pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μάριε μην βάζεις μια κασέτα να παίζει για όλες...κάπου-κάπου ενδέχεται να αστοχήσεις.Ετσι το παιζουμε coοl τυπακια και χωρις ταμπου και παπαρια μαντολες.![]()
Μάριε μην βάζεις μια κασέτα να παίζει για όλες...κάπου-κάπου ενδέχεται να αστοχήσεις.Ετσι το παιζουμε coοl τυπακια και χωρις ταμπου και παπαρια μαντολες.![]()
Ασε με μωρη μανταμ.Μάριε μην βάζεις μια κασέτα να παίζει για όλες...κάπου-κάπου ενδέχεται να αστοχήσεις.![]()
Γυρίζουν το στρίφωμα του σακακιού εδώ μέσα κάποιοι![]()
Ετσι το παιζουμε coοl τυπακια και χωρις ταμπου και παπαρια μαντολες.![]()
Γιατί δεν λές οτι τον παίρνουν και γέρνουν και το πας δια της πλαγίας οδού;Γυρίζουν το στρίφωμα του σακακιού εδώ μέσα κάποιοι![]()
βάλε μου μια μερίδα και πιάσε μια πορτοκαλάδα ΚΛΙΑΦΑΝαι οντως.....Ειναι πολυ ευκολο ν αλες οτι θες πισω απο μια οθονη....![]()
βάλε μου μια μερίδα και πιάσε μια πορτοκαλάδα ΚΛΙΑΦΑ![]()
παπαζολη την χαιδευεις την λαμπάδαΜάριε μην βάζεις μια κασέτα να παίζει για όλες...κάπου-κάπου ενδέχεται να αστοχήσεις.![]()
Σε gay,σε στρέητ,μαζί σου κ στην κόλαση.Σε γκευ μπαρ????![]()
Οντως ειναι ευκολο να το παιζουμε τζιβιτζιλουδες και τα ρεστα πισω απο μια οθονη.Ναι οντως.....Ειναι πολυ ευκολο ν αλες οτι θες πισω απο μια οθονη....![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα.παπαζολη την χαιδευεις την λαμπάδα![]()
Μπα; απο πότε ο δούλος-εργαζόμενος έχει και δικαιώματα;
ειμαι σεμνο αγορι εγωΓιατί δεν λές οτι τον παίρνουν και γέρνουν και το πας δια της πλαγίας οδού;
Εσύ το γλείφεις το βούτυρο;;;παπαζολη την χαιδευεις την λαμπάδα![]()
Σε gay,σε στρέητ,μαζί σου κ στην κόλαση.![]()
ο πιστόλιας θα σε ρωτούσε αν ξυρίζεις το ακτινίδιοΕσύ το γλείφεις το βούτυρο;;;![]()
Δεν είχα μαζί μου αντιλιακό κ φοβήθηκα πως θ'αρπάξω...άσε που κ εσύ δεν ήσουν προετοιμασμένη κατάλληλα.Εμ στην κολαση σου ειχ απει αλλα κολωσες....![]()
![]()
![]()
Χτενίζεις την χωρίστρα του Κοσμά?Εσύ το γλείφεις το βούτυρο;;;![]()
Δεν είχα μαζί μου αντιλιακό κ φοβήθηκα πως θ'αρπάξω...άσε που κ εσύ δεν ήσουν προετοιμασμένη κατάλληλα.![]()
Χωρίζω στα δύο τα κωλομέρια του Κοσμά.Χτενίζεις την χωρίστρα του Κοσμά?![]()