kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
είμαι κινητός πειρασμός δεν μου γλιτώνει τίποταΜετα τον μπαρο εσυ....
Πρεπει να σκοτωσω τον κοσμα.....![]()
![]()
![]()
είμαι κινητός πειρασμός δεν μου γλιτώνει τίποταΜετα τον μπαρο εσυ....
Πρεπει να σκοτωσω τον κοσμα.....![]()
![]()
![]()
πάρτο πίσω θα σε ξεβρακώσω.Αλλο ειναι ο καπουτσινο αλλο ο λατε...Αποφασισε τι θελεις...![]()
Είναι kinky αγόρι κ για χάρη του όλους gay μας βλέπω...![]()
είμαι κινητός πειρασμός δεν μου γλιτώνει τίποτα![]()
Αρρωστα, εκφυλα οντα. Παρτε τις διαστροφες σας σε αλλο site.Εχθές πήγα πρώτη φορά σε gay bar.
Δεν ήταν κ τόσο χάλια...![]()
Εχθές πήγα πρώτη φορά σε gay bar.
Δεν ήταν κ τόσο χάλια...![]()
δεν εξυπηρετώ αγοράκια μαν δεν μπορώ και ν'απολογηθώ όμως επειδή με γουστάρουνΑρρωστα, εκφυλα οντα. Παρτε τις διαστροφες σας σε αλλο site.
πάρτο πίσω θα σε ξεβρακώσω.
Υπαρχει φρεντο καπουτσινο λατε;
Λες να δοκιμασω να φτιαξω;![]()
Δε θυμάμαι όνομα,με κάτι λεσβίες από το θέατρο πήγα,αυτές μου είπανε ότι είναι gay bar.Σε ποιο???
Βάλε ξανά εκείνο το ξανθό αγοράκι το καυλάκι,ο βάτραχος δεν με φτιάχνει ιδιαίτερα.δεν εξυπηρετώ αγοράκια μαν δεν μπορώ και ν'απολογηθώ όμως επειδή με γουστάρουν![]()
Διάλεξε.α δεν πειραζει
να ακουσουμε και καμια σωστη μουσικη![]()
Δε θυμάμαι όνομα,με κάτι λεσβίες από το θέατρο πήγα,αυτές μου είπανε ότι είναι gay bar.
Και περίμενα να μου την πέσει κανείς...αλλά τίποτα,νέκρα. >![]()
Ναι εκεί ήταν,απ'ό,τι θυμάμαι...τα ξέρεις βλέπω.Περιοχη τουλαχιστον θυμασαι???Λαδαδικα????
Υπαρχει λογος ομως που σε γουσταρουν. Εκφυλε εγκληματια.δεν εξυπηρετώ αγοράκια μαν δεν μπορώ και ν'απολογηθώ όμως επειδή με γουστάρουν![]()
Αυτα ειναι για πουστηδες! Χωρις γαλα μονο αφρο.
Μπα; απο πότε ο δούλος-εργαζόμενος έχει και δικαιώματα;ειπαμε ρεπο![]()
Ναι εκεί ήταν,απ'ό,τι θυμάμαι...τα ξέρεις βλέπω.![]()
οι πασιονάριες των εξαρχείων που πάνε με σκύλους δεν είναι καλύτερες από εμάςΒάλε ξανά εκείνο το ξανθό αγοράκι το καυλάκι,ο βάτραχος δεν με φτιάχνει ιδιαίτερα.![]()
Ετσι το παιζουμε coοl τυπακια και χωρις ταμπου και παπαρια μαντολες.Δε με γνωρισες την καλη εποχη που ηξερα περισσοτερα....![]()
![]()
![]()
Πότε θα με περπατήσεις;;;;Δε με γνωρισες την καλη εποχη που ηξερα περισσοτερα....![]()
![]()
![]()