Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω το θεωρω φυσιολογικο αυτο. αλλο το σεξ αλλο ο ερως.

καλημέρα σε όλους  :)
κατά γενική ομολογία διακρίνονται, απλά δεν παύει να είναι και θέμα χαρακτήρα ή τρόπου λειτουργίας

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Χεσμενο τον εχω τον ερωτα......Μονο σεξ....    :rockon:

Βασικα δεν το θεωρω σωστο, οχι οτι το θεωρω παραλογο αυτο που κανει...Δεν μάρεσουν τετοιες συμπεριφορες....
Μια χαρά κάνει η κοπέλα ρε , ξεκολλάτε. :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Χεσμενο τον εχω τον ερωτα......Μονο σεξ....    :rockon:

Βασικα δεν το θεωρω σωστο, οχι οτι το θεωρω παραλογο αυτο που κανει...Δεν μάρεσουν τετοιες συμπεριφορες....

Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις για φιλοσοφικες βραδιες με κρασακι και δροσια ... :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλημέρα σε όλους  :)
κατά γενική ομολογία διακρίνονται, απλά δεν παύει να είναι και θέμα χαρακτήρα ή τρόπου λειτουργίας

τι να σε πω κοριτσακι εγω νομιζω οτι οι πιο πολλες γυναικες ζοριζονται και δυστυχουν και κανουν μετα και τρομερα λαθη επειδη δεν τα χουν διαχωρισμενα στο κεφαλι τους, και συχνα και πολλοι ανδρες.Που τα χουν διαχωρισμενα μεν γιαυτους αλλα οχι για τις γυναικες τους.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μια χαρά κάνει η κοπέλα ρε , ξεκολλάτε. :2funny: :2funny:

Κουβεντα κανουμε βρε....    :)

Ας κανει οτι θελει....Λες κ αμα της πεις οτι η Ρυθμ δεν συμφωνει με αυτο που κανεις θα την νοιαξει....    :grin: :grin: :grin:

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τι να σε πω κοριτσακι εγω νομιζω οτι οι πιο πολλες γυναικες ζοριζονται και δυστυχουν και κανουν μετα και τρομερα λαθη επειδη δεν τα χουν διαχωρισμενα στο κεφαλι τους, και συχνα και πολλοι ανδρες.Που τα χουν διαχωρισμενα μεν γιαυτους αλλα οχι για τις γυναικες τους.

κατά γενική ομολογία...δε θα διαφωνήσω  :)
το ζητούμενο είναι να τα έχουν όντως διαχωρισμένα στον εγκέφαλο τους και οι μεν και οι δε...
το πρόβλημα ξεκινά οταν ναι μεν τα ξεχωρίζουν αλλά λόγω βιωμάτων, κοινωνικών ταμπου κλπ κλπ τα μπερδεύουν για να δικαιολογήσουν την εκάστοτε επιλογή (σύνηθες φαινόμενο στο φύλο μας...) :P

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συμφωνω απολυτα σε αυτο....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36

και το αντιστροφο

να τα λες ολα  :s&m_3:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κατά γενική ομολογία...δε θα διαφωνήσω  :)
το ζητούμενο είναι να τα έχουν όντως διαχωρισμένα στον εγκέφαλο τους και οι μεν και οι δε...
το πρόβλημα ξεκινά οταν ναι μεν τα ξεχωρίζουν αλλά λόγω βιωμάτων, κοινωνικών ταμπου κλπ κλπ τα μπερδεύουν για να δικαιολογήσουν την εκάστοτε επιλογή (σύνηθες φαινόμενο στο φύλο μας...)
:P
στ'αρχίδια μας στρομπιτάκι :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
και το αντιστροφο

να τα λες ολα   :s&m_3:

αυτο εγραψα μανα μου.. ολοι στο κεφαλι μας εχουμε οτι αγαπας μονο αν δεν απατας. Στο ενδιαμεσο μπορεις να προσβαλλεισ τον συντροφο σου, να τον καταπιεζεις, να τον μειωνεις για να αποκτησεις εξουσια πανω του, να αδιαφορεις να του μαγειρεψεις να τον φροντισεις αλλα να κανεις την γατουλα και την αδυναμη και με τεχνασματα να τον κανεις υποχειριο σου.. και παραααααααα πολλα αλλα...αλλα κατα τα λοιπα τον αγαπας και δεν τον απατας. μπουρδες.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αυτο εγραψα μανα μου.. ολοι στο κεφαλι μας εχουμε οτι αγαπας μονο αν δεν απατας. Στο ενδιαμεσο μπορεις να προσβαλλεισ τον συντροφο σου, να τον καταπιεζεις, να τον μειωνεις για να αποκτησεις εξουσια πανω του, να αδιαφορεις να του μαγειρεψεις να τον φροντισεις αλλα να κανεις την γατουλα και την αδυναμη και με τεχνασματα να τον κανεις υποχειριο σου.. και παραααααααα πολλα αλλα...αλλα κατα τα λοιπα τον αγαπας και δεν τον απατας. μπουρδες.

Ποτε θα μαζευτουμε σε μπαλκονι?????Θα φερω το κρασακι....    :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποτε θα μαζευτουμε σε μπαλκονι?????Θα φερω το κρασακι....    :sunglasses:

να κανουμε και κοινη φωτογραφιση στην πισινα της κουαρ για να δουν τα παιδια και να ψηφισουν το λομπυ της θεσσαλονικης ως το πιο αξιοπηδηχτο εβερ :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom