gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γιαννη οποτε βιαζεσαι να γραψεις ποστ ολο την ιδια μαλακια κανεις......Και [size=30pt]τωρ αε[/size]ιναι η σειρα μου....![]()
γιαννη οποτε βιαζεσαι να γραψεις ποστ ολο την ιδια μαλακια κανεις......Και [size=30pt]τωρ αε[/size]ιναι η σειρα μου....![]()
στησε κωλο τοτενεςΚαι τωρ αειναι η σειρα μου....![]()
γιαννη οποτε βιαζεσαι να γραψεις ποστ ολο την ιδια μαλακια κανεις......![]()
στησε κωλο τοτενες![]()
στησε κωλο τοτενες![]()
εσυ ποτε θα μου στηθειςΟ γλιτσας θα στησει....Ξερει απο αυτα....
Ναι αλλα το νμηοα παααρεμενι ιιδο....![]()
![]()
![]()
εσυ ποτε θα μου στηθεις![]()
σοβαρος ειμαι ωριμος ομως οχι καθως θα ειμαι για παντα νεοςΟταν σοβαρευτεις και ωριμασεις....![]()
βαζεις μπριτζολες στην μαπα σου?σοβαρος ειμαι ωριμος ομως οχι καθως θα ειμαι για παντα νεος![]()
σοβαρος ειμαι ωριμος ομως οχι καθως θα ειμαι για παντα νεος![]()
ναι το πουστη πριν λιγο τον εβγαλα βολτα μπας και φιλοτιμηθει αλλα μου τα κραταει για μποναμαΟ κουταβος ακομη σε χεζει????
σοβαρος ειμαι ωριμος ομως οχι καθως θα ειμαι για παντα νεος![]()
Φαντασου τι λεφτά για πεταμα υπαρχουν στον κοσμο, ωστε καποιοι χρηματοδοτουν ερευνα σαν αυτη...Ερευνες εχουν δειξει οτι ακομη κι αν μπερδεψεις τα γραμματα μιας λεξης εκτος απο το πρωτο και το τελευταιο παλι μπορει να διαβαστει....Οποτε το νοημα παραμενει ιδιο....![]()
![]()
![]()
![]()
προτιμα να παιζει με τις ταπες των βαρελιων.......βαζεις μπριτζολες στην μαπα σου?![]()
ναι το πουστη πριν λιγο τον εβγαλα βολτα μπας και φιλοτιμηθει αλλα μου τα κραταει για μποναμα
θες να σου κρατησω τιποτα να στο στειλω πακετο![]()
του αρεσει το κλιμα σπιτη σου επειδη εχεις κλιματιστικοναι το πουστη πριν λιγο τον εβγαλα βολτα μπας και φιλοτιμηθει αλλα μου τα κραταει για μποναμα
θες να σου κρατησω τιποτα να στο στειλω πακετο![]()
οτι θεςΚρατα μου κανα 1000ρικο ευρω....Ευχαριστω....![]()
εχω ρε μαλακα 3 κακο ειναιτου αρεσει το κλιμα σπιτη σου επειδη εχεις κλιματιστικο![]()
οχι βρεοτι θεςεχω ρε μαλακα 3 κακο ειναι
![]()