διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
Φοίνικα εσύ;Το ξερω, εχω πιασει πατο, αλλα θα ξαναβρω μια αληθινη αγαπη και θα αναγεννηθω απο τις σταχτες μου...
Φοίνικα εσύ;Το ξερω, εχω πιασει πατο, αλλα θα ξαναβρω μια αληθινη αγαπη και θα αναγεννηθω απο τις σταχτες μου...
μην καταληξεις σε κανεναν ψυχολογο ομως...Το ξερω, εχω πιασει πατο, αλλα θα ξαναβρω μια αληθινη αγαπη και θα αναγεννηθω απο τις σταχτες μου...
Nα ξες οτι το εχω προτείνει στο αφεντικό αλλά δεν δέχτηκε με την καμία.ρε μαν...θα σε προτεινω να ξετιμηθεις και στην θεση σου να γινει η βιλμα.....![]()
Σε βαθοs χρονου....οικονομικη, αλλα αντικοινωνικηΤι λέτε; Θα ήταν καλή ιδέα να αντικαταστήσω τις συχνές επισκέψεις στα μπουρδέλα με τίποτα ομοιώματα αιδοίου που θα αγοράσω από sex shop;
μην καταληξεις σε κανεναν ψυχολογο ομως...Nα ξες οτι το εχω προτείνει στο αφεντικό αλλά δεν δέχτηκε με την καμία.
Μου έκανε όμως μια εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση.
Κατι για mods μου είπε, κάτσε να δω το πμ του και σου λέω.
Την σκέφτομαι είναι αλήθεια.
Και το Λιλακι μας ακομα διακοπαρει...δυσκολο μαν....ολο μαλακιες θρεντ ανοιγουν και ουτε ενα για τραβελια και κρος.....![]()
Λεγε με Νικι Λαουντα...Φοίνικα εσύ;
Ξέχασες να αναφέρεις οτι δεν θα μαθαίνεις και ξένες γλώσσεςΣε βαθοs χρονου....οικονομικη, αλλα αντικοινωνικη
Δεν θα δινειs 20αρικα, αλλα δεν θα κανειs τσαρκεs και ουτε θα μιλαs
Δεν θα ξοδευειs βενζινεs, εισητηρια.....αλλα δεν θα γραφειs και κριτικεs ;)
Δεν νομιζω οτι θαναι καλη ιδεα το να γνει γυναικειο νικ.......modNα ξες οτι το εχω προτείνει στο αφεντικό αλλά δεν δέχτηκε με την καμία.
Μου έκανε όμως μια εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση.
Κατι για mods μου είπε, κάτσε να δω το πμ του και σου λέω.
Την σκέφτομαι είναι αλήθεια.
Υπαρχει και η νοηματικη βεβαια η παλι μπορει να ειναι ΛακωνΞέχασες να αναφέρεις ο δεν θα μαθαίνεις και ξένες γλώσσες![]()
Τι λέτε; Θα ήταν καλή ιδέα να αντικαταστήσω τις συχνές επισκέψεις στα μπουρδέλα με τίποτα ομοιώματα αιδοίου που θα αγοράσω από sex shop;
Tι κάνουν τ αγόρια τ όμορφα?
μην καταληξεις σε κανεναν ψυχολογο ομως...
Γιατι να ξοδευεσαι;Τι λέτε; Θα ήταν καλή ιδέα να αντικαταστήσω τις συχνές επισκέψεις στα μπουρδέλα με τίποτα ομοιώματα αιδοίου που θα αγοράσω από sex shop;
Οχι ρε δεν κατάλαβες;Δεν νομιζω οτι θαναι καλη ιδεα το να γνει γυναικειο νικ.......mod
Ταπεινη γνωμη μου
λουστ τον λενε.....γουστάρω πολύ το ύφος του μεσαίου , δεν νιώθει τπτ![]()