εσυ τυπε μου μια ολοκληρη βαρια τα γουστα σου, θα σακατευτειςο νικητής μια ολοκληρη μερα θα κατσει εκει και θα κάνει σεξ όσες φορές θέλει με όποιο κορίτσι θέλει και είναι εκει για βάρδια....
ωραιο δωρο, αλλα αν κανεις εσυ τυπε μου μια ολοκληρη βαρια τα γουστα σου, θα σακατευτειςασε να κερδισει ο σταματακης να φερει και τις πυτζαμουλες του στο στουντιο και να κοιμηθει κιολας
![]()
Η κληρωση ειναι πιασμαν, και δεν εχω παρει καμια απο εκει και θα βγω νικητης.δεν πρεπει καποιος να παει με καποια κοπελα πρωτα για να μπει στην κληρωση?
οι πιρφοραγαπουληδες παιρνουν εναν λαχνο δωροδεν πρεπει καποιος να παει με καποια κοπελα πρωτα για να μπει στην κληρωση?
τραβα ρε μαλακα να φας κανα σουβλακι με τζατζικι που βρωμαει το χνωτο σου απο την πεινα επειδη στα φαγε ολα τα λεφτα η πεννυΗ κληρωση ειναι πιασμαν, και δεν εχω παρει καμια απο εκει και θα βγω νικητης.
Κλαααααααααααααααααψε πιρφορε... τσαμπα τα σοκολοτακια νουαζετα που πηγαινες...
ωραιο δωρο, αλλα αν κανεις εσυ τυπε μου μια ολοκληρη βαρια τα γουστα σου, θα σακατευτειςασε να κερδισει ο σταματακης να φερει και τις πυτζαμουλες του στο στουντιο και να κοιμηθει κιολας
![]()