Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τυπε αποτι ειδα τον αμολυσανε σημερα
δεν θα κανει ωρα να φανει στο εδω θρεντ![]()
Ναι το κολοβυσμα. ΤΗ γλιτωσε
Εναρξιs.....Kεφαλαιο πρωτο
"Μια φορα κι εναν καιρο , πριν απο παρα πολλα χρονια, γεννηθηκε ενα κοριτσακι , με χρωμα εβενινο.."![]()
θα φτιαξω ενα χορο απο φεμινιστριες με κορυφαια την νιτσα και εναν χορο απο εθνικογαμικουλες με κορυφαιο τον κορονακι που εφαγε την θεση του παλαι ποτε πολεμιου ανατολγαμει ο οποιος γεροντας τυφλος ακουει κις ολη την μερα και βαριεται να πολεμα πλεον ..
οι μπέρντμαν είναι αιρετικοίΘάνατος στα μπερντμαν!!!![]()
![]()
![]()
θα φτιαξω ενα χορο απο φεμινιστριες με κορυφαια την νιτσα και εναν χορο απο εθνικογαμικουλες με κορυφαιο τον κορονακι που εφαγε την θεση του παλαι ποτε πολεμιου ανατολγαμει ο οποιος γεροντας τυφλος ακουει κις ολη την μερα και βαριεται να πολεμα πλεον ..
ΒΕΛΒΥΑΔΑ Θα επιχειρήσω να γραψω με την πολύτιμη βοήθειά σας, μια τραγωδία μιας και προσφατα εμπνευστηκα την ιδέα απο α) την μαλακια που με δερνει β) απο τα κιτρινίσματα του Σταυρος51.
Θα ηθελα οσοι γουσταρουν να συνδραμουν με φωτο, χορικα, συνομιλιες,κτλ αλλα και ιδεες, ενω παραλληλα θα προσπαθησουμε να δωσουμε ρολους σε οσα νικ περισσοτερα μπορουμε και να φτιάξουμε αυτο το μπουρδελοεπος.
αυτα για αρχη..![]()
Υ.Γ Προς μονδ: αν ειναι να μου σβησετε το θρεντ καντε το αμεσα μην καθομαι ασχοληθω και μου το συχωνευσετε με τσατ.
να ξερετε οτι θα ξεφτυλιστειτε δεοντως οσο περναει απο το χερι μου![]()
Πάρα πολλά χρόνια και μαυροτσούκαλη?
Βρε άντε τράβα για ύπνο να πούμε.
μονο χαστουρας ρε μουνια......Θάνατος στα μπερντμαν!!!![]()
![]()
![]()
τα χρονια σου ειναι πολλα ευτυχως που δεν εχεις και τζιπσι κολορΠάρα πολλά χρόνια και μαυροτσούκαλη?
Βρε άντε τράβα για ύπνο να πούμε.
Εσύ πρέπει να'σαι κλώνος.
εσυ πρεπει να εισαι μαλακαςΕσύ πρέπει να'σαι κλώνος.![]()
μου παιρνει μια πιπα και ερχεταιπου ειναι η κοτομεμουλα![]()
Όχι .. ο κλώνος είναι Χαστούρας!!! ;)Εσύ πρέπει να'σαι κλώνος.![]()
Ρε μαλάκα επιτέλους ωρίμασε κ μάζεψε τα γίδια-κλώνους σου,μοντ έγινες.εσυ πρεπει να εισαι μαλακας![]()