[size=2pt]Δεν θα τουs φερω ολουs...Μονο οσουs μιλαs....καμμια 300αρια[/size]
[size=2pt]μπορώ και μόνος μου..δεν θέλω γραμματέα..εκτός, αν είναι, 2μετρη ξανθιά γαλανομάτα, με πεπονόβυζα και μικρό κωλαράκι[/size]
[size=2pt]Δεν θα τουs φερω ολουs...Μονο οσουs μιλαs....καμμια 300αρια[/size]
Ας της πέρναγε ένα κουβά στο κεφάλι και ας κρατιόταν από την χειρολαβή. Άμα θες υπάρχουν ένα σωρό τρόποι![]()
![]()
![]()
Μου ζητησε βοηθεια και...
δικηγόρος του είσαι?![]()
Πήγα με την κολλητή μου για καφέ το πρωί και έφερε και μια φίλη της δυστηχισμένη.Είναι 35άρα κι αυτή αλλά δεν της φαίνεται καθόλου,1.90 και βάλε ύψος :o αλλά δυστηχώς απο σώμα και πρόσωπο(σπυράκια αρκετά) δεν βλέπεται.Δεν έχει κάνει καμία πλαστική και ψάχνει απεγνωσμένα πούτσα και μου ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές μου για το πως θα προσελκύσει κάποιον..Θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και διέκρινα και ψιλοκαταθλιψούλα.Όπως είπα είναι γύρω στο 1.90 ,βυζιά μεγάλα και χοντρή..βασικά μονοκόμματη γύρω στα 100 κιλά είναι στάνταρ μπορεί και παραπάνω.Μένει μόνη της και είναι καλή κοπέλα.Λυπήθηκα πολύ γιατί έβγαζε τεράστια απόγνωση και θλίψη.Δουλειά σπίτι ,σπίτι δουλειά είναι ..Θα την πάρω παρέα στο καζίνο να ξεσκάσει λίγο για αρχή και θα την παρότρυνω να γραφτεί εδώ να γελάσει λίγο το χειλάκι της.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου ζητησε βοηθεια και...
[size=2pt]Φαταουλα...θα βρω μια με στενοκωλια εεε στενογραφια[/size][size=2pt]μπορώ και μόνος μου..δεν θέλω γραμματέα..εκτός, αν είναι, 2μετρη ξανθιά γαλανομάτα, με πεπονόβυζα και μικρό κωλαράκι[/size]
ο θειος ηταν ενας 50ρης πολυ μορφη,ντερεκι 1.90 και σκατοφατσας αλλα με στυλ...πηδουσε μια κερκυραια που εμπαινε εδω και την επαιρνε παρτουζα με αλλους που βρισκανε στο νετ...τον ειχα γνωρισει αλλα ειχε ασχημη καταληξηγια πε
[size=2pt]Φαταουλα...θα βρω μια με στενοκωλια εεε στενογραφια[/size]
Ιταλισμός.
[size=2pt]τώρα συννενοούμαστε[/size]
το κατάλαβα..τι σημαίνει?
κατάλαβα ποιον λες. Νομίζω ότι κατάλαβα και την κερκυραιαο θειος ηταν ενας 50ρης πολυ μορφη,ντερεκι 1.90 και σκατοφατσας αλλα με στυλ...πηδουσε μια κερκυραια που εμπαινε εδω και την επαιρνε παρτουζα με αλλους που βρισκανε στο νετ...τον ειχα γνωρισει αλλα ειχε ασχημη καταληξη
[size=2pt]Δεν ξερω...βγηκαμε για τσιγαρο...μεσα απαγορευεται...Οταν ηρθαμε ηταν κλειστο[/size]...κάνατε το γνωστό "γαϊδουράκι"...και ποιός γάμησε?
ή κάνατε αλλαξογαϊδουριές?![]()
απο M αρχιζε το ονομα του και απο Β της κοπελας...κατάλαβα ποιον λες. Νομίζω ότι κατάλαβα και την κερκυραια
απο M αρχιζε το ονομα του και απο Β της κοπελας...
[size=2pt]Δεν ξερω...βγηκαμε για τσιγαρο...μεσα απαγορευεται...Οταν ηρθαμε ηταν κλειστο[/size]
Πρώτος; Γιατί θα υπάρξουν κι άλλοι;;; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_076.gif[/img[/URL]]να ηρθε ηδη ο πρωτος υποψηφιος εραστης του ονειρου.....![]()
![]()
Πρώτος; Γιατί θα υπάρξουν κι άλλοι;;; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_076.gif[/img[/URL]]
Βεβαίως!
Αλίντισσα, μη την πας όμως στο καζίνο και της φάνε τα λεφτά. Αφού πάμε για σοβαρά θέλω να'χει και προίκα... :cool:
[/quote]δες πμ μπειμπυ.
[size=2pt]Στο τσαντηρι δεν φοβαμαι..Αs ριξει καρεκλεs[/size][size=2pt]μάλλον θα βρέξει[/size]
Τελικά να σου πω κάτι?Τράβα να γαμήσεις γιατί δεν αντέχεσαι άλλο.Ε λογικο με σενα την υπεργκομεναρα διπλα.... καθεμια θα παθαινε καταθλιψη αμα σε εβλεπε.
ρε τι ακουμε![]()
![]()
![]()
Πρώτος; Γιατί θα υπάρξουν κι άλλοι;;; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_076.gif[/img[/URL]]
Βεβαίως!
Αλίντισσα, μη την πας όμως στο καζίνο και της φάνε τα λεφτά. Αφού πάμε για σοβαρά θέλω να'χει και προίκα... :cool:
[/quote]Σε σένα στηρίζω της ελπίδες μου ;D
Είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει..είναι πολύ καλή και ντροπαλή.Το βυζί δε...φαντάσου το δικό μου επι 3. ;D
[size=1pt]Στο τσαντηρι δεν φοβαμαι..Αs ριξει καρεκλεs[/size]
[size=2pt]Στο τσαντηρι δεν φοβαμαι..Αs ριξει καρεκλεs[/size]