Επισκέπτης
πάντα ήτανμήπως πιστεύεις ότι στο σπαμοθρέντ είμαστε γκέυ φρέντλυ και οπενμάιντιντ![]()
πάντα ήτανμήπως πιστεύεις ότι στο σπαμοθρέντ είμαστε γκέυ φρέντλυ και οπενμάιντιντ![]()
Μάλιστα.δυο βρωμόπουστες![]()
Περιμένω σήμα σου ;)
Τις τσιμούχες ξέχασεςΟκεικ.....Ετσι για ....χμμ ανανεωση βασικα
Ρεκτιφιε του υπογαστριου........Για τιs βισκοζεs δλδ![]()
![]()
Τις τσιμούχες ξέχασες![]()
![]()
οκ τσιφπάντα ήταν![]()
Να με ενημερώσεις καμιά εβδομάδα νωρίτερα παρακαλώ γιατί ξέρεις; είμαι μικρός και δεν με αφήνουν να κυκλοφορώ αργάμιση την νύχτα.Ναι ολα αυτα που ανηκουν στο μπροστινο συστημα κινησηs.....![]()
![]()
Θα σε συνοδευω εγω.....Καλο παιδι,ψηλο, με σπιτια, εξοχικο , αυτοκινητα...και με καλο σκοποΝα με ενημερώσεις καμιά εβδομάδα νωρίτερα παρακαλώ γιατί ξέρεις; είμαι μικρός και δεν με αφήνουν να κυκλοφορώ αργάμιση την νύχτα.
Αυτά γράφεις ρε ραμολί και μας περνάνε για πούστηδες εδω μέσαΘα σε συνοδευω εγω.....Καλο παιδι,ψηλο, με σπιτια, εξοχικο , αυτοκινητα...και με καλο σκοπο![]()
![]()
![]()
οχι οτι δεν ειστε δλδ....Αυτά γράφεις ρε ραμολί και μας περνάνε για πούστηδες εδω μέσα![]()
οχι οτι δεν ειστε δλδ....![]()
Σαν και σενα όμως..........του ελεούς, οχι.οχι οτι δεν ειστε δλδ....![]()
Πώς γίνεσαι οταν χάσεις τον έρωτα σου.Εκει που εψαχνα για τριχωτα κρος, πετυχα τον παρακατω.
Για τις Σαλονικιες, γιατι αυτο σας αξιζει...
Χαστουρα, μουνισταξες;
ρε μαν...θα σε προτεινω να ξετιμηθεις και στην θεση σου να γινει η βιλμα.....Σαν και σενα όμως.......... ελεούς, οχι.
Οσο πατάει η γάτα (τεκμηριωμένο και απο τον Σίγκμουντ)![]()
Το ξερω, εχω πιασει πατο, αλλα θα ξαναβρω μια αληθινη αγαπη και θα αναγεννηθω απο τις σταχτες μου...Πώς γίνεσαι οταν χάσεις τον έρωτα σου.
Κρίμα![]()
δυσκολο μαν....ολο μαλακιες θρεντ ανοιγουν και ουτε ενα για τραβελια και κρος.....Το ξερω, εχω πιασει πατο, αλλα θα ξαναβρω μια αληθινη αγαπη και θα αναγεννηθω απο τις σταχτες μου...