Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
 τι ονλαιν ρε γυφτε? Αφου καθε σαβ/κυριακο βραδυ η ομαδα ειναι εκει, η μεταξουργειο, η σε καποιο κωλομπαρο..

Ε τους πετυχενω οποτε λαχει, μια προερδο,μια μακη,τον αγαπουλη τον μεμα δεν εχω πετυχει...
σιγα μη μπορεσεις εσυ να δεις τους νωντοτυπους αγαπουλη  :birdman: ειμαστε αορατοι για τους αγαπουληδες  :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
 τι ονλαιν ρε γυφτε? Αφου καθε σαβ/κυριακο βραδυ η ομαδα ειναι εκει, η μεταξουργειο, η σε καποιο κωλομπαρο..

Ε τους πετυχενω οποτε λαχει, μια προερδο,μια μακη,τον αγαπουλη τον μεμα δεν εχω πετυχει...
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπα...στο pc όλη μέρα...και δώστου φαϊ.... :-
ρε μαλακα τα πισι ειναι για εμας τα γεροντια που σκοτωνουμε την ωρα μας στην δουλεια.
Εσυ νεο παλικαρι δεν εχεις φιλους να βγειτε για καμια βολτιτσα,να πατε για καμια μπαλα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε μαλακα τα πισι ειναι για εμας τα γεροντια που σκοτωνουμε την ωρα μας στην δουλεια.
Εσυ νεο παλικαρι δεν εχεις φιλους να βγειτε για καμια βολτιτσα,να πατε για καμια μπαλα.
Κάτι έχω...αλλά είναι του μέσα,σκατοκλεισούρες σαν εμένα...οπότε....τα λέμε από το msn.

Γαμησέ τα...βγαίνουμε κ για κανά καφέ/ποτό/βόλτα 2-3 φορές την εβδομάδα και αυτό είναι...ζωή σκατόγερου κάνω κ γω...κρίμα τα νιάτα μου κ την ομορφιά μου. >:(

Δεν παίζουμε κ πολλά για ξόδεμα... :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κάτι έχω...αλλά είναι του μέσα,σκατοκλεισούρες σαν εμένα...οπότε....τα λέμε από το msn.

Γαμησέ τα...βγαίνουμε κ για κανά καφέ/ποτό/βόλτα 2-3 φορές την εβδομάδα και αυτό είναι...ζωή σκατόγερου κάνω κ γω...κρίμα τα νιάτα μου κ την ομορφιά μου. >:(

Δεν παίζουμε κ πολλά για ξόδεμα... :P
  εγω τι να πω ρε μαλακα που φοβαμαι να παω για καφε με καποιον επειδη μου ζητανε να πληρωσω της μπυρες τους?  :2funny:

εμενα ειναι του εξω, αλλα ειναι αφραγκοι  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
  εγω τι να πω ρε μαλακα που φοβαμαι να παω για καφε με καποιον επειδη μου ζητανε να πληρωσω της μπυρες τους?  :2funny:

εμενα ειναι του εξω, αλλα ειναι αφραγκοι  :birdman:
Οπότε πληρώνεις στο 104 ε;;; :birdman:

Άντε κέρνα κ καμιά μπύρα ρε τσιφούτη,πλουσιόπαιδο είσαι εσύ...δεν έχεις ανάγκη. :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οπότε πληρώνεις στο 104 ε;;; :birdman:

Άντε κέρνα κ καμιά μπύρα ρε τσιφούτη,πλουσιόπαιδο είσαι εσύ...δεν έχεις ανάγκη. :birdman:
σιγα ρε μαλακα το πλουσιοπαιδο, απλα εχω καλυτερα εσοδα απο τον μεσο νεο  :grin: :grin:

stock trader μαν  :birdman: :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σιγα ρε μαλακα το πλουσιοπαιδο, απλα εχω καλυτερα εσοδα απο τον μεσο νεο  :grin: :grin:

stock trader μαν  :birdman: :birdman:
Κέρνα ρε...σε όποιον είναι απλοχέρης ο θεός τα δίνει διπλά κ τρίδιπλα...όποιος είναι σφιχτός τα παίρνει μαζί του. :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κέρνα ρε...σε όποιον είναι απλοχέρης ο θεός τα δίνει διπλά κ τρίδιπλα...όποιος είναι σφιχτός τα παίρνει μαζί του. :birdman:
προτιμαω ρε μαν να τα δωσω σε καποιον που ζητιανευει χωρις χερια και χωρις ποδια στο δρομο παρα να μου τα φανε τα λαμογια..  :zfuck: με σενα βεβαια θα κανα μια εξαιρεση επειδη εισαι κουλ  :birdman: και επεισης  τοσα στοιχηματα σου χω δωσει, θα χες κονομησει τωρα  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
προτιμαω ρε μαν να τα δωσω σε καποιον που ζητιανευει χωρις χερια και χωρις ποδια στο δρομο παρα να μου τα φανε τα λαμογια..  :zfuck: με σενα βεβαια θα κανα μια εξαιρεση επειδη εισαι κουλ  :birdman: και επεισης  τοσα στοιχηματα σου χω δωσει, θα χες κονομησει τωρα  :birdman:
Τί μου χεις δώσει ρε μουνί...μια Γερμανια μου πες να παίξω...όταν έπεσαν οι αποδόσεις... :birdman:

Θα ρθω Αθήνα ρε κ θα σε βάλω να με κεράσεις ct που το χω απωθημένο!!!! :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom