Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
και στη Στελλιτσα σου κολλανε βλεπω , τι γινεται ρε δικε μουΘα το άνοιγα σήμερα, αλλά μου την έσπασανστο θρεντ της Ελενάρας-Μουνάρας και τα πήρα στην κράνα.

και στη Στελλιτσα σου κολλανε βλεπω , τι γινεται ρε δικε μουΘα το άνοιγα σήμερα, αλλά μου την έσπασανστο θρεντ της Ελενάρας-Μουνάρας και τα πήρα στην κράνα.
και στη Στελλιτσα σου κολλανε βλεπω , τι γινεται ρε δικε μου![]()
πανω απο 10 χρονια για να γινει αυτο , θα το χεις ξεχασει.χαχαχαχαχαχα
τι γλυκοςςςςς :-*
να δεις εγω τι θα σου κανω μολις φτασεις τα 16.000...
εντιτ: ξεχασα να πω ευχαριστω![]()
Τους πήρε ο Κούγιας και τους απείλησε.η αληθεια δε θα πηγαινε αυτοματως το μυαλο μου εκει...
πανω απο 10 χρονια για να γινει αυτο , θα το χεις ξεχασει.
Πάω να βγάλω απο την αποθήκη την χράπα-χρούπα για τα αγριογούρουνα και θα δούνε όλοι τους.και στη Στελλιτσα σου κολλανε βλεπω , τι γινεται ρε δικε μου![]()
ακουστηκε οτι υπαρχει υπογειο σχεδιο εξοντωσης σου δικε μου,εγω στο πλαι σου.Πάω να βγάλω απο την αποθήκη την χράπα-χρούπα για τα αγριογούρουνα και θα δούνε όλοι τους.![]()
σε αμολυσανε παλι?
[size=20pt]Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.[/size]ακουστηκε οτι υπαρχει υπογειο σχεδιο εξοντωσης σου δικε μου,εγω στο πλαι σου.
ανοιξαν τα κελια τυπεσε αμολυσανε παλι?
[size=20pt]Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.[/size]
ηταν σκληρη η τιμωριαανοιξαν τα κελια τυπε![]()
[size=20pt]Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.[/size]
σε αμολυσανε παλι?
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το κουβεντιάσουμε αυτό και μάλιστα τέτοια ώρα.Και καλα αν [size=20pt]Ει............Αν δεν [size=20pt]Ει ???
[size=20pt]?[/size]Τι γηπεδικη φρασεολογια ειναι αυτη?
[size=20pt]?[/size]
θα παρω σονυ εξπιρια τωρα και θα μπαινω απ το κινητοΠωπω γκρίνια. Πότε ξαναμπαίνεις?