life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
χάλασε η ροδέλα όμως![]()
Ειχεs μουσκεμενο χερι μαν........Αυτα τα προσεχουνε
χάλασε η ροδέλα όμως![]()
όχι μαν η βέλβυο λαδακης το ειπε μαν;![]()
πάντως να ξέρεις ότι μπορείς να κατουρήσεις και σε ηλεκτροφόρο φράχτη δε θα σε χτυπήσει το ρεύμα το έχω δει στους μυθμπάστερς ;) ;)Γενικά.... φτάνει να μην έχει κόντρα τον άνεμο .........!!!!
Πάρε την βοήθεια του κοινούόχι μαν την είχα ήδη τραβήξειετοιμαζόμουν να φάω κόκο ποπς ν'αναπληρώσω δυνάμεις
και γιατί όχι να δοκίμαζα για μια δεύτερη
![]()
[move]Μόνογιατί ρε μαν εσύ μόνο γαμάς![]()
παρακαλώ πολύ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματαμαν νομισα η ροδελα σου ειχε ξεσφιξει απο παλια.....![]()
μπα πρέπει να φταίει η οδοντογλυφίδα πο έβαλα μέσα να καθαρίσωΕιχεs μουσκεμενο χερι μαν........Αυτα τα προσεχουνε
τι έγινε μαν σου τελείωσαν τα τζιφάκια και βάζεις απ'το στοκΠάρε την βοήθεια του κοινού![]()
παρακαλώ πολύ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα
μπα πρέπει να φταίει η οδοντογλυφίδα πο έβαλα μέσα να καθαρίσωέβγαλε κάτι κολώδες που μάλλον έπρεπε να παραμείνει εκεί που ήταν
![]()
παρακαλώ πολύ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα
μπα πρέπει να φταίει η οδοντογλυφίδα πο έβαλα μέσα να καθαρίσωέβγαλε κάτι κολώδες που μάλλον έπρεπε να παραμείνει εκεί που ήταν
![]()
όχι το σεσουάρ ρε η ροδέλα από το ποντίκι είχεΕιχε κατι το......κολωδεs το σεσουαρ???Χμμμ Τωρα αποδεικνυεται![]()
![]()
![]()
Το αφεντικό μου είπε οτι του φορτώνω το σιτε και γίνεται δύσχρηστοτι έγινε μαν σου τελείωσαν τα τζιφάκια και βάζεις απ'το στοκ![]()
όχι το σεσουάρ ρε η ροδέλα από το ποντίκι είχε![]()
μήπως πιστεύεις ότι στο σπαμοθρέντ είμαστε γκέυ φρέντλυ και οπενμάιντιντ
όπως στην αμερική μαν που στο μάθημα της βιολογίας βάζουν τα παιδάκια να κάνουν τομές σε βατράχια *P τι μαλάκες είναι αυτοί ρε *PΕτσι ειναι τα ποντικια ....αμα εχειs καμμια 10αρια χρονια να τ ανοιξειs
Ποιοί είναι αυτοί οι τύποι (με ονοματεπώνυμο μάλιστα) που αναφέρεις;μήπως πιστεύεις ότι στο σπαμοθρέντ είμαστε γκέυ φρέντλυ και οπεν μάιντιντ![]()
Το αφεντικό μου είπε οτι του φορτώνω το σιτε και γίνεται δύσχρηστο
μου το απαγόρεψε φίλε μου Κοσμα. :'(![]()
μήπως πιστεύεις ότι στο σπαμοθρέντ είμαστε γκέυ φρέντλυ και οπενμάιντιντ![]()
μήπως πιστεύεις ότι στο σπαμοθρέντ είμαστε γκέυ φρέντλυ και οπενμάιντιντ![]()
δυο βρωμόπουστεςΠοιοί είναι αυτοί οι τύποι (με ονοματεπώνυμο μάλιστα) που αναφέρεις;![]()
Ποιοί είναι αυτοί οι τύποι (με ονοματεπώνυμο μάλιστα) που αναφέρεις;![]()
Περιμένω σήμα σου ;)Θα πυρφου-χυσουμε καμμια ημεδαπη/αλλοδαπη ιερεια , καποτε???
Αυτο δεν στο απαγορεψε το αφεντικο![]()
![]()