διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Καληνύχτα και όνειρα υγρά.Καληνυχτες αγορια.... :-* :-* :-*
Καληνύχτα και όνειρα υγρά.Καληνυχτες αγορια.... :-* :-* :-*
εκει που θα κοιμασε ξαφνικα θα ανεβαι πανω στο κρεβατι και θα σε γλυφει στο![]()
ολα ειναι υπο ελεγχο![]()
εσενα ουτε καναρινι δε σου εμπιστευομαιθα τον δωσει σε μενα να τον εχω να φυλαει τα προβατα![]()
δε θες ρε μαν να κοιμηθητε μαζι
εκει που θα κοιμασε ξαφνικα θα ανεβαι πανω στο κρεβατι και θα σε γλυφει στο αυτι
ολα ειναι υπο ελεγχο![]()
δεν θα τον φαω μαν.....μη φοβασαι......εσενα ουτε καναρινι δε σου εμπιστευομαι![]()
εσυ οχι αυτος ομωςδεν θα τον φαω μαν.....μη φοβασαι......
Το "κουβάρι" της ανατριχιαστικής υπόθεσης κατέληξε σε δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Cretalive, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.δεν θα τον φαω μαν.....μη φοβασαι......
μπλιαξ....Αυτοι χαλανε και το ιματζ τηs χωραs με την παρουσια τουsΤο "κουβάρι" της ανατριχιαστικής υπόθεσης κατέληξε σε δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Cretalive, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.
Κατακρεούργησαν σκύλο... για να τον φάνε! :S
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=148973&catid=6]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=148973&catid=6 [/URL]
Μιλάω με τύπισσα αυτή τη στιγμή στο msn με την οποία κάνουμε σεξ αραιά και που και η οποία έχει
3 χρόνια σχέση. Μου είπε ότι δεν θα έκανε σοβαρή σχέση μαζί μου γιατί δεν είμαι πιστός.![]()
![]()
![]()
Μιλάω με τύπισσα αυτή τη στιγμή στο msn με την οποία κάνουμε σεξ αραιά και που και η οποία έχει
3 χρόνια σχέση. Μου είπε ότι δεν θα έκανε σοβαρή σχέση μαζί μου γιατί δεν είμαι πιστός.![]()
![]()
![]()
Τον αγαπάει τον γκόμενο της, δεν θέλει να τον χωρίσει. Στην ουσία ελεύθερη σχέση έχουμε άλλο που έχει γκόμενο αυτή.Γιατι δεν κανετε ελευθερη σχεση να πηδιεστε κ με αλλους/αλλες αφου σας αρεσει???Δεν θα εχετε κ το αγχος....
Τον αγαπάει τον γκόμενο της, δεν θέλει να τον χωρίσει. Στην ουσία ελεύθερη σχέση έχουμε άλλο που έχει γκόμενο αυτή.![]()
Τον αγαπαει κ παει κ με αλλους...Οοοοοοκ.....
+1εγω το θεωρω φυσιολογικο αυτο. αλλο το σεξ αλλο ο ερως.
Παιδιά σας μεταφέρω τι μου λέει κατα καιρούς, δεν φταίω εγώ.Τον αγαπαει κ παει κ με αλλους...Οοοοοοκ.....
ρε σεις ποιος πιστευουμε οτι ειναι και γιατι; τι;; στην ψηφοφορια.
εγω το θεωρω φυσιολογικο αυτο. αλλο το σεξ αλλο ο ερως.