mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εγω γουσταρω ντοπιες δικε μου![]()
οι ντοπιες ανταποκρινονται ή τιγκα στην ξινιλα?
θελει τροπο.οι ντοπιες ανταποκρινονται ή τιγκα στην ξινιλα?
κανω τη διαφορα και κερδιζωΕ ναι ...ειναι κι αυτο μια μειοψηφουσα αποψη, οχι πολιτικαλ κορεκτ![]()
![]()
Ξέρω τί γουστάρεις.
http://[URL unfurl="true"]www.grtrnews.com/wp-content/uploads/2012/01/profiterol-inci.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αλητη :P
θελει τροπο.
κανω τη διαφορα και κερδιζω![]()
ασε καλυτερα να τρωω μονος ειναι δυσκολες εποχεςεμφυτο το ταλεντο ή να μαθητευσει και κανενα απο τα παλληκαρια διπλα σου?
μιλας για την πλειοψηφια δικε μου , εγω παλι οχι... ;)Τι ειν ο καβουραs , τι ειν το ζουμι του.....Ψιχουλα ...Τι κερδοs ναχειs!!
Δεν υπαρχει παθοs, ενταση...........αφραγκεs ειναι...αστα να παν![]()
ασε καλυτερα να τρωω μονος ειναι δυσκολες εποχες![]()
μονο καποτες παιρνω δεν ξερω τι ειν αυτο.ριοπαν να παιρνεις και ολα καλα θα σου πανε....
Που να καθεσαι τωρα να ψαχνειs την μια και μοναδικη!!!Ασε.....η βενζινη κοντευει και τα 2 ευρω.....Καπου εδω κοντα αμα ειναι το συζηταμεμιλας για την πλειοψηφια δικε μου , εγω παλι οχι... ;)
μια και μοναδικη ??????Που να καθεσαι τωρα να ψαχνειs την μια και μοναδικη!!!Ασε.....η βενζινη κοντευει και τα 2 ευρω.....Καπου εδω κοντα αμα ειναι το συζηταμε
μονο καποτες παιρνω δεν ξερω τι ειν αυτο.
Μου κάνει σε μένα ιδιαίτερα και νομίζω οτι τα πάω πολύ καλύτερα με τις γυναίκες.εμφυτο το ταλεντο ή να μαθητευσει και κανενα απο τα παλληκαρια διπλα σου?
χμ...ναι εγω ειμαι ενας και κακοςτι τζεντλεμαν...
για το στομαχακι σου ειναι να μη σου κατσει τοσο πραμα μοναχος σου...δεν το χεις ξανακουσει γιατι το γνωριζουν λιγοι και καλοι...
Μου κάνει σε μένα ιδιαίτερα και νομίζω οτι τα πάω πολύ καλύτερα με τις γυναίκες.
Αλλά προσπαθώ και γω έτσι.
Είμαι επιμελής, διαβάζω, κάνω practice![]()
μια και μοναδικη ??????![]()
χμ...ναι εγω ειμαι ενας και κακος![]()