strobita
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω το θεωρω φυσιολογικο αυτο. αλλο το σεξ αλλο ο ερως.
καλημέρα σε όλους
κατά γενική ομολογία διακρίνονται, απλά δεν παύει να είναι και θέμα χαρακτήρα ή τρόπου λειτουργίας
εγω το θεωρω φυσιολογικο αυτο. αλλο το σεξ αλλο ο ερως.
Μια χαρά κάνει η κοπέλα ρε , ξεκολλάτε.Χεσμενο τον εχω τον ερωτα......Μονο σεξ....
Βασικα δεν το θεωρω σωστο, οχι οτι το θεωρω παραλογο αυτο που κανει...Δεν μάρεσουν τετοιες συμπεριφορες....
Χεσμενο τον εχω τον ερωτα......Μονο σεξ....
Βασικα δεν το θεωρω σωστο, οχι οτι το θεωρω παραλογο αυτο που κανει...Δεν μάρεσουν τετοιες συμπεριφορες....
καλημέρα σε όλους
κατά γενική ομολογία διακρίνονται, απλά δεν παύει να είναι και θέμα χαρακτήρα ή τρόπου λειτουργίας
Μια χαρά κάνει η κοπέλα ρε , ξεκολλάτε.![]()
![]()
τι να σε πω κοριτσακι εγω νομιζω οτι οι πιο πολλες γυναικες ζοριζονται και δυστυχουν και κανουν μετα και τρομερα λαθη επειδη δεν τα χουν διαχωρισμενα στο κεφαλι τους, και συχνα και πολλοι ανδρες.Που τα χουν διαχωρισμενα μεν γιαυτους αλλα οχι για τις γυναικες τους.
τι να σε πω κοριτσακι εγω νομιζω οτι οι πιο πολλες γυναικες ζοριζονται και δυστυχουν και κανουν μετα και τρομερα λαθη επειδη δεν τα χουν διαχωρισμενα στο κεφαλι τους, και συχνα και πολλοι ανδρες.Που τα χουν διαχωρισμενα μεν γιαυτους αλλα οχι για τις γυναικες τους.
Kαι γω συμφωνώ,άλλο αγάπη κ άλλο σεξ.Συμφωνω απολυτα σε αυτο....
στ'αρχίδια μας στρομπιτάκικατά γενική ομολογία...δε θα διαφωνήσω
το ζητούμενο είναι να τα έχουν όντως διαχωρισμένα στον εγκέφαλο τους και οι μεν και οι δε...
το πρόβλημα ξεκινά οταν ναι μεν τα ξεχωρίζουν αλλά λόγω βιωμάτων, κοινωνικών ταμπου κλπ κλπ τα μπερδεύουν για να δικαιολογήσουν την εκάστοτε επιλογή (σύνηθες φαινόμενο στο φύλο μας...)![]()
Kαι γω συμφωνώ,άλλο αγάπη κ άλλο σεξ.
Εμείς θα έχουμε το β'![]()
Τί ψηφοφορία είναι πάλι αυτή;;;Εχουμε κοινα θελω...Νομιζω θα τα παμε πολυ καλα....![]()
Τί ψηφοφορία είναι πάλι αυτή;;;
Ας ενημερώσει κάποιος!!!!![]()
χαχα απορώ πώς μπήκα στην λίστα εγώΠοιος ειναι αγαπουλης- πιρφορος....
Γμτ δε το κατάλαβα καλά κ με ψήφισα.Ποιος ειναι αγαπουλης- πιρφορος....
και το αντιστροφο
να τα λες ολα![]()
χαχα απορώ πώς μπήκα στην λίστα εγώ![]()
αυτο εγραψα μανα μου.. ολοι στο κεφαλι μας εχουμε οτι αγαπας μονο αν δεν απατας. Στο ενδιαμεσο μπορεις να προσβαλλεισ τον συντροφο σου, να τον καταπιεζεις, να τον μειωνεις για να αποκτησεις εξουσια πανω του, να αδιαφορεις να του μαγειρεψεις να τον φροντισεις αλλα να κανεις την γατουλα και την αδυναμη και με τεχνασματα να τον κανεις υποχειριο σου.. και παραααααααα πολλα αλλα...αλλα κατα τα λοιπα τον αγαπας και δεν τον απατας. μπουρδες.
πολύ ενδιαφέροντα όσα λες
Ποτε θα μαζευτουμε σε μπαλκονι?????Θα φερω το κρασακι....![]()