Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αντί για χειραψία να κάνουμε βυζαψία δηλαδή,δέχεσαι;;;![]()
Εγω να δεχτω....Εσυ θα κολωσεις ομως....
Αντί για χειραψία να κάνουμε βυζαψία δηλαδή,δέχεσαι;;;![]()
Μέμο εσύ έχεις βάλει βυζία κ αφαιρέσει τα υδραυλίκα σου ή όχι ακόμα;;;![]()
Εξαρτάται από το τι βάρος θα έχει η τσάντα σου...Εγω να δεχτω....Εσυ θα κολωσεις ομως....![]()
τοσο χαλια εισαι? :SΕγω να δεχτω....Εσυ θα κολωσεις ομως....![]()
Εξαρτάται από το τι βάρος θα έχει η τσάντα σου...![]()
Με προκαλεί άσχημα αυτή...με ερεθίζει...δεν θα επιβιώσει.Ειπαμε θα δεχτω.....Δεν θα αντιδρασω...
ρε ακομη και σπιτι της να σε παει, εσυ στην τουαλετα θα μεινεις ολο το βραδυ....Με προκαλεί άσχημα αυτή...με ερεθίζει...δεν θα επιβιώσει.![]()
Μεμά αγοράκι μου κάτσε εκεί με τα βλαχορωσίδια σου με τα ροζ νυχάκια κ πολύ σου είναι...η ρυθμ είναι άλλου επιπέδου,δεν είναι για τα δόντια σου βλάχο.τοσο χαλια εισαι? :S
Καλά,θα σου στείλω φωτογραφίες.ρε ακομη και σπιτι της να σε παει, εσυ στην τουαλετα θα μεινεις ολο το βραδυ....
ρε ακομη και σπιτι της να σε παει, εσυ στην τουαλετα θα μεινεις ολο το βραδυ....
Πότε πήγαμε σπίτι σου και δεν το θυμάμαι...Ρε μην το γρουσουζευεις και ειναι κοντα παλι.....![]()
![]()
![]()
![]()
Πότε πήγαμε σπίτι σου και δεν το θυμάμαι...![]()
Και με ένα πόδι θ'αρθώ μωρή αρχίδω,ντάξει...μόνο κ δεν κάτσεις να σε βιάσω όμως.Για το κρυωμα και τα κοιλιακα λεω.....![]()
![]()
![]()
που θα σε φερμαρει???Καλά,θα σου στείλω φωτογραφίες.![]()
Έλα που δε σ'αρέσει....που θα σε φερμαρει???
δε θελω αλλες ρε, μου εχεις στειλει με πακιστανους, αφγανους, με ινδους, μπαγκλαντεσιανους, με τον μουσατο.... εχω σιχαθει λεμε![]()
Και με ένα πόδι θ'αρθώ μωρή αρχίδω,ντάξει...μόνο κ δεν κάτσεις να σε βιάσω όμως.![]()
Έκλεισε...Γιατι να με βιασεις καλε....Θα σε ταισω κιολας να εχεις δυναμεις....![]()
μην τον αφησεις δεμενο με το λουρι ομως ολη τη νυχτα γιατι θα σου καταχεσει τη βερανταΓιατι να με βιασεις καλε....Θα σε ταισω κιολας να εχεις δυναμεις....![]()
Θα έχω φροντίσει να κάνω την ανάγκη μου από πριν.μην τον αφησεις δεμενο με το λουρι ομως ολη τη νυχτα γιατι θα σου καταχεσει τη βεραντα![]()