mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
νιτσα παραφερεσαι θαρω.
οχι ακομα....
νιτσα παραφερεσαι θαρω.
[size=19pt]ΜΟΝΟ[/size] Νωντας![]()
![]()
![]()
ουτε εγω με ειχα για πολλα πραγματα αλλα φευ....
Μην παραδίνεστε. Ελάτε στον δρόμο του Θεού και όλα θα πάνε καλύτερα...
και ακομα δεν εχεις δει τιποτα...μπορω να γινω πολυ πιο αγενης οταν μου δινουν πατημα οποτε κανε τα κουμαντα σου
με κερδισε ο δρομος του σατανα τι να κανω...ανθρωπος ειμαι....λυγισα...υπεκυψα...αδυναμιες εχω και γω....
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε τυπισσαΝτροπη.....
Άγιε αν δεν σας ήξερα τόσο καλά θα σκεφτόμουν πως δεν θέλετε να την ξορκίσετε αλλά να την γαμ....σετε...Στηριχτείτε επάνω μου. Είμαι έμπειρος εξορκιστής. Μαζί θα πορευθούμε προς το φως το αληθινόν.
Στηριχτείτε επάνω μου. Είμαι έμπειρος εξορκιστής. Μαζί θα πορευθούμε προς το φως το αληθινόν.
κλινω προς το σκοταδι η αληθεια....
Ναι μαλάκα από το 2006 έχει,εσείς θα την τρομάξετε...νομίζω ο 3λαλούν έκανε πολύ καλή δουλειά την ξεγύμνωσε και τώρα την παίζουμε τραμπάλαλογικά μέχρι αύριο το πολύ η μουνίτσα θα έχει διαγραφεί από το μπου
![]()
είμαι παλιότεροςΝαι μαλάκα από το 2006 έχει,εσείς θα την τρομάξετε...![]()
νομίζω ο 3λαλούν έκανε πολύ καλή δουλειά την ξεγύμνωσε και τώρα την παίζουμε τραμπάλαλογικά μέχρι αύριο το πολύ η μουνίτσα θα έχει διαγραφεί από το μπου
![]()
νομίζω ο 3λαλούν έκανε πολύ καλή δουλειά την ξεγύμνωσε και τώρα την παίζουμε τραμπάλαλογικά μέχρι αύριο το πολύ η μουνίτσα θα έχει διαγραφεί από το μπου
![]()
ειναι μεγαλο αρρωστακι αποκλειεται
ισως λακισει για ενα διαστημα κ μετα θα λεει ειχε δουλειες μας βαρεθηκε κλπ πιπες
Ημερομηνία εγγραφής: 10/09/09είμαι παλιότερος![]()
Θα προσευχηθώ για σας...