erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
στο σπιτι που εμενα στην αγγλια ειχε παραδιπλα μια καβα και ο τυπος ειχε εξω απο το μαγαζι ενα μαυροπινακα οπου εγραφε "the liver is mean and must be punished"![]()

στο σπιτι που εμενα στην αγγλια ειχε παραδιπλα μια καβα και ο τυπος ειχε εξω απο το μαγαζι ενα μαυροπινακα οπου εγραφε "the liver is mean and must be punished"![]()
το αβαταρ σου μ αρεσει![]()
Δηλαδη το νερο απο ενα πλαστικο μπουκαλι, ειναι ανθυγιεινο αν πιεις απο το μπουκαλι, και υγιεινο αν το βαλεις σε ποτηρι?Οχι, γιατι το πλαστικο μπουκαλι μετα απο καιρο στην ζεστη κτλ αφηνει καταλοιπα στο νερο τα οποια πινεις.
Αν και εγω το κανω αυτο με το μπουκαλι.
Εδω και χρονια.
ελα στο διπλανο θεσακι να μπανιαρουμε παρεα![]()
Κι εσυ τι κανεις γι αυτο?νομιζω το σαιτ φθινει
Δηλαδη το νερο απο ενα πλαστικο μπουκαλι, ειναι ανθυγιεινο αν πιεις απο το μπουκαλι, και υγιεινο αν το βαλεις σε ποτηρι?![]()
![]()
![]()
Εισαι απο αυτους τους πλουσιους που πινουν μονο Σουρωτη και αλλα τετοια;ας πιω και μια σουρωτη ετσι να ρθω στο κεφι...μπουχτησα με το μη-ανθρακουχο ολη μερα
Όλοι πίνουμε απ το μπουκάλι![]()
![]()
Εισαι απο αυτους τους πλουσιους που πινουν μονο Σουρωτη και αλλα τετοια;
Εισαι απο αυτους τους πλουσιους που πινουν μονο Σουρωτη και αλλα τετοια;
κερνας πουτο και χουρο?
Κι εσυ??![]()
![]()
εγω το βαζω και στο ταγαρι που εχω οταν φοραω την αναρχοαπλυτη ινδικη μου φουστα, παρολα αυτα ο λακης με εφτυσε και ψηφισε αλιντισσα![]()
![]()
Βοηθαει στο....ρεψιμο αχαχαχαχα
καλα σουρωτη ειπα θα πιω οχι πελεγκρινο....
Καποιοι δεν πινουν νερο βρυσης και πινουν μονο τετοια.καλα σουρωτη ειπα θα πιω οχι πελεγκρινο....
Καποιοι δεν πινουν νερο βρυσης και πινουν μονο τετοια.