kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εγώ αέρα εσύ?Εσύ;;;
εγώ αέρα εσύ?Εσύ;;;
Σε ποιο νησί να πάω διακοπές (εξαιρείται η Μακρόνησος)
Θα προτιμούσα συνδιαστικά.εγώ αέρα εσύ?![]()
Στα-νίσηΠελοπο-νησο
όχι μαν για σκυλάραπες λέγαμεΦώναξε κανείς έγχρωμο ?![]()
δεν ξέρω μαν αλλά χθες πήρε το μάτι μου την γερασιμίδου στα έδραναΡε μαλάκες ο Θ.Αθερίδης πολιτεύτηκε,μπήκε βουλή;;;
Βλέπω ένα βίντεο με κάτι πολιτικές συζητήσεις κ είναι παρόν.
απαντηση πιστολια :'(
δεν ξέρω μαν αλλά χθες πήρε το μάτι μου την γερασιμίδου στα έδρανα![]()
Το μάτι σου το αλλήθωρο που τρέχει στο κατήφοροδεν ξέρω μαν αλλά χθες πήρε το μάτι μου την γερασιμίδου στα έδρανα![]()
Έχουν πέσει οι δουλειές στον καλλιτεχνικό χώρο κ την έκαναν όλοι για βουλή μεριά λόγω αναγνωρισιμότητας κ δεν τους παρεξηγείς κ εύκολη δουλειά με καλές αποδοχές.δεν ξέρω μαν αλλά χθες πήρε το μάτι μου την γερασιμίδου στα έδρανα![]()
Εμ βεβαια........Οπου κι αν κανειs ζαπινγκ βλεπειs κι απο εναν Ονουρ, Αισε, Τζεμιλε ...Αει σικτιρ ΣιλαΈχουν πέσει οι δουλειές στον καλλιτεχνικό χώρο κ την έκαναν όλοι για βουλή μεριά λόγω αναγνωρισιμότητας κ δεν τους παρεξηγείς κ εύκολη δουλειά με καλές αποδοχές.
τα ξερεις ολα βλεπωΕμ βεβαια........Οπου κι αν κανειs ζαπινγκ βλεπειs κι απο εναν Ονουρ, Αισε, Τζεμιλε ...Αει σικτιρ Σιλα
Καμμια φορα αναλογα την βαρδια, ανοιγω το καναλι...Μεγα αντ1 και δεν θυμαμαι ποιο αλλο στη σειρα Τουρκικα........Αφου νομισα οτι κανανε ντου οι Τουρκοι κι εκρυψα τον παπου στη σοφιτατα ξερεις ολα βλεπω![]()
Προετοιμάζουν το έδαφος...1...2...3 χρονάκια κ στον 4ρτο πάνω θα μιλάμε τούρκικα και θα ψηφίζουμε τον Ερντογάν(αν ζει επειδή λέγεται ότι έχει καρκίνο).Καμμια φορα αναλογα την βαρδια, ανοιγω το καναλι...Μεγα αντ1 και δεν θυμαμαι ποιο αλλο στη σειρα Τουρκικα........Αφου νομισα οτι κανανε ντου οι Τουρκοι κι εκρυψα τον παπου στη σοφιτα
εγώ αέρα εσύ?![]()