τον ορεστη?![]()
διαβασε τα σχολια στις κριτικες
περιμενω τον αντιλογο
τον ορεστη?![]()
που σαι ρε ταφ? χρόμια και ζαμάνια...gl gl εισαι εδω?![]()
δεν υπάρχει αντίλογος μαν...έχεις δίκιο....άμα το προαναφέρεις ότι είσαι κριτικογράφος τότε χάνεις σε αξιοπιστία.... ;)διαβασε τα σχολια στις κριτικες
περιμενω τον αντιλογο![]()
gl gl εισαι εδω?![]()
Πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θα είναιπου σαι ρε ταφ? χρόμια και ζαμάνια...
Προσκυνώ ευλαβικά σεβάσμιε Διο.
Ρε συ τί θα γίνει με αυτήν την ζέστη;Προσκυνώ ευλαβικά σεβάσμιε Διο.![]()
τι κάνεις μαν? όλα καλά??πότε θα πάμε για τσάρκα? ;)Πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας θα είναι![]()
γιατί ρε? ωραία είναι η ζέστη και ο καύσωνας....Ρε συ τί θα γίνει με αυτήν την ζέστη;
Δεν φυσάμε όλοι μαζί μπας και φύγει![]()
καλα ρε μαλακα πληρωνεις για να με φοβερισουνκερναω εναν απ τους δυο γαμησι στην φυλης, και εναν ενα γερο βρωμικο γευμα..
μου θες και 100.. αντι να παω να σπρωξω την ντανιελα θες και 100 ρε μαν.. δυο βαρελια πετρελαιο για να τραμπουκησεις![]()
![]()
Μμμμ δεν έχεις άδικο…. Εξαιρούνται φυσικά αυτοί που έχουν φάει σκόρδα και κρεμμύδιαΡε συ τί θα γίνει με αυτήν την ζέστη;
Δεν φυσάμε όλοι μαζί μπας και φύγει![]()
μμμμ βαρβατιλακαλα ρε μαλακα πληρωνεις για να με φοβερισουν
να μου πεις ποτε να ερθω μονος μου μην τη στησετε τσαμπα![]()
ρε μαν ποτε θα σε κερασω κανα βρωμικο? Καμια φυλης..καλα ρε μαλακα πληρωνεις για να με φοβερισουν
καλα ρε μαλακα πληρωνεις για να με φοβερισουν
γιατι να το κρυψω μαν εμεις τη ΧΑ δε μασαμε τ'αρχιδια μαςμμμμ βαρβατιλα![]()
εγώ στην απόξω ρε μπρο?? :'( :'( :'( :'(ρε μαν ποτε θα σε κερασω κανα βρωμικο? Καμια φυλης..
ας αφησουμε αυτην την δηθεν κοντρα που εχουμε και ας θυμηθουμε της παλιες μερες πρωτου ταφταρ που ημασταν τα καλυτερα φιλαρακια![]()
![]()
οκ μαν ειμαι στη διαθεση σου πες μου ποιον θες να του κανω ζημιαρε μαν ποτε θα σε κερασω κανα βρωμικο? Καμια φυλης..
ας αφησουμε αυτην την δηθεν κοντρα που εχουμε και ας θυμηθουμε της παλιες μερες πρωτου ταφταρ που ημασταν τα καλυτερα φιλαρακια![]()
![]()
ρε μαν εσυ και ταφταρ ειστε τα ποιο κουλ ατομα εδω μεσα.. εαν δεν ησασταν εσεις εδω μιας και δεν ειναι η κελλυ τωρα δεν θα εγραφα..εγώ στην απόξω ρε μπρο?? :'( :'( :'( :'(
βρε α γαμησου που θα με πεις και ταμτακορε μαν εσυ και ταφταρ ειστε τα ποιο κουλ ατομα εδω μεσα.. εαν δεν ησασταν εσεις εδω μιας και δεν ειναι η κελλυ τωρα δεν θα εγραφα..
αλλα ο μπαρος πως να το κανουμε ειναι καλτ τυπος![]()