stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
:-*πολυ αποφασιστικος φαινεσαι με το νεο σου προφιλ
:-*πολυ αποφασιστικος φαινεσαι με το νεο σου προφιλ
μ αρεσει γιατι εχουμε συμπνοια αποψεωνδειχνεις πολυ φοβισμενος στα τελευταια σου ποσταρισματα
κις μαι ας μπιτς
ο νωντας ειναι προβληματικος στο πανω κεφαλι, αλλα χαρισματικος στο κατω κεφαλι...κις μαι ας μπιτς![]()
Εγώ τον νώντα για φλώρο τον κόβω εντέλει...
δεν μπορω χωρις πιξι ρε μαν... ειναι αθυροστομοςΤι έγινε σταμ...τους κατάφερες και τους δυο χθες μεμαδες και σφερδ..ή σε ζόρισαν?
Εγώ τον νώντα για φλώρο τον κόβω εντέλει...
θα σε λιωσει αμα σε πιασει στα χερια του νερντακο γιατρε
Καλο το 198. Πολυ καθαρο και διακριτικη εισοδος.ρε 'σεις εχει καμια ιδεα κανεις που να παω να καψω (χωρις να κλαψω) ενα πενηνταρικο???σε οτι εχω παει τελευταια καταριεμαι την ωρα κ την στιγμη που τα εδωσα,για τον πουτσο οι περισσοτερες βαριουνται κ εχουν κ μουτρα κ μιλαμε για τα γνωστα στουντιο!!!εχει κανεις κανα στανταρακι??λεω να δοκιμασω τα οχι κ τοσο γνωστα πειραιως 198 ας πουμε....
γνωμες κανεις?
Ερωτηση για ειδημονες των ζυμαρικων,
το μακαρονια νο. 10 και 12, πως γινεται να μην κολλανε αφου τα αφησω να στραγγιξουν στο ειδικο σουρωτηρι;
Βαζω λιγο λαδι πριν τα ριξω μεσα να βρασουν, αλλα αμα τα αφησω κανα 5λεπτο στο σουρωτηρι παλι κολλανε...
ρε τα 12άρια τι είναι, τα "μαλλιά αγγέλου" που λένε? *PΕρωτηση για ειδημονες των ζυμαρικων,
το μακαρονια νο. 10 και 12, πως γινεται να μην κολλανε αφου τα αφησω να στραγγιξουν στο ειδικο σουρωτηρι;
Βαζω λιγο λαδι πριν τα ριξω μεσα να βρασουν, αλλα αμα τα αφησω κανα 5λεπτο στο σουρωτηρι παλι κολλανε...
Δε σε πιανω. Τι εννοας;νομιζω πρεπει να αφησεις λιγο νερο με αμυλο για να μην κολλησουν στην κατσαρολα μετα
στον τζειμι ολιβερ το ειχα δει
Ερωτηση για ειδημονες των ζυμαρικων,
Οχι ρε, δεν ειναι φιδε. Δοκιμασε τα. Δεν σταματας να βαζεις στο πιατο.ρε τα 12άρια τι είναι, τα "μαλλιά αγγέλου" που λένε? *P
Δε σε πιανω. Τι εννοας;
Παντως τα μακαρονια δε τα ξεπλενω, οπως ειναι τα σερβιρω.
ριξε λιγο κρυο νερο ρεΕρωτηση για ειδημονες των ζυμαρικων,
τρώω αποκλειστικά 6άρια, τα 10άρια μου την σπάνε και νομίζω ότι έχουν και διαφορά στη γεύση, οπότε δεν μπορώ να περάσω σε ακόμα πιο λεπτάΟχι ρε, δεν ειναι φιδε. Δοκιμασε τα. Δεν σταματας να βαζεις στο πιατο.
2/3 του πακετου τρωω απο δαυτα![]()