kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
πρόσχωμεεεεεεεεν 0ελατε να την παρετε ολοι........
την ευλογια μου......βιλμα ,κοσμας και αλλα γυναικοπαιδα ας προηγηθουν.....![]()
πρόσχωμεεεεεεεεν 0ελατε να την παρετε ολοι........
την ευλογια μου......βιλμα ,κοσμας και αλλα γυναικοπαιδα ας προηγηθουν.....![]()
Μηδένα προ του τέλους μακάριζεμαν εισαι πολυ γέρος για να προσπαθεις να την [size=3pt]επι[/size]βαλεις στην βιλμα.....
την αποψη......![]()
ηταν που λετε καποτε ενας πιτσαδορος και παει σε ενα σπιτι και βγαινει ο αλλος ολογυμνος να παρει την πιτσα με την πουτσα και τα αρχιδια εξω.....και λεει στον ντελιβερα.....σορι μαν να ριξω κατι πανω μου...και γυριζει με ενα χαβανεζικο πουκαμισο......ειχε ριξει κατι πανω του......μαπα ιστορια....ο γιωργος παπαδακης ειχε πει μια καλυτερη παλια....![]()
ρε μαν μήπως δεν έγινε στ'αλήθειαηταν που λετε καποτε ενας πιτσαδορος και παει σε ενα σπιτι και βγαινει ο αλλος ολογυμνος να παρει την πιτσα με την πουτσα και τα αρχιδια εξω.....και λεει στον ντελιβερα.....σορι μαν να ριξω κατι πανω μου...και γυριζει με ενα χαβανεζικο πουκαμισο......ειχε ριξει κατι πανω του......
εγινε μαν.....ρωτα και τον γιαννη τον ντελιβερα.....μολις μπηκε στην παρεα μας.....ρε μαν μήπως δεν έγινε στ'αλήθεια![]()
γεια σου γιαννη......Καριολακια.....![]()
![]()
![]()
εγινε μαν.....ρωτα και τον γιαννη τον ντελιβερα.....μολις μπηκε στην παρεα μας.....γεια σου γιαννη......
σαββατο πρωι κατα τις 11 στα σιτιγκειτ....θα κραταω μια λαχανοπιτα και ενα σοκολατουχο ροδοπακι....μετα παμε και στις τουαλετες αν βιαζεσαι......Γεια σου γλιτσα....Ποτε θα μου τον γλυψεις????
σαββατο πρωι κατα τις 11 στα σιτιγκειτ....θα κραταω μια λαχανοπιτα και ενα σοκολατουχο ροδοπακι....μετα παμε και στις τουαλετες αν βιαζεσαι......
θες να σε κερασω και σενα λαχανοπιτα.....;καλα του τα πες του johnnyred
μ αρεσει που ξερεις να επιβαλεσαι![]()
θες να σε κερασω και σενα λαχανοπιτα.....;![]()
σαββατο πρωι κατα τις 11 στα σιτιγκειτ....θα κραταω μια λαχανοπιτα και ενα σοκολατουχο ροδοπακι....μετα παμε και στις τουαλετες αν βιαζεσαι......
κατσε τωρα......παιζει να γαμησω το σαββατο μαν....ειναι σοβαρα τα πραγματα....βρισκομαστε εν τω μεσω μιας διαπραγματευσης.....γιατι με γειωνεις μαν![]()
Οκ.....11 στο σιτιγκειτ λοιπον θα σ επεριμενω με τον πουτσο σηκωμενο....![]()
Του μιλαs ωμα και τον τρομαζειs ωρε Γιαννη.............Ξεκινα με απλα πραγματα..........
αυτα ειναι γουστα......Οκ.....11 στο σιτιγκειτ λοιπον θα σ επεριμενω με τον πουτσο σηκωμενο....![]()