kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν φαίνεται για στημένο πάντωςδεν πιστεύεις καν ότι ήταν φάρσα , ποίον πας να δουλέψεις![]()
ε όχι ρε μαν ακόμα βλέπεταιΚάτι τέτοιο εννοείς ε Κοσμά;
δεν φαίνεται για στημένο πάντωςδεν πιστεύεις καν ότι ήταν φάρσα , ποίον πας να δουλέψεις![]()
ε όχι ρε μαν ακόμα βλέπεταιΚάτι τέτοιο εννοείς ε Κοσμά;
Τώρα κατάλαβα γιατί σας ξεκωλιάζουν όλοι.
Πορφανώς ντρέπεστε να τους διώξετε.![]()
Τί βλέπεται ρε κουραμπιέε όχι ρε μαν ακόμα βλέπεται![]()
Τί βλέπεται ρε κουραμπιέδυο ξύλα και μια τρύπα κατήντησε η γκόμενα.
Καλά, δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μουμια χαρά είναι μωρέ , νταξει όχι όπως τότε αλλά καλά
Καλά, δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου![]()
θα πάθεις προστατίτιδα ρε τσομπάνη.
Καλά, δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου![]()
μαν εισαι πολυ γέρος για να προσπαθεις να την [size=3pt]επι[/size]βαλεις στην βιλμα.....θα πάθεις προστατίτιδα ρε τσομπάνη.![]()
δεν έχει γίνει λείψανο μαν βαστάει λίγο ακόμαΤί βλέπεται ρε κουραμπιέδυο ξύλα και μια τρύπα κατήντησε η γκόμενα.
Εγω πάω να σε προστατέψω και σενα σε τρώει ο κωλαράκος σου.ούτε να τσακωθείς πια πφ
πότε θα γίνω τιμημένη![]()
δεν έχει γίνει λείψανο μαν βαστάει λίγο ακόμα
*τώρα με τον πιτσαδόρο θυμήθηκα πριν κάτι χρόνια ήμουν σε στούντιο επί της αχαρνών ( νομίζω) είχα πάει χύμα πρώτη φορά εκεί και τελικά την ήξερα την κοπέλα, την είχα πάρει αρκετές φορές στην διδύμου, κάθησα στο σαλόνι και στο καπάκι μόλις έκλεινε την πόρτα ανέβηκε ένας ντελιβεράς με το φαγητό που είχε παραγγείλει, τον πλήρωσε η ίδια με τα εσώρουχα όπως ήταν
θα έχουν δει και αυτοί σκηνικά
![]()
για να γινει τιμημενη πρεπει να μου στειλει πμ με 2 φωτος να βαλω διαγνωσηΕγω πάω να σε προστατέψω και σενα σε τρώει ο κωλαράκος σου.
Εγω πάω να σε προστατέψω και σενα σε τρώει ο κωλαράκος σου.
μαπα ιστορια....ο γιωργος παπαδακης ειχε πει μια καλυτερη παλια....δεν έχει γίνει λείψανο μαν βαστάει λίγο ακόμα
*τώρα με τον πιτσαδόρο θυμήθηκα πριν κάτι χρόνια ήμουν σε στούντιο επί της αχαρνών ( νομίζω) είχα πάει χύμα πρώτη φορά εκεί και τελικά την ήξερα την κοπέλα, την είχα πάρει αρκετές φορές στην διδύμου, κάθησα στο σαλόνι και στο καπάκι μόλις έκλεινε την πόρτα ανέβηκε ένας ντελιβεράς με το φαγητό που είχε παραγγείλει, τον πλήρωσε η ίδια με τα εσώρουχα όπως ήταν
θα έχουν δει και αυτοί σκηνικά
![]()
ναι ρε μαν αλλά εγώ γράφω αλήθειες όχι αρκούδεςΜαπα ιστορια. Θα ειχε κατι να λεει αν του εκανε καμια πιπα αντι πουμπουαρ...
ναι ρε μαν αλλά εγώ είμαι εδώ ενώ η τύχη του αγνοείταιμαπα ιστορια....ο γιωργος παπαδακης ειχε πει μια καλυτερη παλια....![]()
Σε άνθρωπο μιλάς woman!ο gl είναι ακίνδυνος καλέ![]()
για να γινει τιμημενη πρεπει να μου στειλει πμ με 2 φωτος να βαλω διαγνωση