Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
[size=2pt]Δεν θα τουs φερω ολουs...Μονο οσουs μιλαs....καμμια 300αρια :grin:[/size]

[size=2pt]μπορώ και μόνος μου..δεν θέλω γραμματέα..εκτός, αν είναι, 2μετρη ξανθιά γαλανομάτα, με πεπονόβυζα και μικρό κωλαράκι[/size]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πήγα με την κολλητή μου για καφέ το πρωί και έφερε και μια φίλη της δυστηχισμένη.Είναι 35άρα κι αυτή αλλά δεν της φαίνεται καθόλου,1.90 και βάλε ύψος :o αλλά δυστηχώς απο σώμα και πρόσωπο(σπυράκια αρκετά) δεν βλέπεται.Δεν έχει κάνει καμία πλαστική και ψάχνει απεγνωσμένα πούτσα και μου ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές μου για το πως θα προσελκύσει κάποιον..Θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και διέκρινα και ψιλοκαταθλιψούλα.Όπως είπα είναι γύρω στο 1.90 ,βυζιά μεγάλα και χοντρή..βασικά μονοκόμματη γύρω στα 100 κιλά είναι στάνταρ μπορεί και παραπάνω.Μένει μόνη της και είναι καλή κοπέλα.Λυπήθηκα πολύ γιατί έβγαζε τεράστια απόγνωση και θλίψη.Δουλειά σπίτι ,σπίτι δουλειά είναι ..Θα την πάρω παρέα στο καζίνο να ξεσκάσει λίγο για αρχή και θα την παρότρυνω να γραφτεί εδώ να γελάσει λίγο το χειλάκι της.

Ε λογικο με σενα την υπεργκομεναρα διπλα.... καθεμια θα παθαινε καταθλιψη αμα σε εβλεπε.

ρε τι ακουμε  :jerking: :jerking: :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
[size=2pt]μπορώ και μόνος μου..δεν θέλω γραμματέα..εκτός, αν είναι, 2μετρη ξανθιά γαλανομάτα, με πεπονόβυζα και μικρό κωλαράκι[/size]
[size=2pt]Φαταουλα...θα βρω μια με στενοκωλια εεε στενογραφια[/size]

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο θειος ηταν ενας 50ρης πολυ μορφη,ντερεκι 1.90 και σκατοφατσας αλλα με στυλ...πηδουσε μια κερκυραια που εμπαινε εδω και την επαιρνε παρτουζα με αλλους που βρισκανε στο νετ...τον ειχα γνωρισει αλλα ειχε ασχημη καταληξη

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ο θειος ηταν ενας 50ρης πολυ μορφη,ντερεκι 1.90 και σκατοφατσας αλλα με στυλ...πηδουσε μια κερκυραια που εμπαινε εδω και την επαιρνε παρτουζα με αλλους που βρισκανε στο νετ...τον ειχα γνωρισει αλλα ειχε ασχημη καταληξη
κατάλαβα ποιον λες. Νομίζω ότι κατάλαβα και την κερκυραια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
...κάνατε το γνωστό "γαϊδουράκι"...και ποιός γάμησε?

ή κάνατε αλλαξογαϊδουριές? :grin:
[size=2pt]Δεν ξερω...βγηκαμε για τσιγαρο...μεσα απαγορευεται...Οταν ηρθαμε ηταν κλειστο[/size]

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
να ηρθε ηδη ο πρωτος υποψηφιος εραστης του ονειρου..... :2funny: :2funny:
Πρώτος; Γιατί θα υπάρξουν κι άλλοι;;; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_076.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="loukritia!, post: 2199139"]
να η λυση στο προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Βεβαίως!

Αλίντισσα, μη την πας όμως στο καζίνο και της φάνε τα λεφτά. Αφού πάμε για σοβαρά θέλω να'χει και προίκα... :cool:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πρώτος; Γιατί θα υπάρξουν κι άλλοι;;; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_076.gif[/img[/URL]]
Βεβαίως!

Αλίντισσα, μη την πας όμως στο καζίνο και της φάνε τα λεφτά. Αφού πάμε για σοβαρά θέλω να'χει και προίκα... :cool:
[/quote]δες πμ μπειμπυ.

Επισκέπτης
Ε λογικο με σενα την υπεργκομεναρα διπλα.... καθεμια θα παθαινε καταθλιψη αμα σε εβλεπε.

ρε τι ακουμε  :jerking: :jerking: :jerking:
Τελικά να σου πω κάτι?Τράβα να γαμήσεις γιατί δεν αντέχεσαι άλλο.
Βεβαίως!

[/quote]Σε σένα στηρίζω της ελπίδες μου ;D
Είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει..είναι πολύ καλή και ντροπαλή.Το βυζί δε...φαντάσου το δικό μου επι 3. ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom