baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.959
- Πόντοι
- 6.035
ο νταβατζης δικος σου ομωςόχι ρε μαν του νότη είναιτο γράφει κιόλας
![]()
ο νταβατζης δικος σου ομωςόχι ρε μαν του νότη είναιτο γράφει κιόλας
![]()
και ποιος θα φταιει?οκ μεμακο τα λεμε τοτε
εγω δε θα φταιω μετα ομως![]()
εσυ με τις προσβολες σουκαι ποιος θα φταιει?αποποιεισαι τις ευθυνες σου μπαρουλη?
![]()
τι θα του πεις δηλαδη? πως ειναι αντρας?εσυ με τις προσβολες σου
εγω μονο θα τον αγριεψω λιγακι![]()
μολις επεστρεψα απο νωντοτσαρκα με τον ιδιο το ΘΕΟ![]()
πετυχαμε ενα ντουλαποειδες στην ακτινα του 104, το πλακωσαμε στις κλωτσιες, του βαλαμε τα σοκολατακια στον κωλο και μετα τον
αυτα παθαινουν οσοι πουλανε μαγκιες στο Νωντα![]()
Εβαλε τα κλαμματα; Φωναξε την Δεσποινα να τον σωσει;μαζεψε αρκετες μαπες ο πιτζαμουλης ,αλλα την επομενη θα φαει ακομα περισσοτερες...
ενδιαφερεσε πολυ βλεπωΕβαλε τα κλαμματα; Φωναξε την Δεσποινα να τον σωσει;
Πειτε λεπτομερειες...![]()
μας προσφερε ολα τα κουτια σοκολατακια για να τον αφησουμε και εκλαιγεΕβαλε τα κλαμματα; Φωναξε την Δεσποινα να τον σωσει;
προσπαθησε να μας δωροδωκησει με τα σοκολατακια του και φωναζε την πιεξουλα να τον σωσειΕβαλε τα κλαμματα; Φωναξε την Δεσποινα να τον σωσει;
Ο Ορεστης Κου, δε θα αντιδρουσε ετσι...μας προσφερε ολα τα κουτια σοκολατακια για να τον αφησουμε και εκλαιγε
Η Πιεξουλα ομως ηταν κλειδωμενη στο κλουβι του Φ104...προσπαθησε να μας δωροδωκησει με τα σοκολατακια του και φωναζε την πιεξουλα να τον σωσει![]()
τοσο χεστης σαν το σταματακη αποκλειεται να ειναι ο ορεστης....Ο Ορεστης Κου, δε θα αντιδρουσε ετσι...
Η Πιεξουλα ομως ηταν κλειδωμενη στο κλουβι του Φ104...
αμελετητος θα εισαισινεχιστε πουσταρες να προκαλειτε την τυχη σας.. οταν σας πετυχω θα ειμαι ανελειτος...![]()
![]()
αμελετητος θα εισαισινεχιστε πουσταρες να προκαλειτε την τυχη σας.. οταν σας πετυχω θα ειμαι ανελειτος...![]()
![]()
Ο Αλεξιου εισαι δικε μου...;σινεχιστε πουσταρες να προκαλειτε την τυχη σας.. οταν σας πετυχω θα ειμαι ανελειτος...![]()
![]()
τα ποδαρακια της ειναι ακομα απαλα και νεανικα παντως... αυτο με ενδιαφερειπιτζαμουλη πως μπαζεψε ετσι η τζωρτζιαννα ρε? :S
τρομαξα να τη γνωρισω
παχυνε κι εχει σπασει λες και περασαν 10 χρονια
απο τα πολλα σοκολατακια που τρωει εγινε ετσι ;)πιτζαμουλη πως μπαζεψε ετσι η τζωρτζιαννα ρε? :S
τρομαξα να τη γνωρισω
παχυνε κι εχει σπασει λες και περασαν 10 χρονια
(ειχα να τη δω κανα 7μηνο)
τα ποδαρακια της ειναι ακομα απαλα και νεανικα παντως... αυτο με ενδιαφερει
τωρα αν μπαζεψε εξαρταται... εαν βλεπει τυπους σαν τον μεμα καθε μερα λογικο ειναι![]()