Επισκέπτης
Εχω αλλη μια απορια.. στην αγγλια εχει πουστηδες?
Εχω αλλη μια απορια.. στην αγγλια εχει πουστηδες?
Με 110 σελίδες αυτόνομο,μάλλον την γλίτωσε...αλλά μπορούμε να το παλέψουμε.Δεεεε θέλω να συγχωνευτεί χαχα
Με 110 σελίδες αυτόνομο,μάλλον την γλίτωσε...αλλά μπορούμε να το παλέψουμε.![]()
Πρισσσοτερο για μαλακω σε κοβωΕρωτώπιστευετε ότι είμαι μαλάκας !!
Τι αφιερωση ??? :o δεν ειδα :o δεν μπηκα :o παω να δω:'( σου έκανα αφιέρωση στο θρεντ του γυμναστηρίου και ούτε ενα ευχαριστώ μπουχουχου!!!!!
Ερωτώπιστευετε ότι είμαι μαλάκας !!
Πρισσσοτερο για μαλακω σε κοβω![]()
Γνωριζω αγαπη!! Απλα πολλες φορες ετσι οπως συστηνεται ετσι θα νιοθει κιολαςκαλημέρα ομορφιά.
ο Amjik αν και πολλές φορές συστήνεται ως ....παθητικός εντούτοις παθιασμένο αγόρι είναι.
Δεεεε θέλω να συγχωνευτεί χαχα
Γνωριζω αγαπη!! Απλα πολλες φορες ετσι οπως συστηνεται ετσι θα νιοθει κιολας![]()
Λατρεμένε μου φίλε (δέν περιαυτολογώ έπ αύτού)Λατρεία........απλά ο εγκέφαλος του βρίσκεται σε οργιώδη λειτουργία και δεν τον συναντάς εύκολα. κι αν πάρει φόρα...να φανταστείς πως κάποιες στιγμές πιστεύω πως την Αποκάλυψη την έχει γράψει αυτός.
Λες να εχουμε αναμεσα μας εναν νεο θαυμα του φυσικου και του υπερφυσικου :o???????Λατρεία........απλά ο εγκέφαλος του βρίσκεται σε οργιώδη λειτουργία και δεν τον συναντάς εύκολα. κι αν πάρει φόρα...να φανταστείς πως κάποιες στιγμές πιστεύω πως την Αποκάλυψη την έχει γράψει αυτός.
Λατρεμένε μου φίλε (δέν περιαυτολογώ έπ αύτού)
είμαι γιά όλα τά γούστα , όπως μέ θέλη .. ό πελάτης !!
Λες να εχουμε αναμεσα μας εναν νεο θαυμα του φυσικου και του υπερφυσικου :o???????
Νομιζω πως τα δακρυα μου ειναι ετοιμα να τρξουν καυτα νιοθω δεος.........
καλημέρα ομορφιά.
ο Amjik αν και πολλές φορές συστήνεται ως ....παθητικός εντούτοις παθιασμένο αγόρι είναι.
Λες να εχουμε αναμεσα μας εναν νεο θαυμα του φυσικου και του υπερφυσικου :o???????
Νομιζω πως τα δακρυα μου ειναι ετοιμα να τρξουν καυτα νιοθω δεος.........
μου κίνησε τη περιέργεια η προειδοποιήση που έχεις και για να δω τι έγινε έριξα μια ματιά στα μνμ σου.
αν ο λόγος είναι ότι πόσταρες και "δε μπορείς να το κάνεις σε χώρο που είναι για άλλη δουλειά" και άρα πρόκειται για οφ τόπικ, τότε γιατί όλοι δεν λάβαμε ότι και εσύ; σταματάω γιατί δεν μου αρέσουν οι υποκριτικές συμπεριφορές. (και εγώ οφ τόπικ είμαι, σχεδόν μόνιμα, παρακαλώ να με επαναφέρετε στη τάξη ή να μη μπλέκουμε τα προσωπικά με τα διεύθυνσης ενός θέματος.
Καλα το πας............και εκεινα καυτα ειναινα σου πω........
άλλα υγρά σου - όχι κιτρινωπά, μη παρεξηγηθούμε αλλά από εκεί- φαντάζομαι να τρέχουν.