mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πλάκα μας κάνετε; Εδώ ζαχάρωνε την Νανά...
αυτη με το σαγονι και τον ανυπαρκτο λαιμο?
Πλάκα μας κάνετε; Εδώ ζαχάρωνε την Νανά...
Τί να προβληματιστώ;ηδη προβληματιστηκες αρα δε θα με δυσκολεψεις καθολου![]()
αυτη με το σαγονι και τον ανυπαρκτο λαιμο?
Το αμόλυντη ξέχασεςΠροκειμένου να την εξαγνίσω ούτως ώστε να την παραλάβετε άσπιλη.
έχω πληρώσει χειρότερες σαύρες μαν επειδή ντρεπόμουν να τις διώξωΠλάκα μας κάνετε; Εδώ ζαχάρωνε την Νανά...
πρέπει να μπει ιμότικο με ξερατό :Sγτ το λες αυτό
![]()
Τώρα που το σκέφτομαι... καλό θα ήταν ένα κουαρτέτο.Αν με δείτε με την Σβέτα μη ζηλέψετε όμως![]()
γτ το λες αυτό
![]()
γτ το λες αυτό
![]()
έχω πληρώσει χειρότερες σαύρες μαν επειδή ντρεπόμουν να τις διώξω
οπότε νανά υπό προϋποθέσεις (πολύ χαμηλός ή καθόλου φωτισμός)![]()
χρυσάκι γατάκι κλπ και τα παπούτσια μέσα![]()
Είστε και εσείς του δόγματος λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή εστί ομοία Αγαπητέ Κοσμά;έχω πληρώσει χειρότερες σαύρες μαν επειδή ντρεπόμουν να τις διώξω
έχω πληρώσει χειρότερες σαύρες μαν επειδή ντρεπόμουν να τις διώξω
Υπάρχουν και χειρότερες της σαφώς αλλά βαριέμαι να ψάχνω τώρα.αυτη ειναι η νανα? παιζει να βρηκες τη χειροτερη φωτο της...γιατι τη θυμαμαι ελαφρως καλυτερη?
πρέπει να μπει ιμότικο με ξερατό :S
Τώρα που το σκέφτομαι... καλό θα ήταν ένα κουαρτέτο.
αυτη ειναι η νανα? παιζει να βρηκες τη χειροτερη φωτο της...γιατι τη θυμαμαι ελαφρως καλυτερη?
εισαι αρρωστακι...χρυσα χρυσακι γατακι....![]()
σχεδόνΕίστε και εσείς του δόγματος λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή εστί ομοία Αγαπητέ Κοσμά;
παρεξήγησες δεν ήθελα να την κατατάξω στις σαύρες απλώς βαριέμαι να βάζω κόμματα:S
-------------
Μου αρέσει που προηγουμένως με κατηγορούσατε για έλλειψη τάκτ.
η ίδια τραγουδάει? :< τα άτομα που έχει γύρω της δεν την αγαπάνε :<για πάρτη σουυυυυ , της λείπεις κ τρελαίιιιιιιιιιΙΙΙΙΙΙιιιιιιΙΙιιιιιιιιιιιιιιΙΙιιιινεταιιιιιιιιιιιιιΙΙΙΙιιιΙΙΙιιΙΙΙιι
πάρτε και κωλάρα από χρυσάκι γατάκι και κλάψτε οι ελλεηνίδεςχώρια τα κότσια που είχε να κάνει φάρσα σε πιτσαδόρο
![]()
Κάτι τέτοιο εννοείς ε Κοσμά;σχεδόνάμα είναι και τελείως χτικιό η άλλη σου μένει η εικόνα και δεν σώνεται με τίποτα
![]()
εννοούσα: έχω πληρώσει χειρότερες[size=70pt],[/size] σαύρες μαν[size=70pt],[/size] επειδή ντρεπόμουν να τις διώξω
;)