kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εγώ εσένα ψήφισα και τον αχαχούχαΜας βάλανε ως ζευγάρι Λατρεία μου.(Με φύλλα φλαμουριάς)
εγώ εσένα ψήφισα και τον αχαχούχαΜας βάλανε ως ζευγάρι Λατρεία μου.(Με φύλλα φλαμουριάς)
Εγώ αν είναι η έρι δεν έρχομαι φοβάμαι,αυτή παίζει να'ναι πιο θεά κ από εσένα κ κομπλάρω.Ποτε θα μαζευτουμε σε μπαλκονι?????Θα φερω το κρασακι....![]()
αυτο εγραψα μανα μου.. ολοι στο κεφαλι μας εχουμε οτι αγαπας μονο αν δεν απατας. Στο ενδιαμεσο μπορεις να προσβαλλεισ τον συντροφο σου, να τον καταπιεζεις, να τον μειωνεις για να αποκτησεις εξουσια πανω του, να αδιαφορεις να του μαγειρεψεις να τον φροντισεις αλλα να κανεις την γατουλα και την αδυναμη και με τεχνασματα να τον κανεις υποχειριο σου.. και παραααααααα πολλα αλλα...αλλα κατα τα λοιπα τον αγαπας και δεν τον απατας. μπουρδες.
πολύ ενδιαφέροντα όσα λες![]()
Ποτε θα μαζευτουμε σε μπαλκονι?????Θα φερω το κρασακι....![]()
γνωστος ρολος ελλεεινιδας ηθοποιου
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/fighting/ass-kicking.gif[/img[/URL]]
[/quote]
γνωστος ο ρολος απο την μαμα που εχει στην μιρλα τον μπαμπα καθε μερα γιατι το τι δεν εκανε σωστα..απο αγαπη..
Μετά θα χορέψετε τον χορό του Ζαλόγγου και θα πέφτετε μία - μία;
Αμήν και πότε!!!![]()
εγώ εσένα ψήφισα και τον αχαχούχαδεν κάνω πλάκα τώρα ;)
Εγώ τον παίζω για πάρτυ σου κ χωρίς να ασχολούμαι με τα ποσταρισμάτα σου,μόνο που υπάρχεις είναι αρκετό.καθεσαι και ασχολησε ομως και μετα θα τα σκεφτεσαι και θα τον παιζεις για παρτυ μου.Και ουτε ενα ευχαριστω ερι... :-*
Aυτό λείπει.εγω ψηφισα εμενα τον σταμ και τον απολυτο.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ψηφιζουμε.Η ερωτηση ειναι ποιος πιστευετε οτι ειναι gay και γιατι; :S
δεν τα διάβασα κανκαθεσαι και ασχολησε ομως και μετα θα τα σκεφτεσαι και θα τον παιζεις για παρτυ μου.Και ουτε ενα ευχαριστω ερι... :-*
Εγώ τον παίζω για πάρτυ σου κ χωρίς να ασχολούμαι με τα ποσταρισμάτα σου,μόνο που υπάρχεις είναι αρκετό.![]()
να προσέχεις άλλη φορά τα μπιζουδάκι μου, μον πετίτ κλπ αρχιδιές[size=1pt]Τι μαλάκας είσαι ρε... μου βγήκε ο καφές απ΄τα ρουθούνια...[/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν τα διάβασα καν
χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τραβήξω την έβδομη για πάρτη σου
οι 6 πρώτες για το ρυθμάκι που είναι μουνάρα![]()
θα συμφωνώ σε όλα μαζί σου για σπάσιμοσε σενα δεν θα πω ευγε γιατι αυθαδιαζεις και μου αρεσει να μαλωνουμε ειναι πολυ καυλωτικο![]()
Το πιστεύεις κ συ ε;;;οι 6 πρώτες για το ρυθμάκι που είναι μουνάρα![]()
οι 6 πρώτες για το ρυθμάκι που είναι μουνάρα![]()
ρε μαν μπορείς να μας βρεις μια φωτο της δεν έχω πια την φαντασία που είχα στα 15 μουΤο πιστεύεις κ συ ε;;;
Ααα πολλοί γινόμαστε κ ανησυχώ....![]()