Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Να τα κόψετε τα πιροσκί. Τελικά σας πειράζουν.
Την αγαμια πρεπει να κοψει καποια στιγμη και ολα θα διορθωθουν....
Να τα κόψετε τα πιροσκί. Τελικά σας πειράζουν.
Έτσι άγρια σε θέλω....Την αγαμια πρεπει να κοψει καποια στιγμη και ολα θα διορθωθουν....
κοιτα ποιος μιλα για κλωνους...Ημερομηνία εγγραφής: 10/09/09
Ααα στράκι κλωνοποιημένο κ συ...για πες το προηγούμενο.![]()
Μίλα ανοιχτά ρε κ άσε τα υπονοούμενα...αν εννοείς ότι έχω κάνει κλώνους αποδειξέ το,πηγούλα!!!κοιτα ποιος μιλα για κλωνους...![]()
ασε ρε σοφια....Μίλα ανοιχτά ρε κ άσε τα υπονοούμενα...αν εννοείς ότι έχω κάνει κλώνους αποδειξέ το,πηγούλα!!!![]()
Eλάτε στην αγκαλιά μας.με κερδισε ο δρομος του σατανα τι να κανω...ανθρωπος ειμαι....λυγισα...υπεκυψα...αδυναμιες εχω και γω....
Γατούλα μου εσύ. :-* :-*ασε ρε σοφια....![]()
για όλα φταίνε τα πιροσκίΝα τα κόψετε τα πιροσκί. Τελικά σας πειράζουν.
το γελιο θα πεσει οταν αρχισω να ποσταρω τις φωτογραφιες σουΓατούλα μου εσύ. :-* :-*
Θες να πω αυτά που είδα στο περίπτερο;;; Να γελάσουμε;;;![]()
Λάθος,τότε θα πέσουν τα pm που θα μου ζητάνε όλοι κ όλες ραντεβού.το γελιο θα πεσει οταν αρχισω να ποσταρω τις φωτογραφιες σου![]()
Eλάτε στην αγκαλιά μας.
Ει ο Θεός μεθ ημών, ουδείς καθ ημών.
για να σε στραπονιασουν ή να σε πηδηξουν?Λάθος,τότε θα πέσουν τα pm που θα μου ζητάνε όλοι κ όλες ραντεβού.![]()
το γελιο θα πεσει οταν αρχισω να ποσταρω τις φωτογραφιες σου![]()
καλα ρε και εσυ φωτο σε μελη στελνεις,τοση απελπισια σε εχει πιασει?Λάθος,τότε θα πέσουν τα pm που θα μου ζητάνε όλοι κ όλες ραντεβού.![]()
Ενας είναι.χαιρομαι που υπαρχουν τοσοι καλοι ανθρωποι στο εν λογω φορουμ....![]()
Ξέρεις πόσο δύσκολα βρίσκεις σήμερα άντρα;;;καλα ρε και εσυ φωτο σε μελη στελνεις,τοση απελπισια σε εχει πιασει?
παροτι εχεις να δεις αντρα γυμνο καμια 20ετια, ουτε εσυ θα το αντεξεις αυτο το θεαμα.... :SΚαμια γυμνη εχεις ρε η μονο ταζεις?????
Γατούλα κάτσε καλά.παροτι εχεις να δεις αντρα γυμνο καμια 20ετια, ουτε εσυ θα το αντεξεις αυτο το θεαμα.... :S
σοφια, παρ το αλλιωςΓατούλα κάτσε καλά.
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]