memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τοτε σταματα να στελνεις γυμνες φωτογραφιες σου με πακηδες στα αλλα μεληΠαιδιά...εδώ δεν είναι gay site...να πάτε να κάνετε τις γλύκες σας αλλού.
Άντε μπράβο!!!!![]()
τοτε σταματα να στελνεις γυμνες φωτογραφιες σου με πακηδες στα αλλα μεληΠαιδιά...εδώ δεν είναι gay site...να πάτε να κάνετε τις γλύκες σας αλλού.
Άντε μπράβο!!!!![]()
σιγα μη μπορεσεις εσυ να δεις τους νωντοτυπους αγαπουλητι ονλαιν ρε γυφτε? Αφου καθε σαβ/κυριακο βραδυ η ομαδα ειναι εκει, η μεταξουργειο, η σε καποιο κωλομπαρο..
Ε τους πετυχενω οποτε λαχει, μια προερδο,μια μακη,τον αγαπουλη τον μεμα δεν εχω πετυχει...
τι ονλαιν ρε γυφτε? Αφου καθε σαβ/κυριακο βραδυ η ομαδα ειναι εκει, η μεταξουργειο, η σε καποιο κωλομπαρο..
Ε τους πετυχενω οποτε λαχει, μια προερδο,μια μακη,τον αγαπουλη τον μεμα δεν εχω πετυχει...
Ψευτράκο πηγούλα;;;τοτε σταματα να στελνεις γυμνες φωτογραφιες σου με πακηδες στα αλλα μελη![]()
ασε ρε μη βαλω τη φωτο σου και ξερασει ο κοσμος....Ψευτράκο πηγούλα;;;![]()
[size=59pt]ΦΙΛΕ ΜΟΥ [/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.newint.com.au/shop/pics/2105_600.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ποσο χαμηλα θα πεσεις ακομα?
ποσο χαμηλα θα πεσεις ακομα?
θα του παρει και τις πυτζαμες κανα ρωσσιδι ;) παιζει μπαλα σε βαθια νερα χωρις νωντοβοηθεια ;)
Τέτοιες έχω κ γω...ίδιες ακριβώς.
Τέτοιες έχω κ γω...ίδιες ακριβώς.![]()
Μπα...στο pc όλη μέρα...και δώστου φαϊ.... :-Αδυνατισες ?
ρε μαλακα τα πισι ειναι για εμας τα γεροντια που σκοτωνουμε την ωρα μας στην δουλεια.Μπα...στο pc όλη μέρα...και δώστου φαϊ.... :-
Κάτι έχω...αλλά είναι του μέσα,σκατοκλεισούρες σαν εμένα...οπότε....τα λέμε από το msn.ρε μαλακα τα πισι ειναι για εμας τα γεροντια που σκοτωνουμε την ωρα μας στην δουλεια.
Εσυ νεο παλικαρι δεν εχεις φιλους να βγειτε για καμια βολτιτσα,να πατε για καμια μπαλα.
εγω τι να πω ρε μαλακα που φοβαμαι να παω για καφε με καποιον επειδη μου ζητανε να πληρωσω της μπυρες τους?Κάτι έχω...αλλά είναι του μέσα,σκατοκλεισούρες σαν εμένα...οπότε....τα λέμε από το msn.
Γαμησέ τα...βγαίνουμε κ για κανά καφέ/ποτό/βόλτα 2-3 φορές την εβδομάδα και αυτό είναι...ζωή σκατόγερου κάνω κ γω...κρίμα τα νιάτα μου κ την ομορφιά μου. >
Δεν παίζουμε κ πολλά για ξόδεμα...![]()
Οπότε πληρώνεις στο 104 ε;;;εγω τι να πω ρε μαλακα που φοβαμαι να παω για καφε με καποιον επειδη μου ζητανε να πληρωσω της μπυρες τους?
εμενα ειναι του εξω, αλλα ειναι αφραγκοι![]()
σιγα ρε μαλακα το πλουσιοπαιδο, απλα εχω καλυτερα εσοδα απο τον μεσο νεοΟπότε πληρώνεις στο 104 ε;;;
Άντε κέρνα κ καμιά μπύρα ρε τσιφούτη,πλουσιόπαιδο είσαι εσύ...δεν έχεις ανάγκη.![]()
Κέρνα ρε...σε όποιον είναι απλοχέρης ο θεός τα δίνει διπλά κ τρίδιπλα...όποιος είναι σφιχτός τα παίρνει μαζί του.σιγα ρε μαλακα το πλουσιοπαιδο, απλα εχω καλυτερα εσοδα απο τον μεσο νεο![]()
![]()
stock trader μαν![]()
![]()
προτιμαω ρε μαν να τα δωσω σε καποιον που ζητιανευει χωρις χερια και χωρις ποδια στο δρομο παρα να μου τα φανε τα λαμογια..Κέρνα ρε...σε όποιον είναι απλοχέρης ο θεός τα δίνει διπλά κ τρίδιπλα...όποιος είναι σφιχτός τα παίρνει μαζί του.![]()
Τί μου χεις δώσει ρε μουνί...μια Γερμανια μου πες να παίξω...όταν έπεσαν οι αποδόσεις...προτιμαω ρε μαν να τα δωσω σε καποιον που ζητιανευει χωρις χερια και χωρις ποδια στο δρομο παρα να μου τα φανε τα λαμογια..με σενα βεβαια θα κανα μια εξαιρεση επειδη εισαι κουλ
και επεισης τοσα στοιχηματα σου χω δωσει, θα χες κονομησει τωρα
![]()