mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Νομιζω οτι και το κατουρημα μπορει να τηs κανει καλο....
Με δυο λιτρα νερο τηs φτιαχνω ενα γεννοσημο αλλο πραμα
εχω κρατημενο στοκ να σαι καλα ομως
Νομιζω οτι και το κατουρημα μπορει να τηs κανει καλο....
Η φωτογραφία προφίλ σου λέει ''σεξ'' ή έχω τσιμπήσει στην αυταπάτη που καλλιεργεί;;;
ενα στεγαστικουλι μωρε...καλη καρδια...
Ξες να πίνω;Αφεντικό να σου βάλω ένα τετραπλό ούζο να κάνεις κέφι ?![]()
Η φωτογραφία προφίλ σου λέει ''σεξ'' ή έχω τσιμπήσει στην αυταπάτη που καλλιεργεί;;;
Από τον αυνανισμό δεν παίζει...τον αποφεύγω επειδή έχω ακούσει κ γω πως τυφλώνει κ σιχαίνομαι.εχεις τυφλωθει απο τον αυνανισμο δεν ειναι τιποτα...παρε το 0
Αν ειναι κυμαινομενο το επιτοκιο βαλε αλοιφη...Ολο και θα χρειαστει
Αντε πάλι με το κατούρημα............Νομιζω οτι και το κατουρημα μπορει να τηs κανει καλο....
Από τον αυνανισμό δεν παίζει...τον αποφεύγω επειδή έχω ακούσει κ γω πως τυφλώνει κ σιχαίνομαι.
Από την ζέστη μάλλον....
Εσύ ολόκληρο φούρνο έχεις τόσους ταΐζεις..εδώ σε εμάς ούτε ένα ξεροκόμματο πουτάνα(κλασσικά όποια δεν γαμιέται με εμάς αλλά με όλους τους άλλουςΟ πεινασμενος ονειρευεται....![]()
Αν βγάζεις κ στο στήθος πες μου να αρχίσω....3 την μέρα είναι καλά;;;επισης βγαζεις τριχες στα χερια
Εσύ ολόκληρο φούρνο έχεις τόσους ταΐζεις..εδώ σε εμάς ούτε ένα ξεροκόμματο πουτάνα(κλασσικά όποια δεν γαμιέται με εμάς αλλά με όλους τους άλλους)...
![]()
Αντε πάλι με το κατούρημα............
Εσύ ολόκληρο φούρνο έχεις τόσους ταΐζεις..εδώ σε εμάς ούτε ένα ξεροκόμματο πουτάνα(κλασσικά όποια δεν γαμιέται με εμάς αλλά με όλους τους άλλους)...
![]()
Για ιατρικουs καθαρα λογουs....Παντα σκεφτομαι τον ανθρωπο![]()
![]()
Δε ξέρω...αλλά βάζω στοίχημα πως τουλάχιστον δύο.Ποσους ταιζω κ δεν το ξερω???![]()
Ποσους ταιζω κ δεν το ξερω???![]()
και τα νεφρα σου υποθετω....