kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
άντε μωρή κομμώτριαΧτενίζεις την χωρίστρα του Κοσμά?![]()
άντε μωρή κομμώτριαΧτενίζεις την χωρίστρα του Κοσμά?![]()
Μοδιστρούλα παρακαλώάντε μωρή κομμώτρια![]()
Πιστεύω πως κ αυτός σε ποθεί.άντε μωρή κομμώτρια![]()
και γω μοδίστρα ήμουν στο στρατό αλλά όχι υψηλής ραπτικής όπως εσύΜοδιστρούλα παρακαλώ![]()
βρες κανά γομάρι ΧΑυγίτη μαν και πες του ότι οι γονείς του είναι πάκιαΠιστεύω πως κ αυτός σε ποθεί.
*Γαμώτο έχω ψηθεί για αυταρχικό τώρα αλλά κοστίζει. >![]()
Να σου στείλω την κελλυ με τα εργαλεία της ?*Γαμώτο έχω ψηθεί για αυταρχικό τώρα αλλά κοστίζει. >![]()
Στον στρατο ποσους πηρες;και γω μοδίστρα ήμουν στο στρατό αλλά όχι υψηλής ραπτικής όπως εσύ![]()
Έχω την ρυθμ.Να σου στείλω την κελλυ με τα εργαλεία της ?![]()
όπου και να πήγα έγινα ιδιαίτερα αγαπητόςΣτον στρατο ποσους πηρες;
Στανταρ ησουν απο τα ατομα που ηταν το κουτσομπολιο της εβδομαδας.![]()
Η ρυθμ θα ανοίξει μασατζιδικο στην φυλής θα στην πάρωΈχω την ρυθμ.![]()
υποδεκανεας δεν εγινες ομωςόπου και να πήγα έγινα ιδιαίτερα αγαπητός![]()
Όλες τις στάσεις έκανες ε πουτανάκι;;;;όπου και να πήγα έγινα ιδιαίτερα αγαπητός![]()
από τους συναδέλφους εννοώ όχι από τα στελέχηυποδεκανεας δεν εγινες ομως![]()
το πρωί που θα πρέπει να καταταγείς μαν να σκέφτεσαι ότι εγώ είμαι έξωΌλες τις στάσεις έκανες ε πουτανάκι;;;;![]()
Κάτι θα κάνουμε για να μην καταταγούμε...στην χειρότερη την τρελή(το πρωί που θα πρέπει να καταταγείς μαν να σκέφτεσαι ότι εγώ είμαι έξω![]()
και ειναι καλο αυτοτο πρωί που θα πρέπει να καταταγείς μαν να σκέφτεσαι ότι εγώ είμαι έξω![]()
δεν ξέρω μαν πρέπει να είσαι καλός ηθοποιός για να τους πείσειςΚάτι θα κάνουμε για να μην καταταγούμε...στην χειρότερη την τρελή().
![]()
σκατα αταλαντος ειναιδεν ξέρω μαν πρέπει να είσαι καλός ηθοποιός για να τους πείσεις![]()
![]()