Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τι είν αυτά ανθρακούχα
?
νιε μουρο μου
Καποιοι δεν πινουν νερο βρυσης και πινουν μονο τετοια.
Παντα το ξεχναω γμτ![]()
![]()
Τι είν αυτά ανθρακούχα?
επισης δεν περδονται και δεν αφοδευουν....ΠΟΤΕ...γενικοτερα ειναι εξωγηινες
Ισχυει αυτο.επισης δεν περδονται και δεν αφοδευουν....
Αμ το αλλο??Που οτι ωρα και να ξυπνησουν ειναι χτενισμενο το μαλλι και το στομα τουs μυριζει ανοιξη?? Ολα εγω θα τα λεω??
Ισχυει αυτο.
ναι μωρε...τυπου περιε...
Εντερο-διαλυουχα.........Φτιαχνειs ενα εντερο.........
Πωω *P
είναι κακά, δεν ξεδιψάς με τπτ
Τι εννοείς![]()
?
Ολοκληρωσε το, οπως το ειχες πει παλιοτερα. "Οι γυναικες δεν κλανουν και δεν χεζουν, ούτε πεπτικο συστημα εχουν. Ο δε πρωκτος τους υπαρχει μονο για την σεξουαλικη ικανοποιηση των ανδρων".επισης δεν περδονται και δεν αφοδευουν....ΠΟΤΕ...γενικοτερα ειναι εξωγηινες
Ολοκληρωσε το, οπως το ειχες πει παλιοτερα. "Οι γυναικες δεν κλανουν και δεν χεζουν, ούτε πεπτικο συστημα εχουν. Ο δε πρωκτος τους υπαρχει μονο για την σεξουαλικη ικανοποιηση των ανδρων".
Αμ το αλλο??Που οτι ωρα και να ξυπνησουν ειναι χτενισμενο το μαλλι και το στομα τουs μυριζει ανοιξη?? Ολα εγω θα τα λεω??
πως γινεται αυτο?
για το μαλλι ειδικοτερα με ενδιαφερει...
εγω τα πινω για να εχω την ψευδαισθηση οτι πινω ποτο τωρα που εχω περιορισει τα ξιδια![]()
"Οι γυναικες δεν κλανουν και δεν χεζουν, ούτε πεπτικο συστημα εχουν. Ο δε πρωκτος τους υπαρχει μονο για την σεξουαλικη ικανοποιηση των ανδρων".
και μερικες ειναι και βαμμενες![]()
Εντασσεται και αυτο ειs την ωs ανω κατηγορια....
Μην ξεχναs οτι μονο η γυναικα κανει εκεινη την θεσπεσια κινηση τηs κεφαληs πανω=κατω με την πλουσια χαιτη να ανεμιζει προτου επανελθει στην θεση τηs αψογα χτενισμενη...Τα λογια ειναι φτωχα για να το περιγραψουν
Η ντροπη σας εχει δημιουργησει αυτον τον μυθο.εχουμε παρα φυση εδρα ρε
Τρομερη δηλωση.Ολοκληρωσε το, οπως το ειχες πει παλιοτερα. "Οι γυναικες δεν κλανουν και δεν χεζουν, ούτε πεπτικο συστημα εχουν. Ο δε πρωκτος τους υπαρχει μονο για την σεξουαλικη ικανοποιηση των ανδρων".